bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ben diger 2 dogumumda ayni acilari yasadim seninle yataktan dogrultulup yuruyecegim diye korkardim sezaryenden degil. Evet bu seferki superdi zaten carsamba 12.30 bitti ameliyat ertesi gun 2 de taburcu oldum. Evet spinal epidural combi derseniz doktorunuz anlar. Spinal tek seferlik bi uyusma verirken epidural katateri ile her 1.5 saat arayla vucuda agri kesici gonderiliyor boylece hasta hic aci cekmemis oluyor. Tek sorun o takilan aletle 24 saat gezinmek zorunda kaliyorsun o kadarda olsun degil mi :))

Valla değil 24 48 saat taşırım o aleti yeterki aynı acıları yaşamayayım ....dedim ya bende hep uyuşma geçtikten sonrasını düşünüyorum yoksa ameliyathanede istediklerini yapsınlar umrumda değil nede olsa birşey hissetmiyorsun ...bakalım söyleyim bende 2 doktor var bir üni de biri özel hangisi kabul edecek ...yada Balıkesir'de böyle uygulama yapabilecek anestezi ve kadın doğum doktoru varmı? Burda %90 Hep spinal yapıyorlar çünkü ...inşallah yapan olurda bende acı çekmem sonrasında çünkü hem çok dayanıksızım hemde bebeği geçtim ama oğlumun karşısında acıdan sürünmek istemiyorum

Insallah bulursun tatlim.. AdAraS Olderseolur0606 dogumum da ani anina yanimdalardi gorduler hala gunlerdir totomun uzerine oturmuslugum yok doktorumdan Allah razi olsun... ne yap et combine uygulattir doktoruna

Insallah bulursun tatlim.. AdAraS Olderseolur0606 dogumum da ani anina yanimdalardi gorduler hala gunlerdir totomun uzerine oturmuslugum yok doktorumdan Allah razi olsun... ne yap et combine uygulattir doktoruna

Ay maşallah ne güzel işmiş o öyle:) Sezaryen olacak olursam aklımda olsun benim de

Kaygilarim artmaya başladı acaba dogurabilcekmiyim bakabilcekmiyim gece gece dertlendim yine
Ahh canim ya inan mukemmel bir anne olacaksin. Kaygilanman bile yeterli bunu soylememe. Her birimiz ayri ayri mukkemmel anneler olacagiz bak gor. Yeticez de buyuyup gidicekler sasiracagiz zamanin ne denli hizli gectogine

Ahh canim ya inan mukemmel bir anne olacaksin. Kaygilanman bile yeterli bunu soylememe. Her birimiz ayri ayri mukkemmel anneler olacagiz bak gor. Yeticez de buyuyup gidicekler sasiracagiz zamanin ne denli hizli gectogine
Allah razı olsun canim, senin dogumunada az kalmış kasık ağrıları cekmen çok normal ilk doğumun dimi doğum şeklin bellimi

Allah razı olsun canim, senin dogumunada az kalmış kasık ağrıları cekmen çok normal ilk doğumun dimi doğum şeklin bellimi
Evet canim ilk ve Allah nasip ederse normal. Mcada ahhh kuzucum artik yalanci dogum sancilari sıklasti boyle bolunme yasatcak kadar sancili bi donem malesef adacik.nasil??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…