bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim sen sevgide doğurmaya karar verdin mi.bzm hastanede yapmiyolar dimi.nurettin bey spinal yapiyorms
Ya işte Aslı'nda tam net değil hala doktorları 2 ye indirdim biri ünide biri özel muayene biliyorsun..ünideki doktor süper ama doğumhane ortamı ile ilgili fikrim yok...Sevgi'yi 4 yıl önceden biliyorum en azından kötüde olsa fikrim var ama. Doktor kasap gibi :)) yanı işte öyle kaldım..bunca arkadaşım sezeryanla doğum yaptı Sevgi'de hiç epidural filan duymadım hep spinal yaptırdılar ...oğlumdada bana hiç ne istersin vücudun hangi anesteziye uygun diye soran olmadı kasap dediğim doktora gidiyordum aladdine yanı elime bir kağıt verip şu gün şu tarihte spinal sezeryan yazdı bu kağıtla sabah 8 de hastane de ol dedi o kadar ...hiç kombine filan duymadım yani Balıkesir'e Nurettin'e çok arkadaşım gitti hiç duymadım öyle inşallah yapıyorsa rahat edersin bak sana rahat birşeymiş

QUOTE="ayseankara, post: 48485443, member: 506785"]Olsun canım ne guzel kavusacaksinz.37 haftalik olms sn insallaj kuveze girmeden kavusursun bebeğine Allah yardım etsin insallah[/QUOTE]
Amin inşallah kuveze gerek kalmaz hemen kucağıma alabilirim

İnşallah cnm sağ salim bi kurtulsak çok heyecanlıyım bi de ilk ya nasi duygular yaşayacağız çok merak ediyrm çok aglicaz babasıyla sanırım sevincten:)Allah hepimize kavuşmayı nasip etsin insallah
Amin inşallah canım ilkinde heyecan olduğu kadar ikincide de oluyor yada ben çok heyecanlıyım bilemiyorum

Canim genel ya da spinal dedi zaten nurettin bey. Kombine fln demedi hiç.desek bile yapmazlar bnce.anestezi doktoruyla fln görusmedin mi cnm dogumdan önce.

Canim insan takmiyor bz karsilastrmiyorz ama gerçekten biri karşılaştırince elinde olmadan takıyorsun.bzm de akraba 3800 dogurdu yeni.bnm oğlan hep geriden hep ufak geliyor ay zayıf oğlu dems nası sinir olduk hem bn hem esim:) bn karşılaştirmayı sevmiyorum dedim kayinvalide ye.

İlk doğumdan sonra bana da yaptılar birçok kez. Hem de uyuşukluk geçince. Aciyo ama öyle abartili korkulacak çok zor bisey değil. Hatta senin de bastırmani istiyorlar devaminda.

Kızlar hamileler talcid tablet kullanabiliyormu kullanan varmı aranızda midem çok yanmaya başladı evdede talcid var sadece

Korkmuyonmu ayy ne güzel
Canm bn ameliyt oldim ya iki kere sezeryan yerinden.ilki çok büyük ameliytti devletteydi.ağrım oldu ama 4.gun turp gibiydim.ama 2.özelde oldim gerçekten bak adet ağrısı kadar ağrı cekmedm 3.gün çok iyiydm.ayaklandım yurudum.yani sen de korkma.bn sadece ameliyt ta uyanık olcam diye tedirgin oluyrm ama onu da dusunmucem artık. Güzel düşünelim gUzel olsun:)

İnşallah herşey yolunda gider de sıkıntısız hallederiz doğumları yoksa düşünmekten kafayı yicez

İnşallah herşey yolunda gider de sıkıntısız hallederiz doğumları yoksa düşünmekten kafayı yicez
Aynen cnm burda arkdslar doğuma gidince bile ne kadar heyecanlandım.sanki aileden biri kardeşim girse gerçekten bukadar endiselenirdjm. İnşallah yolunda gidexek iyi olacak bi pozitif oldm bu aksam nedendir bilmyrm:)sana da dua edelim bol bol az kalms sağ salim kavuşun insallah

Ayy bilmiyrm cnm.komşumun da oğlu oldgnda her gittiğimde kilo almış mi boyu uzamış mi sorup duruodu.gına gelmişti bi ara.ya doktor normal diosa normaldr yani diodm.büyümüş maşallah diodm yani ne diicgmi sasiriodm ama dediğin gibi bu mesele böyle dvm etmese bari.bende o komşum gibi olmak istemem.İnsann başına gelince farklı oluo ya.İnşallah olmaz yani.takmam öyle

Evet cnm muhakkak oluyordur yaşayacağın o güzel duyguları da biliyorsun tabi. Ay çok mutlu çok heyecanlı böyle düşününce hc korkmuyrm sezeryandan:)
Korkma canım herkesin doğumu çok farklı ama doğum anı bile çok özel herşeyi çok çabuk unutan ben o günü dakikasına kadar hatırlıyorum

Kızlar çok kötüyüm bugun tüm gün yattım bacaklarımın ağrısından çıldırıyorum bursa inegöldeyım acaba hava soğudu diyemi hamılelıktenmi sizce parol içeyımmı etlermi kaslarmı kemikmi ağrıyo anlamadım bir fikir verin yastığa uzattım yükseğe banamısın demıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…