bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende hep içime içime atıyordum canım ama sonra bayağı bildiğin hasta oldum ..nefesim kesiliyordu kalp çarpıntıları filan yaşıyordum hatta bir gece böyle düşüne düşüne uyumuştum bir uyandım bildiğin kitlenmişim boynum filan dönmüyordu üzüntüden ...sonra baktım hep ben üzülüyorum kimse umursamıyor bende artık içimde tutmuyorum söylüyorum ...ha diyeveksin ki söylüyorsun da eline ne geçiyor hiçbirşey ..! Herkes yine kendi bildiğini yapıyor hayatını yaşıyor ...değişen birşey pek olmuyor ama en azından içimde kalıp bana dert olmuyor azda olsa koyuyordur karşıdakine diye ümit ediyorum o kadar :)

Oyy ceyiziniz de hazır bile ne guzel masallah. Eldiven ve şapka koydun mu. Hemen ciziyorlar yüzlerini.

kuzucum senin niye erken doğum riskin var hayırdır ben kaçırmışım??
Yok yok canim bende dikkat ediyorum erken gelmesin diye tiroid hastasiyim, nodullerim de var duzenli takipteyim en basindan beri, miyom var rahimde, bobrek sorunum olustu o da takibe alindi, en basinda dusuk riskim vardi 4.ayin sonuna kadar yukselmemisti, en basindan beri sure gelen anemi ciddi kansizlik sorunum var her ay kan degerlerime bakiliyor ilac kullaniuorum ama pek birsey degimsiyor.. oyle seyler iste dikkat edince riskin azaliyor ama bu tip enfeksiyon tarzi kotu suprizler denge bozucu oluyor

Cnm dediğin şeyi bende eşim için uygulyrm.Hatta sinirlendgmde yüzüne de soyluyrm.susup içime atıp kendi kendimi yiicgme.konuşurum senin kafanın etini yerim seni sinir ederim daha iyi diyrm

Cnm dediğin şeyi bende eşim için uygulyrm.Hatta sinirlendgmde yüzüne de soyluyrm.susup içime atıp kendi kendimi yiicgme.konuşurum senin kafanın etini yerim seni sinir ederim daha iyi diyrm
Soylesen de anlayan yok.hatasini anlayan da yok.hala devam ediyor kirip inciten gozyaslarima bogan sozlerine.sonuc yine husram gozyasi kirginlik.ve son soz yine mi zirliyon... Allahima havale ediyorum ben sucum olmadan kotu soz söyleyen ağlatan esimi hem de bu halimle... Ben de careler tukendi.

Aynen cnm.benimde eşime her zaman hediye ettiğim şarkıdır.Mustafa Ceceli yine husraaann her daim feryat figan kalbim.zehir olur başka hayallere kalmazki mecalim.
Umutsuz vaka diyrm.diyrm da diyrm.
Ama yine de Allah m inşallah hidayet ver diyrm umudum yok olsada.
Dediğine de katiliyrm cnm.Şu halimzde bize anlayış göstermemlri asla affedilemz.geçen bende dediğin gibi hakkımı helal etmiyrm dedm.Bu sözlerinin hesabını bir bir sorsun Rabbim ve sen şu anı hatırla dedim.
Adam 7 yıl boyunca benm 9 aylık hamilelgmi beklemiş.duymadgm hakareti duydum yani.anlamadım biz değil onlar depresyona girdi bence.kafayı yedilr

Anladım bitanem haklısın sen biraz daha sıkıntılı atlattın bu süreci ama bak bitiyo şükürler olsun.. Yeni bişey olmasın da ödüm koptu..

Bi süre sonra insan aynı şeyleri tekrar edince de bi kötü oluyo ya bi bıkkınlık geliyo.. Daha bugün yine yaşadım sağlam bi yedim beyninin etini sonra akşam görünce yine dayanamadım süt dökmüş kedi gibiydi ah bu benim yufka yüreğimin.....!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…