bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Senin çocuğun olasım geldi :))

Hayır bu kv herturlu bana zarar veriyor yaa tartismamizin sebebi saçma ama bu kadın bize kurbanda et verdi güya sen bir budu hiç dograma parçalama öyle buzluğa koy ben o eti çözdüresen nasıl kullanım bende o eti yiyemem ben dedim bana sinirlendi herif ana oğul beni zehirliycek bunlar allah aşkına buzluğa öyle mi konur et bide hamileyim vemese daha iyiydi

Ben o sıkıntıların hepsini yaşıyorum aralıklı olarak.. tek yaptığım kendime.. şöyle söyleyeyim bi dönem tencere kapağı düştü mü oturup ağlıyodum öyle laçka olmuştu sinirlerim.. En güzeli içine dert etmemek en azından çıkıp dolaşsam falan yok onu da yapmıyorum yatıyorum ben uyuyorum falan hiç iyi bi çıkış yolu diil :/

Şimdi yine arıza ben oldum bu kadına tahammül edemiyorum yaa ben ne yapcam dogumda gelecek birde allahtan çok kalmiycan KB gelip bunu alçakmış kaplıca gidecekleri bize bir kez buseye ihtiyacınız varmı diye sorma cimriliginden sona zevki sefana bak bide yok gelin bizi niye aramıyor de dur

Allahın beceriksizi ya koskoca kadın bilmiyomuymuş bunu.. Boşver tatlım sen de söyle eşin onu fırında kuzu but falan yapsın sen afiyetle yersin sadece ben uğraşamam de.. :))

Aman bırak en güzeli dili uzun olmasın işte..

Canım çözdürdu bir kez hadi yedim kalanı geri koydu buzluğa ben onu yemem dedim suçlu olduk ben zaten anlamam ki öyle eti parçalamaktan felan mahsus yapıyor bu kadın yeminle zıkkım nerden verdiyse başıma bela oldu atamiyorda

Aman bırak en güzeli dili uzun olmasın işte..
Burda kaldigi sürece bakalım karışmadan duramaz ki bide pişkin pişkin benim annemin çocuğa neler yapması gerektiğini söylediyse bana yaa yeminle düğün zamanından bu zamana kadar deliettiler beni kv KB nefren ettirdiler kendilerinden

Ahh canım bir anlatsam roman.olur bunların yaptıkları ama eşime göre ailesi harika ben kotuyum evliliğimin ilk günlerini zehir ettı bunlar boşanmaya bile düşündüm daha bir aylık evliyken

Benim bilgim de aynı yönde TaeYang ile.. Aman iyi araştır sıkıntı yaşama sonra
Uatune basa basa sordum. Kullanabikirsin dedi muhasebe. Hay Allah insallah sikinti olmaz. Yarin raporu votiriyim bakalim. Dogum olduktan sonra raporu ia yerine mi gotrces sgk ya falan mi dogum parasi ne zman nasil yatiyo

Uatune basa basa sordum. Kullanabikirsin dedi muhasebe. Hay Allah insallah sikinti olmaz. Yarin raporu votiriyim bakalim. Dogum olduktan sonra raporu ia yerine mi gotrces sgk ya falan mi dogum parasi ne zman nasil yatiyo

Canım benim arkadaşimda yıllık izin kullandı 37 ye kadar onda sıkıntı olmadı devlette o özelde de fark etmez sanırım

Yanı evet hiç iyi bir çıkış yolu değil maalesef şimdi çocuk filan olunca işler dahada değişecek belki o zaman sende içine değil dışına atarsın :) benim eşimle kavgam tartışmam filan yok Aslı'nda ama benden ötürü değil ondan ötürü :))) çünkü ben söylenirken o genelde duvar moduna geçer Günleeeeeerrrr sonra fikrini söyler ..o hiç söylenmez belkide beni deli eden budur ağız tadıyla tartışamıyoruz bile :))))) beni aile kısmı deli ediyor ama o onlarıda iplemiyor kendi dünyasında Mutlu hep bana dokunuyordu laflar olaylar :))))) çok ciddi ve yorucu bir işi var diye tüm yük bende o beni çok yoruyordu sonra kendi başıma devlet olmaya alıştım ....az kaldı inşallah sağlıkla geçirelim şu Zaman'ı çocuklarımla at koşturcam tek başıma :))))sende oğlışunla kafan atınca takılırsın o Zaman her lafı söylemek daha kolay olacak gör bak

Cnm benim bildigimde ornegin 1 hafta izin kullandin calismadin o 5 haftalik surecte. O calismasigin izinli oldugun 1 hafta aktarilmuo dogum sonrasi iznine 4 hafta olarak aktarilio. Yazida fiili olarak calistigi sureler aktarilir diye yaziodu.

Ahh canım bir anlatsam roman.olur bunların yaptıkları ama eşime göre ailesi harika ben kotuyum evliliğimin ilk günlerini zehir ettı bunlar boşanmaya bile düşündüm daha bir aylık evliyken
Seninki iyiymiş ben kuaförün kapısından içeri girerken diyodum şu lanet düğün bi bitsin yarın sabah boşanıyoruz diye :))) eşim de sırıtıyodu mal mal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…