- 20 Ocak 2016
- 131
- 191
- 23
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.501
Evet göğsümün altında tam ayakları ve bizimki çok fazla hareketli normal oturmam hiç mümkün olmuyor batiyor ayakları :)şimdiden 50 cm maşallah canım uzun boylu olacakKilosu boyuyla orantılı aslında normalde 50 cm dogduklarını dusunursek Benimki de uzun gidiyor şimdilik bakalım. Boy uzun olunca çok ağrın oluyordur?
Bende 37 ye kadar calisacaktim baktim olmuyo iki hafta da yillik iznim var yillik izni aldim ciktim. Simdi 37 bitiyo yarindan itibaren dogum iznindeyim:))) bende güya 37 kadar çalışayım dedim ama baktım yok dayanamıyorum aman dedim yetti gari dinlenmek benimde hakkım
Hergün olmasa da arada benimde oluyor doğum yaklaştığı içim vücut kendini sancılara hazırlıyor.zamanında gelir inşallahBenim hergün adet sancım var yakında gelir mi acaba bu bebek :/
Maşallah yavruna nazar değmesin çok güzel gelişimi sizinde az kalmış hayırlı olsun inşallah gününü bilmek de ayrı bir heyecan olsa gerekCiktik doktordan biz48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu. allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc bol yuruyus....
Maşallah bebeğine ..Doktorun normal doğumdan yana mı Canım bazı doktorlar sezeryandan yana diye fazladan da söylüyorlar kiloyu kızımda bu sebepten doktor değiştirmiştimArkadaşlar merhaba, benim de dün kontrolüm vardı. 36+4 teyiz 3300 gr 50 cm 10 gün önden gidiyoruz. Normal Doğum için bekliyoruz umarım çok bekletmezde 4 kiloya varmaz tontikim :)
Çok teşekkürler :) geçenlerde zehirlendiğim için başka doktora gitmek durumunda kaldım kendi doktoruma da bir gün önce gitmiştim aynı kilo ve boyu söylediler içim iyice rahatladı bu konuda ölçümler doğru yani. ama genel olarak da normal Doğumu destekleyen biri birçok arkadaşım ona gitmişti.Maşallah bebeğine ..Doktorun normal doğumdan yana mı Canım bazı doktorlar sezeryandan yana diye fazladan da söylüyorlar kiloyu kızımda bu sebepten doktor değiştirmiştim
Daha almadım inan.burda bim var yakınımda orda da yok.eşime dedim böyle böyle iyi geliyomuş.o da umursamadı sanırım.o zaten 9 aydır al bu sana yarar ya da faydalıdır deyip elinde bişeyle geldiğini görmedim.canım atlet külot hasta bezi sütyen bebek bezi mama humana çayı bunların hepsini de internetten alamam ki.zaten ben gereksşz ve fazladan bişey almıyorum.ilkinden tecrübeli olduğumuz için ne lazım oluyor ne gereksiz biliyorum.e ğlumun da ihtiyaçları var.eşim anlamaz kumaşını bilmez bedenini tutturamaz.bebek olunca çıkamam ki iki çocukla.bu sene anaokuluna başladı geçen yıl ki herşey küçücük geliyor.mecbur alınacak.biz o mecburları bile daha halledemedik kiCan'ım selam öncelikle laktozsuz süt biraz iyi geldi mi merak ettim midene.Bir de bunları kendine hiç dert etme eksiklerden çok bebişine senin huzurun iyi gelecek bırak bazı şeyler eksik olsun nazar boncuğu olsun o da .Ama olmazsa olamazlar için de internetten bak hiç dolaşma alacağın herşey internette çok daha uygun fiyata çok daha fazla çeşit oluyor sanırım ben üç parça aldım bebişe gidip bakarak herşeyi internetten aldım , biraz alışveriş merkezlerine uzak oturuyoruz diye. Öyle hallet sen de bunlaı kendine hiç dert etme . Üzüldüğünü görünce yazmak istedim :)
Ohh iyi o zaman canım sevindim senin adına..ben bizzat iki doktor arasındaki farklı ölçümü gördüğüm için söyledim ilk bebiş mi olacak seninkiÇok teşekkürler :) geçenlerde zehirlendiğim için başka doktora gitmek durumunda kaldım kendi doktoruma da bir gün önce gitmiştim aynı kilo ve boyu söylediler içim iyice rahatladı bu konuda ölçümler doğru yani. ama genel olarak da normal Doğumu destekleyen biri birçok arkadaşım ona gitmişti.
