- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.441
Canım bize çocuk doktorunun söylediği genetik çok önemli dedi yani ben aman boyu kısa kalmasın falan demiştim de öyle bişeyin imkanı yok dedi eşim 1,85 ben 1,70... bu arada abimlerde çok uzundur ama annem 155 babam 165 anacaktırEvet canım gelişimleri değişiyor ama eşimin tarafı kendi ailemin maşallahları var, abim 1.90, eşimin kardeşleri ve eşim 1.80-1.90 hepsi. Benim oğlumda minnakmı olcak ne anlamadım
aayyy massalah size canim cookk sevindim iyi olmaniza allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglik sifa versin ikinizede allaha emanet olun ..Kızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Canlar hepinizin mesajlarını okudum okadar duygulandım ki anlatamam. Şuan yatıyorum ağrı kesici veriyorlar epidural takılı çok iyiyim henüz yürümedim sıvı alımı var. Karnıma 1 kere bastılar hissetmedim ama 1 kere daha basacaklar uyuşukluk gitti bakalım o nasıl olacak.Devamı sabaha by:))))) ağrım yok çok şükür:)))))
Ya Zeyno niye takiyorsun Allah o bedeni taşıyacak akıl versin bebeklerimize aynı zamanda... kilo boy.... Bunlar kiyaslancak sey degil.Ben hiç bir zaman ne kendimi ne başkalarını fiziksel veya hayat standardı olarak asla kıyaslamam.Onların beyninde çok boş alan var ki kiyasliyorlar.Bırak Allahaşkına seninki 160 boyunda minnoş bir genç kız olur gider Prof olur.diğerininki 180 boyunda manken gibi kız olur bi baltayla sap olamaz kendine bile Hayri olmaz.... Rabbim sağlık versin.Sakın üzme kendini.Kızlar ya cnm sıkıldı şimdi.
Hatirliosanz görümcem de hamile Aralık annesi o.aramzda 4 hafta var hemen hemen.20 gün falan.
Şimdi doktordan gelmiş.33. Haftasnda galiba.İlk önce 2350 olmuş şişko dedi.sonra da 2400 48 cm yazms.2350 dememiş mydi dedi biraz yukarı baktım onu da WhatsApp tn yazmış.
Yani ne yapmaya calisio anlamadm.hatiralaynlr vardır belki ben bi ara bebeğim 890 gr mi ne çıkmstı da 900 gr dememstm.Yalan olmasn Die.Allah bilir bebek 2330 dr önce 50 e sonra 2400 e yuvarladı
Yani benim bebeğim küçük biraz inadına yapar gibiler.
Bende yarın kontrolüm varşimdi tam karsilastrcklr.benimki 4 hafta önde onun kilosuna boyuna yakın çıkarsa sinir olcam.Nasıl soyliicm ben.
Çok gıcık ya.heyecanla gittigim kontrole nasıl gitcem şimdi.heyecan gitti yani.
Benm minnakim sağlıklı olsun yeter yani de.Neyse bakalım.
Gerçi doğunca da Herşey değişebilir.Belki onun doktoru da yüksek soyluodr.
Mahallede bi ark.m vardı.okulda derslri benden iyiydi sözde.farklı okullardydk ama.Hep sinir olurdm hızı kiyaslarlardi.bizim Hocalar zor yani naapiim.öss dn çıktık.bu atio tutuo.ben üzgün onu yapamadm bunu yapamadm.sonra sonuçlar açıklandı.şükür ben dört yıllık kazandm.o hicbiryere giremedi.
Yani kime göre neye göreinşallah bebeğim sağlıklı olur da kimse ağzını açamaz
Aynı haftada bebeğim 1890 ms şimdi baktım
Canım nasılsın minik kızlar nasıl alıştılar mı evlerine yazamadım bayadır aklımdasın ama sayfalar çok ilerlemiş oluyor geriye döneniyorum bir türlü mis kokulu bebeklerini kokluyorum bol bol ben bebekleri pek öpemem nedense kıyamam... rabbim huzurla büyütmeyi nasip etsinaayyy massalah size canim cookk sevindim iyi olmaniza allahim saglik sifa versin ikinizede allaha emanet olun ..
