bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet canım gelişimleri değişiyor ama eşimin tarafı kendi ailemin maşallahları var, abim 1.90, eşimin kardeşleri ve eşim 1.80-1.90 hepsi. Benim oğlumda minnakmı olcak ne anlamadım
Canım bize çocuk doktorunun söylediği genetik çok önemli dedi yani ben aman boyu kısa kalmasın falan demiştim de öyle bişeyin imkanı yok dedi eşim 1,85 ben 1,70... bu arada abimlerde çok uzundur ama annem 155 babam 165 anacaktır

Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
aayyy massalah size canim cookk sevindim iyi olmaniza allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglik sifa versin ikinizede allaha emanet olun ..

Ya Zeyno niye takiyorsun Allah o bedeni taşıyacak akıl versin bebeklerimize aynı zamanda... kilo boy.... Bunlar kiyaslancak sey degil.Ben hiç bir zaman ne kendimi ne başkalarını fiziksel veya hayat standardı olarak asla kıyaslamam.Onların beyninde çok boş alan var ki kiyasliyorlar.Bırak Allahaşkına seninki 160 boyunda minnoş bir genç kız olur gider Prof olur.diğerininki 180 boyunda manken gibi kız olur bi baltayla sap olamaz kendine bile Hayri olmaz.... Rabbim sağlık versin.Sakın üzme kendini.

aayyy massalah size canim cookk sevindim iyi olmaniza allahim saglik sifa versin ikinizede allaha emanet olun ..
Canım nasılsın minik kızlar nasıl alıştılar mı evlerine yazamadım bayadır aklımdasın ama sayfalar çok ilerlemiş oluyor geriye döneniyorum bir türlü mis kokulu bebeklerini kokluyorum bol bol ben bebekleri pek öpemem nedense kıyamam... rabbim huzurla büyütmeyi nasip etsin

Kizlar hastane cantasi olarak ne kullandiniz? Anne bebek bakim cantasi mi yoksa valiz falan mi?

Cok sukur iyiyiz 10 gunluk oldu kizlarim.. biraz sariligimiz var onuda atlatiyoruz yavas yavas gunluk 4 saat uyku ile mucadele ediyoruz esimle cok sukur sagliklilar uykuyu sonrada uyuruz :)) sen nasilsin artik bende giremiyorum firsat buldukca girip bakiyorum dogum varmi diye gozden geciriyorum nede olsa 8 aylik sohbetlerimiz oldu cok alistim kasim annelerine sizleri seviyorum iyiki varsiniz opuldunuz.. kib

Oturdm ağladım şimdi ya.şansa eşim aradı.bi de bana günde 2 yumurta 10 mandalina yiyrm Bilmem ne yazio.ben yumurta yiyemem.zor yiyrm yağda günde 1 tane.naapiim yani.gıcıklık yapiolar.bi ara benm doktor boyunu yanlış söyledi.3 hafta da 1 cm uzamış gibi söyledi.Bunlar taktılar.kac cm kac cm.ya boyunu soylemio falan diorm böyle dedi ama yanlış galiba diyrm.kendininki benmkndn uzundu o zaman.bi dahaki kontrolde ortaya çıktı tabi.doktora da söyledim dikkat et biz böyleyiz Die
Eşime de söylendim şimdi.benimle hiç ilgilenmiosn yemek yapmak istemiyrm diyrm.tmm ben yer gelirim dio.Sen ne yiicksn demio.yalnzm bu şehirde gelip bişey yapalım yok.Canım istemese de kendim önüme ne koyarsam onu yiyrm.seninde umrunda değil dedim yani.Bişey istiosan söyle getireym dio.Ne soyliicm sen düşün dedim.9 ay geçti zaten.neyi konusuyrz dedim.iyice sinirlrm bozuldu yani.
Dediğim gibi cnm.ben bebeğimi çok daha güzel egitirim inşallah.gorumcemn psikolojk sorunlri var çünkü.eşi yine işten çıkmış mesela.kv esindn ayrıldı yanında yasio şimdi.damat kv anlasamio.arada kalio hep.ama dediğin gibi onlar hep kendilrni üstün tutcaklr.ağzınla kuş tutsan yaranamazsn.umrumda mi değil tabi.Ben kendimi biliyrm sonuçta.ama bebeğime kilo aldiramams gibi yetersz gibi hissediyrm şuan kendimi.ama elimden bu kadarı gelio naapablrm.Bu ay saldım kendimi ne bulursam yedim sırf kilo alsın die.ben de çok aldım ama inşallah bebeğimde almstr da degmistr benm aldgma da

Sağlık konusu da ayrı cnm.doktoru 2 haftada bir cagirio kontrole.bi sıkıntısı var galiba ama soylemiolar.ben 4 5 haftada bir gidiodm.göbek kordonunda 1 damar eksik çıkınca 3 haftada çağırmaya basladi.ben salak gibi anlatyrm tabi herseyi.şimdi de erken dogururum ben demeye başladı.Bence bişey var da soylemiolar.hep alavere dalavere işleri.
Aman onlarn da sağlıklı olsun bizimki de sağlıklı olsun.ama böyle gıcıklık yapar gibi kiyaslamalri can sıkıo işte

CAnım sen de iyi ki varsın ki bu grubu böyle ayakta tuttun çok şükür iyi sayılırım bende bu gün biraz sancılıyım ama Doğum olacağını düşünmüyorum tabi allah bilir inşaallah değildir çünkü daha hazırlıklı değilim... dediğin gibi Doğum yapan arkadaşlarıma uyuyamıyorum dedikçe nasıl olsa çocuk olunca da uyuyamıyacaksın diyorlar İnan hiç sorun değil sağlıkla alalım kucağımıza da uykuyu sonra da uyuruz...
bizde seni çok öpüyoruz maşallah sen ikisine birden yetişiyorsun birde evde üç erkek oh maşallah olsun iki kız annesi olacaksın değer herşeye

Bugün Dr sordum spinal epudral birlikte oluyormuş diye o da dedik ben onu yapmıyorum yaa offf spinal yapcak heralde sadece korkuyorum canım çok yanacak diye niye yapmıyorlar ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…