Oğlunun ihtiyaçları konusunda haklısın canım ama atlet külot hasta bezi sütyen hepsini ben internetten aldım Bebek bezini ve ıslak mendili bile :) daha kolayıma geldi hem tek siteden almak sonucta onlar da dükkanlardakinin aynısını satıyor ,eşler bu donemde sanırım çok ilgilenemediğimizden ve ilgimiz başka yöne kaydığından bi bunalıma giriyorlar bizden daha çok nazlı oluyorlar geçici bir durum olduğunu düşünüp içini ferahlatmaya çalış.Ama dediğim gibi bahsettiğin Bebek ve anne ürünlerini de internetten alıp en azından o konuda rahatla hepsi var İnan bir tanesini dışardan almadım ben deDaha almadım inan.burda bim var yakınımda orda da yok.eşime dedim böyle böyle iyi geliyomuş.o da umursamadı sanırım.o zaten 9 aydır al bu sana yarar ya da faydalıdır deyip elinde bişeyle geldiğini görmedim.canım atlet külot hasta bezi sütyen bebek bezi mama humana çayı bunların hepsini de internetten alamam ki.zaten ben gereksşz ve fazladan bişey almıyorum.ilkinden tecrübeli olduğumuz için ne lazım oluyor ne gereksiz biliyorum.e ğlumun da ihtiyaçları var.eşim anlamaz kumaşını bilmez bedenini tutturamaz.bebek olunca çıkamam ki iki çocukla.bu sene anaokuluna başladı geçen yıl ki herşey küçücük geliyor.mecbur alınacak.biz o mecburları bile daha halledemedik ki
Evet benim ilk bebiş eşimin 3. Olacak :) o benden daha tecrübeli diye daha rahat daha az panik AllahtanOhh iyi o zaman canım sevindim senin adına..ben bizzat iki doktor arasındaki farklı ölçümü gördüğüm için söyledim ilk bebiş mi olacak seninki
Olursun canım Allah'ın izniyle niye olmayasın34+0 olduk 38 39 da olur muyum aceba cok uzak gelio cok
Anladım canım bazen yapıya göre de değişiyor bazı eşler çok heyecanlı oluyor benim eşim ilk kızımızda da hiç heyecanı yoktu varsa bile belli etmiyor bunda da öyleEvet benim ilk bebiş eşimin 3. Olacak :) o benden daha tecrübeli diye daha rahat daha az panik Allahtan
Sıkma canını ben hepsini internetten aldım sende öyle yap canım , oğlun için gerekenleri de haftasonlari halledersin olur biter bizim işimiz beylere kaldıysa yandık benimkide çok vurdum duymazdir ona yalcaricagima internet ten alirim daha iyi dedim bebisimin herbirseyi sanal alışverişDaha almadım inan.burda bim var yakınımda orda da yok.eşime dedim böyle böyle iyi geliyomuş.o da umursamadı sanırım.o zaten 9 aydır al bu sana yarar ya da faydalıdır deyip elinde bişeyle geldiğini görmedim.canım atlet külot hasta bezi sütyen bebek bezi mama humana çayı bunların hepsini de internetten alamam ki.zaten ben gereksşz ve fazladan bişey almıyorum.ilkinden tecrübeli olduğumuz için ne lazım oluyor ne gereksiz biliyorum.e ğlumun da ihtiyaçları var.eşim anlamaz kumaşını bilmez bedenini tutturamaz.bebek olunca çıkamam ki iki çocukla.bu sene anaokuluna başladı geçen yıl ki herşey küçücük geliyor.mecbur alınacak.biz o mecburları bile daha halledemedik ki
Evet lütfen en ince ayrıntıya kadar:) hissediyor gibi olunca korkudan Bayılacam gibi geliyor hiç hissetmedm ay bn kesiyorlar saniyodm bebek yanağıma geldi tarzında olursa doğum hikayesi daha makbule geçer en sevdiğim onlar:)[/QU
Ciktik doktordan biz48 cm 2500gr olmus sipacik.bir aksilik olmadigi surece bir gun bir gündür deyip 9 kasim gibi planladık dogumu. allahim yardimcimiz olsun. 4 5lt su icmeye devam boyle olunca wc bol yuruyus....
Ayyy agzndan bal damliyor inşallah cnm bn de böyle bir hikayeyle gelirim hepimiz kolayca atlatalim insallahBenim oğlumdaki doğum hikayem böyleydi canım çok şükür spinal sezeryan olmuştum. iğneyi vurdular. 3 5 dakikaya bacaklarımı hissetmemiştim. hopp kaldırdılar bacaklarımı yatırdılar bide bir iğne vurdular o iğne beni hafif sersemletti. uyuşturdu. sonra aaaa bide bakmışım bebeğim yanağımda.1 gün sonrada ayaktaydım. inşallah benim senin ve hepimizin doğumları böyle güzel rahat olsun.
maşallah canım bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?