bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay ne sinir bozucu ya inanmıyorum onlara ne senin kuzunun boyundan falan rabbim görüyor herşeyi sen hiç dert etme dedim ya ters psikoloji ya hiç istemem öyle sırık gibi kız de aman o neymiş öyle falan de bi daha demesinler sen baştan her kontrolde söylemeyecektin kiloydu miydi derken böyle olmuş amaaaan oldun hiç dert değil sen huzuruna bak eşine gelince ben ve sanırım bir çok arkadaş aynı durumdayız ona sinir olmak için yüzünü görmem yetiyor... hani bi laf var ya görmeyince göresin görünce öldüredin geliyorsa kocandır o... aynı o hesap bu gün ağrıdan sancıdan yemek yapamadım hatta bu kadar stres olmuşum birde yemek mi düşüncem ya bıktım artık aylardır yok kahvaltı yok yemek birde öğlen oğlan yemeğe geliyor.. İnan çok sıkıldım bu durumdan hiç zevk almıyorum yemek yaparken birde bulantılarım yeniden başladı ama karşımızdakiler anlamıyorlar kalktı çorba yaptı elli kere sordu şu nasıl olacak bu nasıl olacak diye sinir krizi geçirdim

Ya bu sezeryandan sonra karnı bastırmak nerden çıktı ya , ben hiç öle bişe duymamıştım kimsede sölemedi ay valla hergün korkuma yeni bişe eklenioooo

Doğru diosn cnm.Allah razı olsn.yani beni de biliyor burda yalnzm yumurta falan yiyemiyrm.eşim zordr bi de benm.zorluk değilde çok hizmet bekler.sofrayi donat falan sever yani bendn ve hizmet görmeyi.dolaysyla bu bana birsürü iş uğraş cikario.öyle dışarıda yalnız yalnız gidip bişey yiyemiyrm.eşim geç gelio sayılı cikablyrz.Evde balık pisiremem.yani kısıtlıym.bunlar hepsini biliolar.sartlarmz asla eşit değil.görümcem yatio akşama kadar annesi pisirio edio.Her hafta balık Bilmem ne.yesin tmm da benm le kıyaslama yani dimi kendini

Neyse cnm ya.bunlar böyle ne dersen de yapcaklr.takmiodm aslında da bugün boş anıma denk geldi.Yoksa 8 aydır da aynılar yani

Sen ne yaptın.sabahtn beri seni bekliyrm.Güzel haberlerle gelmssndr inşallah.bi daha ne zamana çağırdı.
Bende sabah 8.30 da gitcm inşallah bakalım

Aynen cnm.sinir oluo insan yine kalkio.sofrayı hazirlyrm masaya tasiyrm.mutfakta da yemez beyefndi.bari toplasydin şunları iki tabak diyrm.Sen elleme ben goturcm dio.beklio masada tabak çanak.Yine ben götürdüm akşam.onlara kalan dünya.dediğine çok katiliyrm yani.Ne oldu dio şimdide yok bisey ne diyim artık 9 ay geçti bitti.Sen hâlâ anlamadysan konusmaya gerek yok yani çok şükür eşimle problemm yok.onun art niyetle yapmadgni bildgm için sıkıntı yok yani.sadece bencil birazck o da bu aileden en iyi bu kadar olurdu diorm.ama kv gorumcenin her lafının altında bişey var

Ay benim icim rahat etmicek yarin baska bir hastanede baska bir doktora gidicem sanirim. Simdiye kadar yoktu da nerdeyse dogacagi zaman bu 1 hafta gerilik nereden cikti. Ayrica asil hizli kilo aliminin baslayacagi zamanlar tam tersi niye kilo alimi bu kadar asiri azaldi.3. Doktor ne dicek bakalim.

Beni cuma günü tekrar çağırdı doğum iznine ayrıldım bugün fakat yanlislik yapmış Seda.normalde 24 ünde gidecektim cuma 8.30 da gideceğim. Oğlum iyi şükür.hafta ile uyumlu.Allah sağlık versin yakışıklıma.

My moonlight canım çok sevindim iyi olmana. Bebeğini öp kokla bizim yerimize de doya doya. Kızım grip oldu çok fazla giremiyorum siteye.
Benim de yarın kontrolüm bebeğin hareketleri değişti sanki dönmüş gibi. İğneye de başlıyorum yarın
Öpüyorum hepinizi...

Bugün Dr sordum spinal epudral birlikte oluyormuş diye o da dedik ben onu yapmıyorum yaa offf spinal yapcak heralde sadece korkuyorum canım çok yanacak diye niye yapmıyorlar ki
Neden diye sorsaydın keşke yaaaa...yan etkisimi oluyor ne bileyim vardır sebebi ? Bende sorucam kesin yapmıyorum diyecekler neden diyeceğim yanı olumsuz bir yanı mı var diye

Sekerim nedrn b kdr kafaya takıyorsun bence bosuna kendını tuketme karsılaştırma ne yahu yapmayın boyle yanlış anlama beni lutfen ıyı ligin için dıyorum canımcım mantıksız geldı de kusura bkma nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…