- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.361
Bebeginin kilosu normal.ilk cocougum 36.4 de 2950 dogdu ve bende o zmn seker yoktu.Canım yanlış anlama bebeğin kilosu 2200 mü? Bizim bebek 36+1oldu bugün , 2995 gram,bende hafif şekere meillilik varda ,acaba ondan mı kilo fazla çıkıyor,yoksa çocuğumda şeker mi olcakay kafam bi milyon oldu ,doktor normal dio ama...ay kilosu fazla olunca takıyoz az olunca takıyoz,neyin normal oldgnu bilemiom hiç
Neden bu hafta sezeryan oluyorsun canim.Bizde geldik dr dan 2200 miniğim sezeryan olacam muhtemelen bu hafta
Canim geçen hafta bnm de öyle oldu 2710du bi hafta snra 2730 çıktı bn de sasrdim baya ama doktor çok sakindi.gayet sağlıklı sakin kafana takma dedi.doktor bi sorun yok dediyse takma cnm doğru olcememstir belkiKontrolden çıktım az önce.kendi doktorum yoktu aynı hastanede başka bi dıktora gittim.34+0 da 2.400 dü bebeğim 10 gün geçti 2.460 olmuş.10 günde 60 gr almış sadece ya.5-6 gün geriden geliyor dedi.çok önemli değil diyo bide.hem az kg alıp hem de 5-6 gün geriden gelmesi beni üzdü.öyle ağlıyorum.aynı hastane aynı makinalar.hani son ay günlük 20-30 gr arası alırdı bebekler.benimki günde 10 gr bile alamamış.fazla iyi beslenemiyorum farkındayım.midem müsaade etmiyor.bir muzu öğlen yiyorum akşama zor sindiriyorum.ne bilim işte canım sıkkın kısacası
Kontrolden çıktım az önce.kendi doktorum yoktu aynı hastanede başka bi dıktora gittim.34+0 da 2.400 dü bebeğim 10 gün geçti 2.460 olmuş.10 günde 60 gr almış sadece ya.5-6 gün geriden geliyor dedi.çok önemli değil diyo bide.hem az kg alıp hem de 5-6 gün geriden gelmesi beni üzdü.öyle ağlıyorum.aynı hastane aynı makinalar.hani son ay günlük 20-30 gr arası alırdı bebekler.benimki günde 10 gr bile alamamış.fazla iyi beslenemiyorum farkındayım.midem müsaade etmiyor.bir muzu öğlen yiyorum akşama zor sindiriyorum.ne bilim işte canım sıkkın kısacası
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş ☺Bugun cnm ani oldu suyum geldi birden acile gittim doguma aldlar
Ay valla öleymiş ama işte ilk bebek benim ya herşeye olumsuz yaklaşıom.saolasın canım bilgi içinBebeginin kilosu normal.ilk cocougum 36.4 de 2950 dogdu ve bende o zmn seker yoktu.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim uzun ömürler versin oglusunaKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Canımmmm Allaha şükür aldın bebişini kucağna ,darısı başımıza inşAllah....bolbol öp kokla minnoşuKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Maşallah cnm hayırlı olsun oğlun gözün aydın çok sevindim gerçekten aklimiz sendeydi çok şükürKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Canım sakın o makinelere aldanma ,doktor normal dediyse normaldir.bende de oldu öyle bikaç kere.ama her makine ve her ölçüm farklı.ölçümü 1mm kaydırmak bile çok farkediyormuş,doktorlar gelişigüzel yüzeysel bi ortalama bakıyor ve her doktorun ölçümü farklı.rahat ol ,bebeğinin hareketlerini hissettiğin sürece herşey normaldir.doktorum bana öle dedi ,bebeğinin sağlığını en iyi sen bilirsin dedi.kafanı yorma az kaldı inşAllahDoktorumun babası vefat etmiş.buhafta yok.haftaya gelecekmiş.zaten 10 günde bir gidiyorum.beklicem 10 gün napim.içim daralıyor
Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Gözünaydın cnm rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallahKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun kokla benim icin oglusunuKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Bende merak ediyorum haftaya ptesi bende girecem bakalım :)Bakalım herşey cuma belli olacak kuzum ama nst ye girmek çok istiyorum nasıl birşey acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?