- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #57.461
Ay ne sinir bozucu ya inanmıyorum onlara ne senin kuzunun boyundan falan rabbim görüyor herşeyi sen hiç dert etme dedim ya ters psikoloji ya hiç istemem öyle sırık gibi kız de aman o neymiş öyle falan de bi daha demesinler sen baştan her kontrolde söylemeyecektin kiloydu miydi derken böyle olmuş amaaaan oldun hiç dert değil sen huzuruna bak eşine gelince ben ve sanırım bir çok arkadaş aynı durumdayız ona sinir olmak için yüzünü görmem yetiyor... hani bi laf var ya görmeyince göresin görünce öldüredin geliyorsa kocandır o... aynı o hesap bu gün ağrıdan sancıdan yemek yapamadım hatta bu kadar stres olmuşum birde yemek mi düşüncem ya bıktım artık aylardır yok kahvaltı yok yemek birde öğlen oğlan yemeğe geliyor.. İnan çok sıkıldım bu durumdan hiç zevk almıyorum yemek yaparken birde bulantılarım yeniden başladı ama karşımızdakiler anlamıyorlar kalktı çorba yaptı elli kere sordu şu nasıl olacak bu nasıl olacak diye sinir krizi geçirdimOturdm ağladım şimdi ya.şansa eşim aradı.bi de bana günde 2 yumurta 10 mandalina yiyrm Bilmem ne yazio.ben yumurta yiyemem.zor yiyrm yağda günde 1 tane.naapiim yani.gıcıklık yapiolar.bi ara benm doktor boyunu yanlış söyledi.3 hafta da 1 cm uzamış gibi söyledi.Bunlar taktılar.kac cm kac cm.ya boyunu soylemio falan diorm böyle dedi ama yanlış galiba diyrm.kendininki benmkndn uzundu o zaman.bi dahaki kontrolde ortaya çıktı tabi.doktora da söyledim dikkat et biz böyleyiz Die
Eşime de söylendim şimdi.benimle hiç ilgilenmiosn yemek yapmak istemiyrm diyrm.tmm ben yer gelirim dio.Sen ne yiicksn demio.yalnzm bu şehirde gelip bişey yapalım yok.Canım istemese de kendim önüme ne koyarsam onu yiyrm.seninde umrunda değil dedim yani.Bişey istiosan söyle getireym dio.Ne soyliicm sen düşün dedim.9 ay geçti zaten.neyi konusuyrz dedim.iyice sinirlrm bozuldu yani.
Dediğim gibi cnm.ben bebeğimi çok daha güzel egitirim inşallah.gorumcemn psikolojk sorunlri var çünkü.eşi yine işten çıkmış mesela.kv esindn ayrıldı yanında yasio şimdi.damat kv anlasamio.arada kalio hep.ama dediğin gibi onlar hep kendilrni üstün tutcaklr.ağzınla kuş tutsan yaranamazsn.umrumda mi değil tabi.Ben kendimi biliyrm sonuçta.ama bebeğime kilo aldiramams gibi yetersz gibi hissediyrm şuan kendimi.ama elimden bu kadarı gelio naapablrm.Bu ay saldım kendimi ne bulursam yedim sırf kilo alsın die.ben de çok aldım ama inşallah bebeğimde almstr da degmistr benm aldgma da
Sağlık konusu da ayrı cnm.doktoru 2 haftada bir cagirio kontrole.bi sıkıntısı var galiba ama soylemiolar.ben 4 5 haftada bir gidiodm.göbek kordonunda 1 damar eksik çıkınca 3 haftada çağırmaya basladi.ben salak gibi anlatyrm tabi herseyi.şimdi de erken dogururum ben demeye başladı.Bence bişey var da soylemiolar.hep alavere dalavere işleri.
Aman onlarn da sağlıklı olsun bizimki de sağlıklı olsun.ama böyle gıcıklık yapar gibi kiyaslamalri can sıkıo işte
Ama yerim ben bunları maşallah subhanallah annesi rabbim korusun nazardan koca kız olmuş bunlar ya
Ya Zeyno niye takiyorsun Allah o bedeni taşıyacak akıl versin bebeklerimize aynı zamanda... kilo boy.... Bunlar kiyaslancak sey degil.Ben hiç bir zaman ne kendimi ne başkalarını fiziksel veya hayat standardı olarak asla kıyaslamam.Onların beyninde çok boş alan var ki kiyasliyorlar.Bırak Allahaşkına seninki 160 boyunda minnoş bir genç kız olur gider Prof olur.diğerininki 180 boyunda manken gibi kız olur bi baltayla sap olamaz kendine bile Hayri olmaz.... Rabbim sağlık versin.Sakın üzme kendini.
