bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

hastane çıkışı bez zıbın bıde zıbının altına gıydırmeye zıbın gibi atlet yandan bağlamalı ismini bilmiyorum onu koydum kesenin içine
Aynen benim aldigim hastane cikisinin icinde zvar o yandan baglamali seyden :) 13 parcaliydi hastane cikisi. 2 tane onluk vardi onlari cikardik agiz bezi vardi onu cikardim digerlerini vercem ne giydirirse artik hepsinden var icinde :)

Bebis icin 5 tane kullandim sanirim kendim icin de havlu ayri camair ayri pijamalar ayri 5 6 tane kullanmisimdir herhalde ama aldigim extrabuyuk ve buyuk bir arada olan 1 tane buzdolabi poset kutusu yetti
Tesekkur ederim canim ben de senin gibi yapayim, senin dogum benden sonra gorunuyo ama masallah erkencisin sen

Tesekkur ederim canim ben de senin gibi yapayim, senin dogum benden sonra gorunuyo ama masallah erkencisin sen
rica ederim canım Ben de erken dogum riski mevcut canım oyuzden tedbirli davranıyorum ama hala eksik var bir iki hastane cantamda. emzirme sudyenı almadım henuz onları alıp yıkayıp yerlestırıcem, pişik kremi bebiş için almadım onu alıcam terlik almadım onu alıcam ufak tefek seyler kaldı canım

Ah canım erken doğum riskim olmasa ona minnet eder miyim.oğlumız erken doğduğu halde 2. De hala akıllanmadı.ben ondan asla beklemem de ah güç yetmiyor işte.

Evet göğsümün altında tam ayakları ve bizimki çok fazla hareketli normal oturmam hiç mümkün olmuyor batiyor ayakları :)
normal canım uzun boylu bebiş maşallah 36.haftadan sonra aşağı inmeye başlarmış gogus nefes darlıgı derdn bitecek canım ama bu kez de aşağısı ağrımaya başlıyor sanırm. Ağrısız sızısız tammlarsın inşallah canım geri kalan süreci

Canim bence alma hemen mama.gerekirse esin gider alir eczane dolu.hastanede mama var diye biliyorum onlardan da verilebilir.

Cok gecmis olsun canim.bizimde nefes de problem yasadik.saglik bakanligi cok gerekli gorulmedikce cigerlere surfaktan uygulamsina izin vermiyormus ama 3 dr onayiyla bize yapildi ve ondan sonra hemen duzeldi.belki sizde oyle bir sıkinti olursa sizede uygularlar o zmn iyilesme sureci hizlaniyor.
Senin duygularini cok iyi anliyorum basimdan benimde geciyor hala kuvezden cikamadi yavrum.sende kendini toparla canim.insallah yavrun en kisa surede sagligina kavusacak.dua etmekten baska birsy gelmiyor elimizden.
Allah yardimciniz olsun canim.Allah sifa versin kuvezdeki bebislere.

Ah canım erken doğum riskim olmasa ona minnet eder miyim.oğlumız erken doğduğu halde 2. De hala akıllanmadı.ben ondan asla beklemem de ah güç yetmiyor işte.
Biliyorum canım minnet etmezsin çünkü bende etmezdim ...altımda araba yanımda oğlum fink atıyordum ..arabanın sanayi işine kadar ben koşturuyordum market temizlik okul onları saymıyorum bile...şimdi iki tane bardağı makinaya koymaya gücüm yok ..az önce oturdum ağladım annem aradı napıyoruz diye dedim hiç Kayra bisküvi yiyor bende otuyorum ..niye normal kahvaltı vermiyormuşum çocuğa yumurta haşlayacakmışım falan filan ..bir kızdım ben kendime bakamıyorum çocuk birşey isteyecek benden diye ödüm kopuyor kalkamıyorum diye birde bana telefonda utanmadan tavsiyemi veriyorsun diye ..inanmıyor kimse heralde Nasıl süründüğüme ...gerçi kendimi tutamıyorum bunu yazarken bile ağlıyorum o derece yanı canımdan bezdim yemin ederim ...şimdi sende ben gibi yapacaksın aç e bebeği emzirme atleti emzirme sütyeni bez e kadar al ...LCW aç oğlum 4.5 yaşında ama ben herşeyi 5-6 yaş Aldım mis gibi oldu ben doğurup ayağa kalkana kadar idare eder..eşi geçtim Allah kimseyi anasına babasına bile muhtaç etmesin ...giden param olsun adamlar kapıma kadar getirdi ..termostan dona kadar aldım koydum valize daha eşim valizi açıp ne var ne yok diye bakmadı bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…