bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım çok sevindim sıvı olayının kaybolmasına en son bizimki de kaybolmuştu inşallah bi daha çıkmayacak hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucağımiza alacağız

Kizlar bugun ilk defa adet olackmisim gibi bi agri oldu bende gecici sureligine sizde de oluyo mu normal midir acaba bu donemlerde
Benim o ağrı haftada bir gün mutlaka sabahtan akşama kadar aralıksız olur.hatta herseferinde kesin doğum başladı diyip hastaneye gitmeye yeltenirim ,sonra geçer..neden oluyo bilmiom ama artık doktorum korkma doğursanda bişe olmaz diyo ondan sallamıom :)

He iyi o zamn ben de rahat olayim biraz

Yeni bi secenek cikarmayaydin iyiydi 2 ye zor indirgedik:))))
Hep çok sevmişimdir.eşimin arkadaşının oğlu ali erdem.çok efendi ve zeki bir çocuktu.bir de yiğit ve onur a göre daha bir çırpıda çıkıyor ağızdan. sanki arka arkaya daha güzel söylenişi.

Benimde bazen oyle oluyo valla yukariya yukariya vuruyo citlembigim

Benimkide tee 32.haftada döndü , illa alttan çıkacam dio ,benimkide ters olaydı iyiydi , doğum şekli konusunda tek seçeneğim olurdu uykularım kaçmazdı

ahhh kuşuuumm aynen benim de böyle hallerim çok olurdu ya kendimle ilgili kurardım böyle şeyler ama daha çok da sevdiklerimle ilgili.. mesela sevdiğim bi insanla çok normal muhabbet ediyoken kafamda onun cenazesini kaldırıyodum bazen ama biliyo musun bebekle tam tersine döndü bu durum tam aksine kazık çakıcam gibi hissediyorum dünyaya ha sevdiklerimi kaybetme korkusu hala var özellikle ne kadar sinir olsam da eşimi kaybetme korkusu had safhada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…