- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.401
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütsünKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Canım epiduralden benim bütün arkadaşlarım çok memnun kaldı senin anestezicimi beceremedi acaba ya, hatta genelde ilk bebekleri spinal çoğunun ,ikinciler genelde epidural,hepsi kesinlikle epidural diyor.bak kafamı karıştıran bi konu daha buldum :)Hadi gozun aydin.hayirli saglikli bir evlat olsun insallah.
Duysamdim su kombineyi bende oyle isterdim cok iyiymis demek o.ben epiduralde ne acilar cektim.
Sende ins en kisa surede toparlanirsin canim.masllah bebisine.
Kuzum bebisin topuğuna minik bir vuruşla uyaniyormus dene bence eşim diyordu bunu bana dogrumu acepMasallah zamanla daha da cogalir kilosu.bizimde yarin randevu.uykuda bile beslemesi cok zor bizimkinin.simdi uyandir bakalim nasil uyancaksa.
Amin canimAy bi iyi geldi yazdığın saol canım , nebileim hani farklı farklı herkeste ,mecbur kıyaslıyosun acaba bende bi terslik mi var diosun , aslında doktorlar hep sölüyor her bebek anne karnında farklı gelişim gösterir die ama işte insan anne olunca olumlu olumsuz herşeye takıyo,acaba mı diyor...ay bi sağ salim hepimiz tamamlasak şu süreci
İnşallah canım.oğlum hep önde gidiyordu.ondan alıştım belki.Canım sakın o makinelere aldanma ,doktor normal dediyse normaldir.bende de oldu öyle bikaç kere.ama her makine ve her ölçüm farklı.ölçümü 1mm kaydırmak bile çok farkediyormuş,doktorlar gelişigüzel yüzeysel bi ortalama bakıyor ve her doktorun ölçümü farklı.rahat ol ,bebeğinin hareketlerini hissettiğin sürece herşey normaldir.doktorum bana öle dedi ,bebeğinin sağlığını en iyi sen bilirsin dedi.kafanı yorma az kaldı inşAllah
Kızlar günaydın...bi sorum olucak benden az az su gibi bir akıntı geliyor su geliyor olamaz dimi 37. Haftadayiz?artik paronayak oldum doğum korkusundan dolayı
Canim gozun aydin. Hayirli evlat olsun. Allah anali babali buyutsun :)Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Bebisinin kalp atislarini dinliyorsun bence cok guzelMerak işte
Bende spinalden cok memnun kalmistim.Canım epiduralden benim bütün arkadaşlarım çok memnun kaldı senin anestezicimi beceremedi acaba ya, hatta genelde ilk bebekleri spinal çoğunun ,ikinciler genelde epidural,hepsi kesinlikle epidural diyor.bak kafamı karıştıran bi konu daha buldum :)
Dun hastanede hemsire oyle uyandirdi bende onu denedim evde ama bi turlu beceremedim.ben cok nazik yapiyorum herhalde.evde rahata kavustu herhalde yavrucak.Kuzum bebisin topuğuna minik bir vuruşla uyaniyormus dene bence eşim diyordu bunu bana dogrumu acep
Oyy kiyamam bencede sıcacık yuvası iyi geldi herhalde bebiseDun hastanede hemsire oyle uyandirdi bende onu denedim evde ama bi turlu beceremedim.ben cok nazik yapiyorum herhalde.evde rahata kavustu herhalde yavrucak.
Alala çok enteresan gerçekten neye göre değişiyo acaba,ben hemoroid ameliyatı olmuştum spinal ile oda gayet rahattı tabiki doğumla aynı olmaz ama..çevremde herkes epidural çok daha rahat diyor kafam iyice karıştı.neyse hayırlısı ne ise öle olsun bizim için..Bende spinalden cok memnun kalmistim.My moonlight ve bi kac arkadasda spinalden memnundu.epiduralden memnun olan birini hic duymadim.
Canım bazı günler benimkide çok sakin oluyor ,bazende inanılmaz hareketli oluyor saatlerce canım yanıyor ve ben yoruluyorum artık dursun diyorum.bişey oldugunu sanmam ama için daha rahat olur gidersen doktora.bide ben çok hareketli olup durmayınca soluma yatıyorum daha sakinliyor dene istersen.yada en kötü doktorunu ara telde sor.gel derse gidersin...Kızlar yaklaşık bir saattir Bebek çok fena kasılıyor hep olurdu ama bu sefer geçmedi çok kötüyüm ağlıcam sinirden nefesin kesiliyor hiç kesil eşi hareketi sürekli hareket halinde ve canım acıyor eşim gidelim diyor ama ben gitmek istemiyorum ne yapsam bilemedim
Şimdi hareket yavaşladı kasıldı karnımın sağ tarafı taş gibi İnan nefes alamıyor gibiyim top gibi toparlandı insan telaşlanıyor inan Doğum yapmaktan korkmuyorum bebeğime bişey olmasın yeter bu arada tabi aklıma yapamadığım hazırlıklar geliyor daha yıkanmadılar bile öyle giydiririm artık doğarsaCanım bazı günler benimkide çok sakin oluyor ,bazende inanılmaz hareketli oluyor saatlerce canım yanıyor ve ben yoruluyorum artık dursun diyorum.bişey oldugunu sanmam ama için daha rahat olur gidersen doktora.bide ben çok hareketli olup durmayınca soluma yatıyorum daha sakinliyor dene istersen.yada en kötü doktorunu ara telde sor.gel derse gidersin...
Benim yaklaşık 1 haftadır var galiba akinti camasirimda islaklik oluyor renksiz su gibi[QUOTEyrji, post: 48481618, member: 232185"]Benim de bugun öyle oldu 36+6 dayım wc d3n çıktım ve yere comeldim çok çok az bir sıvı geldi ama çamaşırını ıslatmadi bile idrar değildir çünkü hemen öncesi wc deydm senin nasıl oluyor acaba anlatır misjn ben devam ederse dr a gidicem dedim ama allahtan etmedi dinleniyor bakalim
Tamamda toparlanma zaten artık olacak.doğum geldi nerdeyse,doktorum banada artık kasılmalar artacak dedi.eğer kasılmaların ağrılı sancılı değilse , yoğun akıntın kanaman yoksa ,kasılma hareket edince düzeliyorsa korkma.çnkü ben bu kasılma ve toparlanmaları 24.haftadan beri yaşıyorum , iyice arttı artık ama doğurmuyorumda :) merak etme bebeğine hiç bişey olmayacak Allahın izniyle.Şimdi hareket yavaşladı kasıldı karnımın sağ tarafı taş gibi İnan nefes alamıyor gibiyim top gibi toparlandı insan telaşlanıyor inan Doğum yapmaktan korkmuyorum bebeğime bişey olmasın yeter bu arada tabi aklıma yapamadığım hazırlıklar geliyor daha yıkanmadılar bile öyle giydiririm artık doğarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?