Hayırlı olsun canımmmKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Cok sukur iyiyiz 10 gunluk oldu kizlarim.. biraz sariligimiz var onuda atlatiyoruz yavas yavas gunluk 4 saat uyku ile mucadele ediyoruz esimle cok sukur sagliklilar uykuyu sonrada uyuruz :)) sen nasilsin artik bende giremiyorum firsat buldukca girip bakiyorum dogum varmi diye gozden geciriyorum nede olsa 8 aylik sohbetlerimiz oldu cok alistim kasim annelerine sizleri seviyorum iyiki varsiniz opuldunuz.. kibCanım nasılsın minik kızlar nasıl alıştılar mı evlerine yazamadım bayadır aklımdasın ama sayfalar çok ilerlemiş oluyor geriye döneniyorum bir türlü mis kokulu bebeklerini kokluyorum bol bol ben bebekleri pek öpemem nedense kıyamam... rabbim huzurla büyütmeyi nasip etsin
Aaa bende heyecanla bekliyorum bumuymusYagmur8991 gayet sıkıcı bişi kızlar :) öylee yatıyosun 15 -20 dk :)
Allahımmmm güzellikler,Rabbim nazarlardan korusun
Canım moralini bozmak gibi olmadın ama ben aynı durumu yaşadım üçüncü çocuğunu gizli saklı aldıran eltim ben hamile kaldığımda oda hamileymiş meğer hemde üç aylık.. ve kimseye söylememiş eşi istemiyordu iki kızı vardı neyse onun da erkek oldu.. ben ne çektim ki hala çekiyorum ona eşimin babasının ismini verdiler üç ay önce doğunca birde oğlan yeşil gözlü oldu allahım yere göğe sığmıyor çocuk birde obezite şuan 46 kilo 7 yaşında çocuk benim oğlan yavru gibi duruyor yanında hoş ben şikayetçi değilim hiç istemezdim öyle olmasını... ama bu fiziksel özellikler dışında benim oğlum çişini erken öğrendi o dört yaşında hala kaçırıyordu benimki yaşına gelmeden konuştu o nerdeyse daha yeni kurallı cümlekurabiliyor elinden hiç iş gelmez sanırsın ki 4 yaşında çocuk ama yine de hiç farketmez yine de o çok kıymetli neden yeşil gözlü neden dede ismi artık saldım çayıra be Yerlerse yesinler benim oğlum benim en kıymetlin hiç birşeye değişmem rabbim sağlık versin kuzularımıza bunlara alış diye diyorum... kıyaslayacak oldular mı İnan mutlaka bişey buluyorlar ve üstün göstermek istedikleri varsa mutlaka o üstündür sen istersen 4 kilo doğur...
ters psikoloji yap herzaman aman kilo almasın zor olur doğurması ben çok istedim böyle miyon tipli falan de ki sinirini bozamayacaklarını anlasınlar..
Canım kimseyle kıyaslama kilolu demek sağlıklı demek değil ki. Benim geçen hafta 37 haftada 2850 gr bi arkadaşım 33 haftada 2900 demiş doktor. O kadar dikkat ettim beslenmeme ama olmayınca olmuyor. Kendi doktorumda doğum anında beni animsayip bebeğin bu kiloda olduğu için sukredeceksin iri bebek doğurmak kolay mi dedi. Gayette mantıklı geldi bana. Önemli olan sağlıklı olmasi
CAnım sen de iyi ki varsın ki bu grubu böyle ayakta tuttun çok şükür iyi sayılırım bende bu gün biraz sancılıyım ama Doğum olacağını düşünmüyorum tabi allah bilir inşaallah değildir çünkü daha hazırlıklı değilim... dediğin gibi Doğum yapan arkadaşlarıma uyuyamıyorum dedikçe nasıl olsa çocuk olunca da uyuyamıyacaksın diyorlar İnan hiç sorun değil sağlıkla alalım kucağımıza da uykuyu sonra da uyuruz...Cok sukur iyiyiz 10 gunluk oldu kizlarim.. biraz sariligimiz var onuda atlatiyoruz yavas yavas gunluk 4 saat uyku ile mucadele ediyoruz esimle cok sukur sagliklilar uykuyu sonrada uyuruz :)) sen nasilsin artik bende giremiyorum firsat buldukca girip bakiyorum dogum varmi diye gozden geciriyorum nede olsa 8 aylik sohbetlerimiz oldu cok alistim kasim annelerine sizleri seviyorum iyiki varsiniz opuldunuz.. kib
Masallah suphanallah, cooook tatlilarBurdamisiniz 13 de isim vardi foto paylasamadim simdi paylasiyorum :))
Allahımmmm güzellikler,Rabbim nazarlardan korusun
@My mo
Ayyy maşallah canımm bu ne tatlılık böyle allahım esirgesin şansları bahtlari güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?