- 15 Ekim 2014
- 1.895
- 2.456
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.661
Senin çocuğun olasım geldi :))İyi geceler kisslar
Bugün aranıza pek katılamadım.geçmişi okuyrm ama yavaş yavaş maalesef
Sozde bebegimi gorcektm Bugün çok heyecanlydm ama sağolsun eş faktörü yüzünden olmadı.ertelemek zorunda kaldık
Salı sabahı inşallah gitcm.Ne diyelm geç olsun da güç olmasn
Şimdi hastane çantamla biraz ilgileneym dedim de.görüntü çok hoşuma gitti.içim kıpır kıpır oldu.Onun için sizinle paylaşmak istedim.bugün sohbeti de geçmiş galiba.doğuma girerken hemsirelere ne vermemz lazım Die.
Ben battaniye-tek üst zıbın-iç zıbın-tulum yerine alt üst koydum-çorap ve bez koydum.Bu kadar :)Eki Görüntüle 1897844 Eki Görüntüle 1897844
Noldu canısı naptı eşin??İyi geceler kızlar herif yattı gerçi akşam beni sinir etti hem suçlu bide bana atar yapıyor benim tavrım net yine çektim kendimi tek kelime etmedim bi iyi geceler dedi bende sanada dedim o kadar
Benim bilgim de aynı yöndeValla bilmiorum umarim oyle bisi yapmazlar yani ben sordum yillik iznimi kullanabiliyor muyum evet dediler imzaladim ciktim. Yarin da calisabilir raporum bitiyo calisamaz raporu alcam 37 bitiyo. Onu gotrcem is yerine
Ben o sıkıntıların hepsini yaşıyorum aralıklı olarak.. tek yaptığım kendime.. şöyle söyleyeyim bi dönem tencere kapağı düştü mü oturup ağlıyodum öyle laçka olmuştu sinirlerim.. En güzeli içine dert etmemek en azından çıkıp dolaşsam falan yok onu da yapmıyorum yatıyorum ben uyuyorum falan hiç iyi bi çıkış yolu diil :/Bende hep içime içime atıyordum canım ama sonra bayağı bildiğin hasta oldum ..nefesim kesiliyordu kalp çarpıntıları filan yaşıyordum hatta bir gece böyle düşüne düşüne uyumuştum bir uyandım bildiğin kitlenmişim boynum filan dönmüyordu üzüntüden ...sonra baktım hep ben üzülüyorum kimse umursamıyor bende artık içimde tutmuyorum söylüyorum ...ha diyeveksin ki söylüyorsun da eline ne geçiyor hiçbirşey ..! Herkes yine kendi bildiğini yapıyor hayatını yaşıyor ...değişen birşey pek olmuyor ama en azından içimde kalıp bana dert olmuyor azda olsa koyuyordur karşıdakine diye ümit ediyorum o kadar :)
Allahın beceriksizi ya koskoca kadın bilmiyomuymuş bunu.. Boşver tatlım sen de söyle eşin onu fırında kuzu but falan yapsın sen afiyetle yersin sadece ben uğraşamam de.. :))Hayır bu kv herturlu bana zarar veriyor yaa tartismamizin sebebi saçma ama bu kadın bize kurbanda et verdi güya sen bir budu hiç dograma parçalama öyle buzluğa koy ben o eti çözdüresen nasıl kullanım bende o eti yiyemem ben dedim bana sinirlendi herif ana oğul beni zehirliycek bunlar allah aşkına buzluğa öyle mi konur et bide hamileyim vemese daha iyiydi
Aman bırak en güzeli dili uzun olmasın işte..Şimdi yine arıza ben oldum bu kadına tahammül edemiyorum yaa ben ne yapcam dogumda gelecek birde allahtan çok kalmiycan KB gelip bunu alçakmış kaplıca gidecekleri bize bir kez buseye ihtiyacınız varmı diye sorma cimriliginden sona zevki sefana bak bide yok gelin bizi niye aramıyor de dur
Burda kaldigi sürece bakalım karışmadan duramaz ki bide pişkin pişkin benim annemin çocuğa neler yapması gerektiğini söylediyse bana yaa yeminle düğün zamanından bu zamana kadar deliettiler beni kv KB nefren ettirdiler kendilerindenAman bırak en güzeli dili uzun olmasın işte..
Uatune basa basa sordum. Kullanabikirsin dedi muhasebe. Hay Allah insallah sikinti olmaz. Yarin raporu votiriyim bakalim. Dogum olduktan sonra raporu ia yerine mi gotrces sgk ya falan mi dogum parasi ne zman nasil yatiyoBenim bilgim de aynı yöndeTaeYang ile.. Aman iyi araştır sıkıntı yaşama sonra
Uatune basa basa sordum. Kullanabikirsin dedi muhasebe. Hay Allah insallah sikinti olmaz. Yarin raporu votiriyim bakalim. Dogum olduktan sonra raporu ia yerine mi gotrces sgk ya falan mi dogum parasi ne zman nasil yatiyo
Yanı evet hiç iyi bir çıkış yolu değil maalesefBen o sıkıntıların hepsini yaşıyorum aralıklı olarak.. tek yaptığım kendime.. şöyle söyleyeyim bi dönem tencere kapağı düştü mü oturup ağlıyodum öyle laçka olmuştu sinirlerim.. En güzeli içine dert etmemek en azından çıkıp dolaşsam falan yok onu da yapmıyorum yatıyorum ben uyuyorum falan hiç iyi bi çıkış yolu diil :/
Bilmem hormonlardan kendimi tanımyamaz hale geldim.kıyarım azcık gibime geldi şimdi bak :))Ayy kıyamazsın ki ona ya sen yalarsın onun yerine yine kıyamazsın :)) kıyar mısın yoksa kız yoo yoo yapmazsın dimi :))
Cnm benim bildigimde ornegin 1 hafta izin kullandin calismadin o 5 haftalik surecte. O calismasigin izinli oldugun 1 hafta aktarilmuo dogum sonrasi iznine 4 hafta olarak aktarilio. Yazida fiili olarak calistigi sureler aktarilir diye yaziodu.Uatune basa basa sordum. Kullanabikirsin dedi muhasebe. Hay Allah insallah sikinti olmaz. Yarin raporu votiriyim bakalim. Dogum olduktan sonra raporu ia yerine mi gotrces sgk ya falan mi dogum parasi ne zman nasil yatiyo
Seninki iyiymiş ben kuaförün kapısından içeri girerken diyodum şu lanet düğün bi bitsin yarın sabah boşanıyoruz diye :))) eşim de sırıtıyodu mal mal :))Ahh canım bir anlatsam roman.olur bunların yaptıkları ama eşime göre ailesi harika ben kotuyum evliliğimin ilk günlerini zehir ettı bunlar boşanmaya bile düşündüm daha bir aylık evliyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?