- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.581
Ah inşallah hepimiz cok teşekkürler Can'ımnormal canım uzun boylu bebiş maşallah36.haftadan sonra aşağı inmeye başlarmış gogus nefes darlıgı derdn bitecek canım ama bu kez de aşağısı ağrımaya başlıyor sanırm. Ağrısız sızısız tammlarsın inşallah canım geri kalan süreci
Tamam cnm bn de alayım o zamn sagolasinCan'ım bana verme mama dediler ama ben verdim aptamil almıştım biberon termos giderkende Suda kaynatıp götürmüştüm içinde ...verdim çünkü süt zaten hemen gelmiyor annemle gizli gizli vermiştik yine koydum mama almadım henüz ama Alıcam açlıktan ..sonuçta yeni doğan sarılığı dedikleri şey açlıktan kan şekerinin düşmesiyle alakalı bende öyle bir risk göze almak istemedim ...dedim ya gene götürsem verme deşelerse vericem zaten küçücük midesiyle 2 yemek kaşığı bile içemiyorlar ..birde biberon yerine şırınga ile de verenler varmış mamayı ...
Islak mendil ağız Mendili pışık kremi de koydm bnHemsireye bi hastane cikisi bi de bez vercez dimi baska bisey yok
Tamam cnm gerekirse alirz o zmnCanim bence alma hemen mama.gerekirse esin gider alir eczane dolu.hastanede mama var diye biliyorum onlardan da verilebilir.
Islak mendil agiz mendili pisik kremi cantamda var da hemsireye vermeye gerek varmi doguma giderkenIslak mendil ağız Mendili pışık kremi de koydm bn
Slm kızlar paşamızı gördük çok şükür 2731 kilosu boyumuz 49 cm olmuş beynindeki sıvı tamamen kaybolmuş çok şükürnst ye 2 kere girmek zorunda kaldım bizim sıpa ilkinde uyuyunca ikincide yüklendim çikolataya neyseki uyandı da güzel çıktı dahası hemşire kız bana benzetti paşamı tabii eşim biraz bozuluyo gibi oldu ama belli etmedi
Çok şükür cnm Rabbimin izniyle atlattık hayırlısıyla birde kucağımıza alırsak inşallah bugün paşamın yüzünü görünce çok tuhaf oldum kendimi zor tuttum ağlamamak için sağlıklı birşekilde gelirler inşallah totolarından ısırırız:))maşallah canım kilosu boyu çok iyi beyindeki sıvı haberi ise şahane çok şükür bunuda atlattınız :)
aminn canım aminn :) her randevumuz bir heyecan zaten ilk hamile kaldığımızdan bu güne kadar ayrı bir duygu çok şükürr yaşadık bunları kucağımıza almayıda nasip etsin Allah inşÇok şükür cnm Rabbimin izniyle atlattık hayırlısıyla birde kucağımıza alırsak inşallah bugün paşamın yüzünü görünce çok tuhaf oldum kendimi zor tuttum ağlamamak için sağlıklı birşekilde gelirler inşallah totolarından ısırırız:))
Ya bende öyleyim.durup durup ağlıom.bide şu oldu bende ,ya doğumda bana bişe olursa kızıma bir cümle bile edemeden gidersem öteki tarafa falan gibi düşünceler kaplıyo.çocuğuma mektup yazcam olurda bişey olursa onu nekadar sevdiğmi bilsin die,hatta bunu yaZarken yine ağladım şimdi bak...Kızlar son birkaç gündür acayip duygusalım ben ya sizdede varmı bu durum? Herşeye ağlayasım geliyor
Ayy valla aynı ilk defa ameliyat olcan ya birşey olursa diyorum eşime diyorum çocuğuma annem baksın sakın başkasına verme diyorum sen evlenirsin çocuğuma üvey anne gelir diye neler neler diyorumYa bende öyleyim.durup durup ağlıom.bide şu oldu bende ,ya doğumda bana bişe olursa kızıma bir cümle bile edemeden gidersem öteki tarafa falan gibi düşünceler kaplıyo.çocuğuma mektup yazcam olurda bişey olursa onu nekadar sevdiğmi bilsin die,hatta bunu yaZarken yine ağladım şimdi bak...
Ay canım yaaaa.benim kuzenimde sezeryana girerken hep bana bişey olursa kızom size emanet dedi mahvetti bizi.o anların duygusallığı işte. Sağlıklıca girer çıkarsın doğuma inşallah.ben de adama taktım kafaya en ufak ihmali beni ağlama krizine sokuyor.oğlum küçükken ameliyat olmuştum.zor bi psikoloji gerçektenYa bende öyleyim.durup durup ağlıom.bide şu oldu bende ,ya doğumda bana bişe olursa kızıma bir cümle bile edemeden gidersem öteki tarafa falan gibi düşünceler kaplıyo.çocuğuma mektup yazcam olurda bişey olursa onu nekadar sevdiğmi bilsin die,hatta bunu yaZarken yine ağladım şimdi bak...
bende aynı tamamen.ay Rabbim selametle kavuştrsun bizi bebişlerimize...Ayy valla aynı ilk defa ameliyat olcan ya birşey olursa diyorum eşime diyorum çocuğuma annem baksın sakın başkasına verme diyorum sen evlenirsin çocuğuma üvey anne gelir diye neler neler diyorum
Amin kuzum inşAllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.sende duygusal oldgn için takılmayacak seyi bile takıosundur istemeden.valla ben kocamı hiç sallamıom şuan tek kafamdaki şey doğum.Allah yardmcımız olsunAy canım yaaaa.benim kuzenimde sezeryana girerken hep bana bişey olursa kızom size emanet dedi mahvetti bizi.o anların duygusallığı işte. Sağlıklıca girer çıkarsın doğuma inşallah.ben de adama taktım kafaya en ufak ihmali beni ağlama krizine sokuyor.oğlum küçükken ameliyat olmuştum.zor bi psikoloji gerçekten
Yeni bi secenek cikarmayaydin iyiydi 2 ye zor indirgedikAli erdem
Amin inşallah canımbende aynı tamamen.ay Rabbim selametle kavuştrsun bizi bebişlerimize...
onur erdem bence
Canım Yiğit Erdem benim kulağıma daha güzel geldi
Sagolun kizlarr, Yigit Erdem 2-1 önde:))onur ismini çok severim ama yiğit erdem daha bi uymuş gibi canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?