bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok geçmiş olsun canım inşallah enfeksiyon değildir bizi de haberdar et

Naptin csnim habersiz koyma bizi emi dogum hikayeni beklioruz

Canım bu arada günlerimiz aynı sen normal mi bekliyorsun sezeryan mı sezeryan genelde 10 gün önce oluyor ya benim mecbur sezeryan bakalım kim önce doğuracak
Aa hakikat aynıymış ben normal doğum istiyorum şuanda herşey normal gidiyor ama daha cati muayene si olmadık olunca karar verir doktor benim oğlanın kafası da accik büyük belki normal olmayadabilir herşey 36 haftadan sonra belli olcak kuzum hayirlisi bakalım senmi önce olcak benmi :)

Canım nediyim valla birazda eşlerin bizi düşünmesi lazım dediğin gibi seninki okula gitmiyo sanki. Söyle canım söyle iyi değilim de gerekirse. Hamile halinle sana güvenmesinler. Allah korusun sana bişi olsa orda, ailenden başka kimse üzülmicek. Sen kendine dikkat et sadece

Yürürken vajinama bi ağrı giriyor kızlar sanki bıçak saplaniyor gibi, çok nadir oluyor hep deil bu neden oluyoki acep bi ahh deyip durduruyor beni her seferinde
O dediğin ağrı dün 3-4 kere banada oldu canım özellikle ayaktayken. Annemlerdeyim kimseyi panikte yapmak istemedim ama yüzümden anladılar noluyo diye. Çok canım yandı

Yürürken vajinama bi ağrı giriyor kızlar sanki bıçak saplaniyor gibi, çok nadir oluyor hep deil bu neden oluyoki acep bi ahh deyip durduruyor beni her seferinde

Bende bayadır oluo cnm.sabitken de ağrıyı hissediyrm.yurutmeyecek kadar da ağrı oluo bazen.dediğin gibi ahh dedirttirio.
Bu normal diye biliyrm.rahim acildgi için Vs.ben bu ağrı basladktn sonra mantar testi falan da yaptrdm temiz çıkmıştı.endişe etmek bişey yok zannediyrm

Biz de seni seviyoruz bende de var o ben ben diyenler.. bir tanesi baska sehirde yasiyor eli ayagida turyyor insan ozel aninda yaninda olsun ister arkadasini ama benimki dogduktan sonra ne zaman gostermeye gelirsin dedi bana 8 ayol ben mi getircem ne hallerde olcam.kimbilir... zaten suan ne hallerdeyim anlatilmaz yasanir ama iste dusunemiyor insanlar napican omcelikle masallah kuzuna gayet iyi bencede boyu kilosu nasil rahat edeceksen o sekil dogur canim ebeden korktuysan haklisin tabi ben de hastanenin anestezi uzamnindan korkuyorum normal dogum icin bile epiduralsiz dayanabilir miyim acaba diye dusunuyorum kadin kendi narkoz yemis gibi ruhu yok boyle bakiyorsun mimik yok zaten iri yari da bisey cam yarmasi gibi alman gulle takimi kur deseler tek kisi tum.kontenjanlari doldurur tirsiyorum abladan bayilip da ayilamamak ayilip da dogrulamamak var o ablayla kadini gorunce dogumhanede kic bas acik ayaklanip kacabilirim o derece

Son düzenleme:
İnş tatlım:) cuma randevum var doktora sorayim yinede

aynı durum bende de var birden vajinamın ortasına iğne batması geliyor. genelde çok yürüdüğüm zman oluyor normaldir diye düşünüyorum artık ama dokttora da ayrıca sorucam

aynı durum bende de var birden vajinamın ortasına iğne batması geliyor. genelde çok yürüdüğüm zman oluyor normaldir diye düşünüyorum artık ama dokttora da ayrıca sorucam
O benim ilk aylarimda oluyordu ilk 3 ayda cok yurudugum zamanlar stres yaptigimda vs. doktora demistim bisey dememisti ustunde bile durmamisti gerci ilk 3 ay benim bebis asagida duruyordu.. 4. Ayin sonuna kadar da yukselmemisti.. dogum yaklastikca son ay asagiya dogum pozisyonuna geciyor ya bebisler belki onla alakali birseydor

Aynen soralım evet, ben çok yuruyemiyorum maalesef göbek çok buyudu rahatsız ediyor beni dün dışarı cikmistik zor yürüdüm karin yanlarimada resmen bıçaklar saplandı çok fena oluyorum bazen midem de yanmaya başladı yemek boruma kezzap dökülüyor resmen off ne dertliymisim ben ya :)) kafani sisirdim bir an önce vakit gecsede sağlıcakla yavrularimizi kucagimiza alsak canım

:))) canım ne kafa şişirmesi mide yanması bende de var geceleri artık sadece bu yüzdeen yatağa girmeye korkuyorum yattığım zaman başlıyor kezzap gibi yakmaya. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk artık o yüzden Allah dayanma gücü versin hepimize bunlarda tuzu biberi napalım :)

Çok sağol canım deneyeyim hemen duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…