- 13 Eylül 2011
- 2.135
- 2.279
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.561
bence güzel canım kv ismi olmasaydı ilk kızıma bile direk koyardım.Acaba kv ismini mi degistirse:)Bende varım. zeynep ismini seviyorum ama çokmu klasik eski isim ne dersiniz
İyi yapmisin. Evde yattigimiz günleri de ozleyecegiz
bende sırf modern diye saçma sapan anlamlı isim koymak istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum.Bizim arkadaşın ikizleri var erva ve nisa İnşallah içine sinerek koyarsın.
Zeynep ismini çok seviyorum ama kv ismi olduğu için koymak istemiyorum pek anlaşamıyoruz ne yazıkki.Benim kızımda Elif istiyor bakalım ne olacak Miray da bejim hoşuma gidiyor bazen yok diyorum valla delirecem ya[/QUOT
Bende elif ve zeynep ismini çok seviyorum canım. annemin ismi elif olmasaydı kesin elif koyardım. çok güzel hem anlamı güzel hemde asla eskimicek bir isim.
Aynen benim aldigim hastane cikisinin icinde zvar o yandan baglamali seyden :) 13 parcaliydi hastane cikisi. 2 tane onluk vardi onlari cikardik agiz bezi vardi onu cikardim digerlerini vercem ne giydirirse artik hepsinden var icinde :)hastane çıkışı bez zıbın bıde zıbının altına gıydırmeye zıbın gibi atlet yandan bağlamalı ismini bilmiyorum onu koydum kesenin içine
Tesekkur ederim canim ben de senin gibi yapayim, senin dogum benden sonra gorunuyo ama masallah erkencisin senBebis icin 5 tane kullandim sanirim kendim icin de havlu ayri camair ayri pijamalar ayri 5 6 tane kullanmisimdir herhalde ama aldigim extrabuyuk ve buyuk bir arada olan 1 tane buzdolabi poset kutusu yetti
rica ederim canımTesekkur ederim canim ben de senin gibi yapayim, senin dogum benden sonra gorunuyo ama masallah erkencisin sen
Ah canım erken doğum riskim olmasa ona minnet eder miyim.oğlumız erken doğduğu halde 2. De hala akıllanmadı.ben ondan asla beklemem de ah güç yetmiyor işte.Can'ım bak üzme kendini ben kendin için saydıklarını e Bebek internet sitesinden hallettim ..oğlumda LCW internet sitesinden aldım sonuçta bedeni belli 3 gün içinde herşeyim geldi ...hiç eşime minnet etmedim zaten kumaşları belli ikisinde çokta güzel herşeyleri arasam dolaşsam bulamam hiç bir mağazada ...benim dolaşma gücüm yok ona rağmen çıkmak istedim eşim hep naz yaptı daha erken filan diye birde zaten hevessiz .doğsun 5 dakka da halletcekmiş güya herşeyi ..ben anne olarak almam gerekleri hallettim onada büyük şeyleri kitleyeceğim beşik Bebek arabası filan :)))) görsün 5 dakka da halettmeyi
onur erdem benceKızlar isim konusunda karar veremedik henüz, 2 isim arasinda kaldik, sizce hangisi daha güzel: Onur Erdem mi yoksa Yiğit Erdem mi?
Ali erdemKızlar isim konusunda karar veremedik henüz, 2 isim arasinda kaldik, sizce hangisi daha güzel: Onur Erdem mi yoksa Yiğit Erdem mi?
normal canım uzun boylu bebiş maşallahEvet göğsümün altında tam ayakları ve bizimki çok fazla hareketli normal oturmam hiç mümkün olmuyor batiyor ayakları :)
Kızlar isim konusunda karar veremedik henüz, 2 isim arasinda kaldik, sizce hangisi daha güzel: Onur Erdem mi yoksa Yiğit Erdem mi?
Normal kilosu canim.2.cocugum 34.4 de dogmustu 2650 idi kilosu.Arkadaşlar merhaba 34+3 bebeğin kilosu bana yüksek geldi 2.500 normal mi sizin nasıl önden gidenler var mı aranızda haftasına göre
Insallah canim ya cok moralim bozuluo hep korkuyla wc ye gidiom
Canim bence alma hemen mama.gerekirse esin gider alir eczane dolu.hastanede mama var diye biliyorum onlardan da verilebilir.gonulll vildan_drs kızlar hemşireye verilecekleri hazrliyorm da mama biberon fln koymadim.bn dogumdan snra miyom ameliyti da olabilirim o arada bebek çok açıkir mi ve sutum gelmezse de hastane mama veriyor mu.hangi mama verilir yenidoğana bi tane alayim
Canım Yiğit Erdem benim kulağıma daha güzel geldi
Cok gecmis olsun canim.bizimde nefes de problem yasadik.saglik bakanligi cok gerekli gorulmedikce cigerlere surfaktan uygulamsina izin vermiyormus ama 3 dr onayiyla bize yapildi ve ondan sonra hemen duzeldi.belki sizde oyle bir sıkinti olursa sizede uygularlar o zmn iyilesme sureci hizlaniyor.Malesef var tatlim antibiyotik uygulanmaya basladi dogum itibariyle kaka degilmis yuttugu gebeligin basinda 2 kere pespese gecirdigim agir atakli gribal enfeksiyon amniosivisinin kalitesini dusurecek nitelikte bi bakteri olusturmus o zamandan bu yana cocugum sabirla 8 ayina atmak icin direndi.. inan cektigimiz acilarin hic onemi yoktu zaten acida hissetmedim benim spinal+epidural kombi yapildi 0 agri operasyon sonrasi bacaklarim acildigi an gezinmeye hastaneden kacmaya bile baslamistim icim daraliyor hastane uzerime yikiliyor saniyordum.
Kese dedıgın nssıl bısey canım mumkunse foto atabılırmısınhastane çıkışı bez zıbın bıde zıbının altına gıydırmeye zıbın gibi atlet yandan bağlamalı ismini bilmiyorum onu koydum kesenin içine
Biliyorum canım minnet etmezsin çünkü bende etmezdim ...altımda araba yanımda oğlum fink atıyordum ..arabanın sanayi işine kadar ben koşturuyordum market temizlik okul onları saymıyorum bile...şimdi iki tane bardağı makinaya koymaya gücüm yok ..az önce oturdum ağladım annem aradı napıyoruz diye dedim hiç Kayra bisküvi yiyor bende otuyorum ..niye normal kahvaltı vermiyormuşum çocuğa yumurta haşlayacakmışım falan filan ..bir kızdım ben kendime bakamıyorum çocuk birşey isteyecek benden diye ödüm kopuyor kalkamıyorum diyeAh canım erken doğum riskim olmasa ona minnet eder miyim.oğlumız erken doğduğu halde 2. De hala akıllanmadı.ben ondan asla beklemem de ah güç yetmiyor işte.
onur ismini çok severim ama yiğit erdem daha bi uymuş gibi canım :)Kızlar isim konusunda karar veremedik henüz, 2 isim arasinda kaldik, sizce hangisi daha güzel: Onur Erdem mi yoksa Yiğit Erdem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?