bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
şimdiden 50 cm maşallah canım uzun boylu olacak Kilosu boyuyla orantılı aslında normalde 50 cm dogduklarını dusunursek Benimki de uzun gidiyor şimdilik bakalım. Boy uzun olunca çok ağrın oluyordur?
Evet göğsümün altında tam ayakları ve bizimki çok fazla hareketli normal oturmam hiç mümkün olmuyor batiyor ayakları :)

Ciktik doktordan biz 48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu.allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc bol yuruyus....
Maşallah yavruna nazar değmesin çok güzel gelişimi sizinde az kalmış hayırlı olsun inşallah gününü bilmek de ayrı bir heyecan olsa gerek

Arkadaşlar merhaba, benim de dün kontrolüm vardı. 36+4 teyiz 3300 gr 50 cm 10 gün önden gidiyoruz. Normal Doğum için bekliyoruz umarım çok bekletmezde 4 kiloya varmaz tontikim :)
Maşallah bebeğine ..Doktorun normal doğumdan yana mı Canım bazı doktorlar sezeryandan yana diye fazladan da söylüyorlar kiloyu kızımda bu sebepten doktor değiştirmiştim

Maşallah bebeğine ..Doktorun normal doğumdan yana mı Canım bazı doktorlar sezeryandan yana diye fazladan da söylüyorlar kiloyu kızımda bu sebepten doktor değiştirmiştim
Çok teşekkürler :) geçenlerde zehirlendiğim için başka doktora gitmek durumunda kaldım kendi doktoruma da bir gün önce gitmiştim aynı kilo ve boyu söylediler içim iyice rahatladı bu konuda ölçümler doğru yani. ama genel olarak da normal Doğumu destekleyen biri birçok arkadaşım ona gitmişti.

Daha almadım inan.burda bim var yakınımda orda da yok.eşime dedim böyle böyle iyi geliyomuş.o da umursamadı sanırım.o zaten 9 aydır al bu sana yarar ya da faydalıdır deyip elinde bişeyle geldiğini görmedim.canım atlet külot hasta bezi sütyen bebek bezi mama humana çayı bunların hepsini de internetten alamam ki.zaten ben gereksşz ve fazladan bişey almıyorum.ilkinden tecrübeli olduğumuz için ne lazım oluyor ne gereksiz biliyorum.e ğlumun da ihtiyaçları var.eşim anlamaz kumaşını bilmez bedenini tutturamaz.bebek olunca çıkamam ki iki çocukla.bu sene anaokuluna başladı geçen yıl ki herşey küçücük geliyor.mecbur alınacak.biz o mecburları bile daha halledemedik ki

Ohh iyi o zaman canım sevindim senin adına..ben bizzat iki doktor arasındaki farklı ölçümü gördüğüm için söyledim ilk bebiş mi olacak seninki

Oğlunun ihtiyaçları konusunda haklısın canım ama atlet külot hasta bezi sütyen hepsini ben internetten aldım Bebek bezini ve ıslak mendili bile :) daha kolayıma geldi hem tek siteden almak sonucta onlar da dükkanlardakinin aynısını satıyor ,eşler bu donemde sanırım çok ilgilenemediğimizden ve ilgimiz başka yöne kaydığından bi bunalıma giriyorlar bizden daha çok nazlı oluyorlar geçici bir durum olduğunu düşünüp içini ferahlatmaya çalış.Ama dediğim gibi bahsettiğin Bebek ve anne ürünlerini de internetten alıp en azından o konuda rahatla hepsi var İnan bir tanesini dışardan almadım ben de

Evet benim ilk bebiş eşimin 3. Olacak :) o benden daha tecrübeli diye daha rahat daha az panik Allahtan
Anladım canım bazen yapıya göre de değişiyor bazı eşler çok heyecanlı oluyor benim eşim ilk kızımızda da hiç heyecanı yoktu varsa bile belli etmiyor bunda da öyle

Arkadaşlar merhaba 34+3 bebeğin kilosu bana yüksek geldi 2.500 normal mi sizin nasıl önden gidenler var mı aranızda haftasına göre

Sıkma canını ben hepsini internetten aldım sende öyle yap canım , oğlun için gerekenleri de haftasonlari halledersin olur biter bizim işimiz beylere kaldıysa yandık benimkide çok vurdum duymazdir ona yalcaricagima internet ten alirim daha iyi dedim bebisimin herbirseyi sanal alışveriş

gonulll vildan_drs kızlar hemşireye verilecekleri hazrliyorm da mama biberon fln koymadim.bn dogumdan snra miyom ameliyti da olabilirim o arada bebek çok açıkir mi ve sutum gelmezse de hastane mama veriyor mu.hangi mama verilir yenidoğana bi tane alayim

Benim oğlumdaki doğum hikayem böyleydi canım çok şükür spinal sezeryan olmuştum. iğneyi vurdular. 3 5 dakikaya bacaklarımı hissetmemiştim. hopp kaldırdılar bacaklarımı yatırdılar bide bir iğne vurdular o iğne beni hafif sersemletti. uyuşturdu. sonra aaaa bide bakmışım bebeğim yanağımda.1 gün sonrada ayaktaydım. inşallah benim senin ve hepimizin doğumları böyle güzel rahat olsun.

Ciktik doktordan biz 48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu.allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc bol yuruyus....

maşallah canım bebeğine

Ayyy agzndan bal damliyor inşallah cnm bn de böyle bir hikayeyle gelirim hepimiz kolayca atlatalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…