- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.665
- 248
- 39
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #56.621
Demekki herkese garip düşünceler gelio ara ara....benim doğum yaklaştıkça zirve yaptı..üfffssahhh kuşuuumm aynen benim de böyle hallerim çok olurdu ya kendimle ilgili kurardım böyle şeyler ama daha çok da sevdiklerimle ilgili.. mesela sevdiğim bi insanla çok normal muhabbet ediyoken kafamda onun cenazesini kaldırıyodum bazenama biliyo musun bebekle tam tersine döndü bu durum tam aksine kazık çakıcam gibi hissediyorum dünyaya ha sevdiklerimi kaybetme korkusu hala var özellikle ne kadar sinir olsam da eşimi kaybetme korkusu had safhada
Gerek yok onlara.sadece kiyafet ve bez lazim bebege.Islak mendil agiz mendili pisik kremi cantamda var da hemsireye vermeye gerek varmi doguma giderkengonulll
Gercekten de bu esler niye boyle yaa.bazem cook ozluyorum sonra gorunce de olduresim geliyornbazenahhh kuşuuumm aynen benim de böyle hallerim çok olurdu ya kendimle ilgili kurardım böyle şeyler ama daha çok da sevdiklerimle ilgili.. mesela sevdiğim bi insanla çok normal muhabbet ediyoken kafamda onun cenazesini kaldırıyodum bazenama biliyo musun bebekle tam tersine döndü bu durum tam aksine kazık çakıcam gibi hissediyorum dünyaya ha sevdiklerimi kaybetme korkusu hala var özellikle ne kadar sinir olsam da eşimi kaybetme korkusu had safhada
aaaaaaa bu kadar yukarda olması ters olduğunu mu gösteriyo kiBenimkide tee 32.haftada döndü , illa alttan çıkacam dio ,benimkide ters olaydı iyiydi , doğum şekli konusunda tek seçeneğim olurdu uykularım kaçmazdı
Hayır hastane çıkışı birde battaniye bez vereceksin tatlı mIslak mendil agiz mendili pisik kremi cantamda var da hemsireye vermeye gerek varmi doguma giderkengonulll
inşallah cnm hayırlısıyla alsaydık kucaklarımızacanım çok sevindim sıvı olayının kaybolmasına en son bizimki de kaybolmuştu inşallah bi daha çıkmayacak hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde meleklerimizi kucağımiza alacağız
ay canım allah yardımcın olsun be istemsiz güldüm yalanmış vestiyer aynaları deyince sen :)) tabii şimdi gülümsetiyo ama başıma gelirse naparım bilemedim :/Ay canım ağlama....hele bir de bir çovuk daha olunca iyice zor.12 de okuka gidiyor benim ki.8.30 gibi kalkıyor.12 ye kadar derdi hiç bitmiyor.sürekli bişeyler ister.arkanı döndüğün an bir vukuatı var.alıp da eline bi oyuncakla oynadığı nadirdir.evimde hiç oyuncak dağınıklığıı olmaz benim.onun yerine tükenmez kalemle çizilen koltuklar suluboya ile boyanmış sandalyeler çikolatalı halılar yalanmış vestiyer aynaları dökülmüş sıvı sabunlarımız var.bu sabah hem ağladım hem oğlum tamam haraketlisin koş oyna ama ne olur bana iş çıkarma gücüm yok dedim ama kime dedim ki.eşime diyotum sen şu halinle sadece onın isteklerini yapsan pertin çıkar.yemek çamaşır bulaşık cabası.ama anlamazlar
çoookk sevindim canım beynindeki sıvının kaybolmasına şükürler olsun.. allah hiçbirimizin evladını sınamasın dermansız dertlerle..Slm kızlar paşamızı gördük çok şükür 2731 kilosu boyumuz 49 cm olmuş beynindeki sıvı tamamen kaybolmuş çok şükürnst ye 2 kere girmek zorunda kaldım bizim sıpa ilkinde uyuyunca ikincide yüklendim çikolataya neyseki uyandı da güzel çıktı dahası hemşire kız bana benzetti paşamı tabii eşim biraz bozuluyo gibi oldu ama belli etmedi
çok şükür cnm rabbim dermansız dert vermesin kimseyi evladıyla sınamasın hayırlısıyla sağlıcakla gelsin kuzucuklarçoookk sevindim canım beynindeki sıvının kaybolmasına şükürler olsun.. allah hiçbirimizin evladını sınamasın dermansız dertlerle..