Ya bu sezeryandan sonra karnı bastırmak nerden çıktı ya , ben hiç öle bişe duymamıştım kimsede sölemediay valla hergün korkuma yeni bişe eklenioooo
Ayy darısı başımıza inşallah yaa9. bebişimizde geldiii bakalım sıra kimde :)) Herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna inşallah
Ay ne sinir bozucu ya inanmıyorum onlara ne senin kuzunun boyundan falan rabbim görüyor herşeyi sen hiç dert etme dedim ya ters psikoloji ya hiç istemem öyle sırık gibi kız de aman o neymiş öyle falan de bi daha demesinler sen baştan her kontrolde söylemeyecektin kiloydu miydi derken böyle olmuş amaaaan oldun hiç dert değil sen huzuruna bak eşine gelince ben ve sanırım bir çok arkadaş aynı durumdayız ona sinir olmak için yüzünü görmem yetiyor... hani bi laf var ya görmeyince göresin görünce öldüredin geliyorsa kocandır o... aynı o hesap bu gün ağrıdan sancıdan yemek yapamadım hatta bu kadar stres olmuşum birde yemek mi düşüncem ya bıktım artık aylardır yok kahvaltı yok yemek birde öğlen oğlan yemeğe geliyor.. İnan çok sıkıldım bu durumdan hiç zevk almıyorum yemek yaparken birde bulantılarım yeniden başladı ama karşımızdakiler anlamıyorlar kalktı çorba yaptı elli kere sordu şu nasıl olacak bu nasıl olacak diye sinir krizi geçirdim
Puff ben yine kacirdim yaa
Aynen ya valla hiç duymadığım şeyleri duyuyorm , öle yada böle çıkacak bu bebişler ama işte korku gittikce artıyoO ne cnmcm yaa.normal doğum daha mi iyi yoksa
Benim korku tavan durumdaAynen ya valla hiç duymadığım şeyleri duyuyorm , öle yada böle çıkacak bu bebişler ama işte korku gittikce artıyo
Al bendende okadar canımBenim korku tavan durumda
Ama bi şekilde çıkacak bu bebişlerAl bendende okadar canım
Beni cuma günü tekrar çağırdı doğum iznine ayrıldım bugün fakat yanlislik yapmış Seda.normalde 24 ünde gidecektim cuma 8.30 da gideceğim. Oğlum iyi şükür.hafta ile uyumlu.Allah sağlık versin yakışıklıma.Doğru diosn cnm.Allah razı olsn.yani beni de biliyor burda yalnzm yumurta falan yiyemiyrm.eşim zordr bi de benm.zorluk değilde çok hizmet bekler.sofrayi donat falan sever yani bendn ve hizmet görmeyi.dolaysyla bu bana birsürü iş uğraş cikario.öyle dışarıda yalnız yalnız gidip bişey yiyemiyrm.eşim geç gelio sayılı cikablyrz.Evde balık pisiremem.yani kısıtlıym.bunlar hepsini biliolar.sartlarmz asla eşit değil.görümcem yatio akşama kadar annesi pisirio edio.Her hafta balık Bilmem ne.yesin tmm da benm le kıyaslama yani dimi kendini
Neyse cnm ya.bunlar böyle ne dersen de yapcaklr.takmiodm aslında da bugün boş anıma denk geldi.Yoksa 8 aydır da aynılar yani
Sen ne yaptın.sabahtn beri seni bekliyrm.Güzel haberlerle gelmssndr inşallah.bi daha ne zamana çağırdı.
Bende sabah 8.30 da gitcm inşallah bakalım
Sağlıkla gelsinlerde napalım başa gelen çekilirAma bi şekilde çıkacak bu bebişler
Bnm de bazen korku bazen cesaret.kndime gaz veriyorum bsy hissetmiçen ağrın olmucak diye.o zmn rahatliyrm:)Ama bi şekilde çıkacak bu bebişler
Neden diye sorsaydın keşke yaaaa...yan etkisimi oluyor ne bileyim vardır sebebi ? Bende sorucam kesin yapmıyorum diyecekler neden diyeceğim yanı olumsuz bir yanı mı var diyeBugün Dr sordum spinal epudral birlikte oluyormuş diye o da dedik ben onu yapmıyorum yaa offf spinal yapcak heralde sadece korkuyorum canım çok yanacak diye niye yapmıyorlar ki
Ne kadar gaz versemde olmuyor canım ya korku gazı bastırıyorBnm de bazen korku bazen cesaret.kndime gaz veriyorum bsy hissetmiçen ağrın olmucak diye.o zmn rahatliyrm:)
Sekerim nedrn b kdr kafaya takıyorsun bence bosuna kendını tuketme karsılaştırma ne yahu yapmayın boyle yanlış anlama beni lutfen ıyı ligin için dıyorum canımcım mantıksız geldı de kusura bkma nolurKızlar ya cnm sıkıldı şimdi.
Hatirliosanz görümcem de hamile Aralık annesi o.aramzda 4 hafta var hemen hemen.20 gün falan.
Şimdi doktordan gelmiş.33. Haftasnda galiba.İlk önce 2350 olmuş şişko dedi.sonra da 2400 48 cm yazms.2350 dememiş mydi dedi biraz yukarı baktım onu da WhatsApp tn yazmış.
Yani ne yapmaya calisio anlamadm.hatiralaynlr vardır belki ben bi ara bebeğim 890 gr mi ne çıkmstı da 900 gr dememstm.Yalan olmasn Die.Allah bilir bebek 2330 dr önce 50 e sonra 2400 e yuvarladı
Yani benim bebeğim küçük biraz inadına yapar gibiler.
Bende yarın kontrolüm varşimdi tam karsilastrcklr.benimki 4 hafta önde onun kilosuna boyuna yakın çıkarsa sinir olcam.Nasıl soyliicm ben.
Çok gıcık ya.heyecanla gittigim kontrole nasıl gitcem şimdi.heyecan gitti yani.
Benm minnakim sağlıklı olsun yeter yani de.Neyse bakalım.
Gerçi doğunca da Herşey değişebilir.Belki onun doktoru da yüksek soyluodr.
Mahallede bi ark.m vardı.okulda derslri benden iyiydi sözde.farklı okullardydk ama.Hep sinir olurdm hızı kiyaslarlardi.bizim Hocalar zor yani naapiim.öss dn çıktık.bu atio tutuo.ben üzgün onu yapamadm bunu yapamadm.sonra sonuçlar açıklandı.şükür ben dört yıllık kazandm.o hicbiryere giremedi.
Yani kime göre neye göreinşallah bebeğim sağlıklı olur da kimse ağzını açamaz
Aynı haftada bebeğim 1890 ms şimdi baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?