- 20 Eylül 2016
- 129
- 211
- 18
- 49
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.341
Canım yanlış anlama bebeğin kilosu 2200 mü? Bizim bebek 36+1oldu bugün , 2995 gram,bende hafif şekere meillilik varda ,acaba ondan mı kilo fazla çıkıyor,yoksa çocuğumda şeker mi olcakay kafam bi milyon oldu ,doktor normal dio ama...ay kilosu fazla olunca takıyoz az olunca takıyoz,neyin normal oldgnu bilemiom hiç
Herkese tünaydııııın:) Biz de doktordan geldik az önce. Herşeyimiz yolundaymış suyu, gelişimi falan. Boyu 44 cm olmuş oğlumun kilosu da 2400 gramArtık inatla yüzünü göstermiyor ancak ayak gösteriyor sıpacık
canım inşallah kuveze gerek kalmadan alırsın kucağına meleğiniBizde geldik dr dan 2200 miniğim sezeryan olacam muhtemelen bu hafta
maşallah kızlar hepinize ve bebislere haftaya melekleri görerek neşeli başlamışsınızdır.Bizde haftayı inşallah mutlu bitireceğiz cuma randevumuz var sabahtan.Selam kızlae biz kontrolden geliyoruz. 38+2 den gram sancı olmadan sevgiler. Bebiş kanala girmemiş, kafa aşağıda olduğu gibi duruyo suyu plesantası iyi doppleri iyi keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok :) Kilomuz 3400 olmuş öyle işte..
Haha bizimkide öyle yüzünü sadece bikere yandan 32.haftada gösterdi ondan başka fotosu yok,doğunca görcez bizde ilk:)
Masallah kuzuna :) senınde kesinleşti demek benıde heyecan sardı canım genel mi olacaksın yoksa spınalBizde geldik dr dan 2200 miniğim sezeryan olacam muhtemelen bu hafta
Benım sıpada ilk defa yuzunu gostermedı iki eliyle sımsıkı kapamıştı yuzunu ce eee yapacak sandım bi ara :)Rüzgar bey hep gösteriyordu yüzünü de son iki seferdir saklıyor hatta bu sefer ultrason fotoğrafında kocaman bir ayak var yüzü yerine ayağını gösteriyor
Anesteziyle görüşmedim henüz ama genel istemiyorum canımMasallah kuzuna :) senınde kesinleşti demek benıde heyecan sardı canım genel mi olacaksın yoksa spınal
Senın bebişte masallah cok ıyı kilosu fln sen normal dogum mu yapıcaksınMy moonlight unutma biziiii looo aklımız sendeee :)
Anladım canım hakkında hayırlısı olsunAnesteziyle görüşmedim henüz ama genel istemiyorum canım
Banada öyle dedi 3400-3600civarı tahmib ediyorum dedi ama işte hani annede gebelik şekeri olunca ,bebek kilosu fazla olur deniyo ,acaba ona mı bağlı die endişelendim.zaten boyuda uzun onlada alakalıdır sanıyorum.canım maşallah bebeğine iyi beslenmiş işte. benimkide 35+0 da 3000 gr. dı. normal sınırlar içinde korkulacak bişiyok dedi doktor. 3.600 gibi doğar dedi.
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsunAnladım canım hakkında hayırlısı olsun
Hahaha yirim ben onun ayağını ya , bizim kız da yüz görümlüğü istiyo heralde hep yan durdu şimdiye kadar birde plesentaya yatıo hep yastık gibi ,oyüzden plesenta kapatıyo yüzünü :) aman napalım sağlıkla gelsinlerde biz sabrederizRüzgar bey hep gösteriyordu yüzünü de son iki seferdir saklıyor hatta bu sefer ultrason fotoğrafında kocaman bir ayak var yüzü yerine ayağını gösteriyor
Silikon uca alisabilir evet.benimkide biberona alismis.emsin yavrucuk sarilik olmaz insallah.Sagol cnm sukur iyi sadece emmiyo zor emiyor. Silokon gogus ucu aldik mecbur alissin diye benin ucum cok fazla yok cunku ama silikon uca alışırsa diye korkuyorum :-( surekli emzir diyo hemsire sarilik olmasin diye. 2 saatte bi emzir diyo 2 saatte bi uyanıp emzirmek icin uğraşıyorum sonra ayaga kalkıp yürüme egzersizi yapiyorum tek başıma kalkmam cok zor esim ve annem yardmci oluyor lar herseye. Ayağa kalkinca kesik acisi basliyor. Bi de sezeryanda sonda taktılar sonra çıkardılar sonda yeri tuvalette yanıyor cok :-( bebeğim de cok küçük minik :-(
Bizde 19 gunluguz.uyuyunca nasil uyandiriyorsun.ben uyandiramiyirum bizim hatunu.eve gelince rahata kavustu yavrucak beni cok zorluyor.cok zor oluyo onu beslemem.Oyyy maşallahhh Yen'i bebişler katılmış aramıza çok Mutlu oldum hepsini okuyamadım msj ların Doğum yapan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun bebekleri gazsız sağlıklı olsun inşallah bol bol sütünüzde olsun :)
Biz bugün 11günlük olduk hafif sarılığımız var kilo kaybımız çok dr üç kez kan aldı çocuğum çok ağladı allahtan kanda bişey çıkmadı sütüm çok yok hem sağıyorum hem mama veriyorum hemde emziriyorum bebeğim çok uyuyor uyurken besliyorum resmen bugün kontrole gitcez inşallah sarılığımız geçmiştir kilo almışızdır.gerçekten stresliymiş bebeğe bakmak ödüm kopuyor ona bişey olcak diye
Dun Ciktik cok sukur.beslenmede biraz sıkintimiz var.Canım çıktınız galiba hastaneden çok mutlu oldum İnan sağlıkla geldiniz bu günlere şükür darısı başımıza inşaallah vaktinde zamanında.... benim çarpıntım arttı iki gündür coraspirini kesmiştik ona mı bağlı bilmiyorum.. Bebek sürekli hareket halinde nefesimi kesiyor resmen hareket kabiliyetim azaldı rabbim yardım etsin
İnşaallah canım beslenmesi de düzene girer zaten maşallah tecrübeli anne olunca panik yapmadan her sorunun üstesinden geliyorsun inşaallah bizde senin gibi oluruz..Dun Ciktik cok sukur.beslenmede biraz sıkintimiz var.
Bende coraspirini biraktiginda carpintim olmamisti hic bebek daha yukaridadir oyuzden nefesini kesiyordur.artik iyice buyudu baski yapiyor butun organlara.son bi kac haftan kalmis az daha sık disini hayirlisiyila saglikla kucagina alirsin insallah
Hayy maşallah bu tosunaSelam kızlae biz kontrolden geliyoruz. 38+2 den gram sancı olmadan sevgiler. Bebiş kanala girmemiş, kafa aşağıda olduğu gibi duruyo suyu plesantası iyi doppleri iyi keyfi yerinde hiç gelmeye niyeti yok :) Kilomuz 3400 olmuş öyle işte..
Kac yasindaki oglun.B
en şimdiye kadar oğlum çok kardeş istiyor olsa kıskanmaz derdim ama bir süredir ne zaman babası yanıma otursa öpse hemen yanımda bitiyor bir bahaneyle onu uzaklaştırıyor geçen gün eşime tatlı yedirdim İnan hüngür hüngür ağladı sen beni sevmiyorsun diye sonra içine şüphe düştü acaba kardeşine ne yapar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?