Artık 38.haftaya girdik erken değil canım. Oglusuma bir an evvel kavuşmak istiyorum ondanAnladım canım urkuyor İnsan o yuzden:) bu arada sen ndn acele dogum ypmak iatıyosun onu anlayamadım hurma yer silme fln nedenki dha erken degılmı
Aynen canım.az daha zorlasam aşağıdan değil yukardan gelecek.resmen geldi böğrüme böğrüme dayandı.kaburgalarımı eziyor nefesimi kesiyor...iyi akşamlar herkeseherkesler iyidir inşallah benim balık çıkış yönünü ters mi anladı nedir anlamadım ya milletin çocuğu bu dönem aşağı inmeye başlar benimki yukarı çıkıyo anacım ağzımdan çıkıcak galiba
Aha da az önce yine yalamış.adam sırf beni totomun üstüne oturtmamak için uğraşıyor ya.kasıtlı yani :)ay canım allah yardımcın olsun be istemsiz güldüm yalanmış vestiyer aynaları deyince sen :)) tabii şimdi gülümsetiyo ama başıma gelirse naparım bilemedim :/
canım minnet etme konusunda çok benzetiyorum seni kendime tek farkımız ben içime kırılıyorum sen belli de ediyosun ve çat diye cevabını veriyosun insanların.. ne güzel ben hiç o hayal ettiğim seviyeye ulaşamadan ölücem galiba
Biliyorum canım minnet etmezsin çünkü bende etmezdim ...altımda araba yanımda oğlum fink atıyordum ..arabanın sanayi işine kadar ben koşturuyordum market temizlik okul onları saymıyorum bile...şimdi iki tane bardağı makinaya koymaya gücüm yok ..az önce oturdum ağladım annem aradı napıyoruz diye dedim hiç Kayra bisküvi yiyor bende otuyorum ..niye normal kahvaltı vermiyormuşum çocuğa yumurta haşlayacakmışım falan filan ..bir kızdım ben kendime bakamıyorum çocuk birşey isteyecek benden diye ödüm kopuyor kalkamıyorum diyebirde bana telefonda utanmadan tavsiyemi veriyorsun diye ..inanmıyor kimse heralde Nasıl süründüğüme ...gerçi kendimi tutamıyorum bunu yazarken bile ağlıyorum o derece yanı canımdan bezdim yemin ederim ...şimdi sende ben gibi yapacaksın aç e bebeği emzirme atleti emzirme sütyeni bez e kadar al ...LCW aç oğlum 4.5 yaşında ama ben herşeyi 5-6 yaş Aldım mis gibi oldu ben doğurup ayağa kalkana kadar idare eder..eşi geçtim Allah kimseyi anasına babasına bile muhtaç etmesin ...giden param olsun adamlar kapıma kadar getirdi ..termostan dona kadar aldım koydum valize daha eşim valizi açıp ne var ne yok diye bakmadı bile
acı antep salçası gönderim mi sür aynaya bi daha ölse yalamaz yavrucakAha da az önce yine yalamış.adam sırf beni totomun üstüne oturtmamak için uğraşıyor ya.kasıtlı yani :)
kuzucum senin niye erken doğum riskin var hayırdır ben kaçırmışım??rica ederim canımBen de erken dogum riski mevcut canım oyuzden tedbirli davranıyorum ama hala eksik var bir iki hastane cantamda. emzirme sudyenı almadım henuz onları alıp yıkayıp yerlestırıcem, pişik kremi bebiş için almadım onu alıcam terlik almadım onu alıcam ufak tefek seyler kaldı canım
ahhh zeynep ismi eskir mi ya aptallık edip lisedeyken kendi yeğenime koydum o ismi gerçi kuzucuma da çok yakıştı ismi :)) velhasıl benimki erkek oldu da kız ismi aramaktan kurtuldum :)) ama kız olsaydı elif düşünmüştüm ben de o da çok duru sade bi isimBende varım. zeynep ismini seviyorum ama çokmu klasik eski isim ne dersiniz
Valla bilmiorum umarim oyle bisi yapmazlar yani ben sordum yillik iznimi kullanabiliyor muyum evet dediler imzaladim ciktim. Yarin da calisabilir raporum bitiyo calisamaz raporu alcam 37 bitiyo. Onu gotrcem is yerineCanım doğum iznine hak kazandığın Zaman yani 32 haftadan sonra yıllık izin ya da raporun anlamı olmuyor ki, doğum izninden sayıyorlar her türlü.
Sen Nasıl yıllık izin aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?