bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Demekki herkese garip düşünceler gelio ara ara....benim doğum yaklaştıkça zirve yaptı..üfffss

Islak mendil agiz mendili pisik kremi cantamda var da hemsireye vermeye gerek varmi doguma giderken gonulll
Gerek yok onlara.sadece kiyafet ve bez lazim bebege.
Birde kendiniz icin islak mendil koyun dogumdan sonra sizi temizliyorlar.bebegin islak mendilini kullanmak zorunda kalmasinlar. @ayseankara

Gercekten de bu esler niye boyle yaa.bazem cook ozluyorum sonra gorunce de olduresim geliyornbazen ben eskiden boyle degildim yasarken hamileyken boyle oldum galiba... Alayina isyan

Benimkide tee 32.haftada döndü , illa alttan çıkacam dio ,benimkide ters olaydı iyiydi , doğum şekli konusunda tek seçeneğim olurdu uykularım kaçmazdı
aaaaaaa bu kadar yukarda olması ters olduğunu mu gösteriyo ki gerçi hakkaten benim hala karnımın üst kısmı çok sert alt kısım daha yumuşak

ay canım allah yardımcın olsun be istemsiz güldüm yalanmış vestiyer aynaları deyince sen :)) tabii şimdi gülümsetiyo ama başıma gelirse naparım bilemedim :/

çoookk sevindim canım beynindeki sıvının kaybolmasına şükürler olsun.. allah hiçbirimizin evladını sınamasın dermansız dertlerle..

Aynen canım.az daha zorlasam aşağıdan değil yukardan gelecek.resmen geldi böğrüme böğrüme dayandı.kaburgalarımı eziyor nefesimi kesiyor...

canım minnet etme konusunda çok benzetiyorum seni kendime tek farkımız ben içime kırılıyorum sen belli de ediyosun ve çat diye cevabını veriyosun insanların.. ne güzel ben hiç o hayal ettiğim seviyeye ulaşamadan ölücem galiba dediğin gibi allah insanı en yakın bildiğine bile muhtaç etmesin

kuzucum senin niye erken doğum riskin var hayırdır ben kaçırmışım??

Bende varım. zeynep ismini seviyorum ama çokmu klasik eski isim ne dersiniz
ahhh zeynep ismi eskir mi ya aptallık edip lisedeyken kendi yeğenime koydum o ismi gerçi kuzucuma da çok yakıştı ismi :)) velhasıl benimki erkek oldu da kız ismi aramaktan kurtuldum :)) ama kız olsaydı elif düşünmüştüm ben de o da çok duru sade bi isim

İyi geceler kisslar
Bugün aranıza pek katılamadım.geçmişi okuyrm ama yavaş yavaş maalesef
Sozde bebegimi gorcektm Bugün çok heyecanlydm ama sağolsun eş faktörü yüzünden olmadı.ertelemek zorunda kaldık
Salı sabahı inşallah gitcm.Ne diyelm geç olsun da güç olmasn

Şimdi hastane çantamla biraz ilgileneym dedim de.görüntü çok hoşuma gitti.içim kıpır kıpır oldu.Onun için sizinle paylaşmak istedim.bugün sohbeti de geçmiş galiba.doğuma girerken hemsirelere ne vermemz lazım Die.
Ben battaniye-tek üst zıbın-iç zıbın-tulum yerine alt üst koydum-çorap ve bez koydum.Bu kadar :)

Canım doğum iznine hak kazandığın Zaman yani 32 haftadan sonra yıllık izin ya da raporun anlamı olmuyor ki, doğum izninden sayıyorlar her türlü.
Sen Nasıl yıllık izin aldın?
Valla bilmiorum umarim oyle bisi yapmazlar yani ben sordum yillik iznimi kullanabiliyor muyum evet dediler imzaladim ciktim. Yarin da calisabilir raporum bitiyo calisamaz raporu alcam 37 bitiyo. Onu gotrcem is yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…