- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.081
Kızlar heyecan sevinç üzüntü karışık duygular içindeyim.. Yavrucuğumun kafatası gelişimi fln tam 38 hafta günüyle uyumlu ama karın çevresi 36+4 çıktı, doktor da çok şaşırdı senin gelişimi önde gidiyordu niye böyle olduki dedi, uzun uzun inceledi.. CRP tahlili istedi, bu ne için isteniyor biliyo musunuz? Bu arada açıklığım nerdeyse 3 cm olmuş, muayene esnasında kan geldi eve geldikten sonra da kahverengi akıntı ve sonra nişan geldi.. Eğer bugün ekstra bişey olmazsa yarın sabah yatış yapılacak, geliyor oğlum inş :) suyum da azalmış alt sınıra yakın çıktı.. Dedim ya üzüleyim mi sevineyim mi kafam çok karışık
Dayanilmaz oldu kuzum artik cok agriyo kemiklerimDaha erken azcik daha sabir canim.yavrucun birazcik daha buyusun
Ay bak hurma zemzem unutmsm son anda evden çıkarken unutmam insallaj. Portbebe bavullar zaten arabada artik:)valla ben anne bebek bakım çantası diil de iki küçük valiz yaptım böyle spor çantası boyutlarında.. birine bebişin eşyaları birine kendiminkiler.. bebeğin bakım malzemelerini de niveanın set olarak almıştım çantasıyla bakım malzemelerini ona koydum.. portbebeyi içinde battaniyesiyle ayrı götürücez mecburen.. ha tabii bi de son olarak hurma zemzem havlu kağıt ıslak mendil kahve atıştırmalıklar falan ayrı bi çantaya konur.. biraz hastaneyi fethetmeye gidiyomuşuz gibi olucak ama napalım yapıcak bişey yok
aaaaaaaa ben doğum sancısını hep belden kasıklardan bekliyodum vajinaya da giriyo muymuş kiiiCanim takilma sen dogum hikayelrine her dogum cok farkli.3 dogum yasadim 3 ude farkli gcti dogum sancilari da cok farkli gecti.3.de demistim burdan bilemedim ben dogum sancisimi diye evet dogum sancisiymis meger yasadigim.vajinama bicak saplaniyordu surekli bu dogum sancisiymis.
Insallah sen ve diger hamisler az acili sancili sekilde dogumlari gerceklersir.
Hormonlardan dolayi biraz daha hassas olabiliyoruz.
biz de yakında arabaya indiririz :)) bence sen zemzemle hurmayı da koy ayşem be bişey olmaz onlaraAy bak hurma zemzem unutmsm son anda evden çıkarken unutmam insallaj. Portbebe bavullar zaten arabada artik:)
Hamilelikte kuyuk sokumum cok agriyordu ustune oturamiyordum dogumdan sonra gecer ins dedim ama gecmedi.biraz fazla oturunca kuyruk sokumum agrimaya devam ediyor.bunlar hamileligin tadi tuzu.daha senin bi kac hafta disini sıkman gerekeckDayanilmaz oldu kuzum artik cok agriyo kemiklerim
Anladım canım saol nstyi daha dün çektirdim sancı çıkmıyorCanım ağrılı sancılı kasılma deilse korkma artık normal dedi doktorum banada ,şu haftalarda ağrı sancı su gelmesi nişan gelmesi halinde endişelenmeliymişiz,onun dışında sertleşme kısa süre sora geçiyosa korkma dedi.ama için rahat olsun istiosan nst çektir ben kasılmam fazla olunca öle yapıyorum...
Masallah tu tuKızlar 2900 gr paşam doğdu :))) spinal epidural kombine oldu ameliyat çok güzel geçti hiçbişey hissetmedim bebeğimi gördüm.korkmayın sakın. Şuan uyuşukluk var. Müsait olunca yazarım yine.
Cuma günü için sabirsizlaniyorum.Hayırlı bir günde iyi haberler almak istiyorum bakalım nasip.
Ben de oyle bilirdim kasiklara adet sancisi gibi ama vajinama bicak saplaniyordu anliyamadim ilk etapta.hatta tuvaletimi yaparken sancim da oldu o ara sanki sistit olmusum gibi agrim oldu.usuttummu dedim ama baktim duzenli 10 dk da bir sancim oluyor o zmn anladim da doktora gittim nst icin.aaaaaaaa ben doğum sancısını hep belden kasıklardan bekliyodum vajinaya da giriyo muymuş kiii
Gobegim biraz var canim. Bu 3. Dogum diyemidir nedir inmek bilmedi bu sefer.unutuyorum korse kullanmayi.kendi kendine inmesini bekliyorum gobusumun
Ben busefer 5 kilo almistim ama gobegimin kalma sebebi 3.dogum olamsi diyorum.digerlerinde daha cabuk eski haline donmustu gobegim.eski hamile gobusu degil tabi.hafif bir gobek var onumde.Ayy cnm ya bende bugünlerde onu dusunuyrm.çok kilo aldım ya doğum yapsam bile benm göbek alçak galiba diye dusunuyrm.senin de çok mu kaldı yoksa az bi küçülme oldu mu ya.en azından hamilelikteki gibi dik değildir herhalde dimi
Kiz bu kadar da rahat olma.hazirliklarini bitir kiyida dursun.Herkes hazırlık lari bitirdi doğumu bekliyor. Ben daha bebisin kıyafetleri yikamadim bile.. Çok mu rahatim ne
Hep bugün yarın die die bugüne geldikKiz bu kadar da rahat olma.hazirliklarini bitir kiyida dursun.
Ben busefer 5 kilo almistim ama gobegimin kalma sebebi 3.dogum olamsi diyorum.digerlerinde daha cabuk eski haline donmustu gobegim.eski hamile gobusu degil tabi.hafif bir gobek var onumde.
Ilk hamilelikte daha cabuk eski haline donuyor canim dert etme .ozellik 6 aydan sonra pek bisey kalmiyor canim.
Ben de yıkamadım dahaHerkes hazırlık lari bitirdi doğumu bekliyor. Ben daha bebisin kıyafetleri yikamadim bile.. Çok mu rahatim ne
@emnis aynı şeyi düşünmüşüz okuyunca....herkesin acı ağrı eşiği farklı.onun canı aşırı tatlıdır eli küçücük kesilse dünyayı ayağa kaldırır ,ben ameliyat olurum gıkım çıkmaz.durum bundan ibaret aslında.bende hoş bulmadım anlatışını ,belki hastanen kötüydü belki anestezicin kötü belki hemşiren.tabiki kötü niyetli değildir ama sonuç olarak hamile pskolojisini bilen biri olduğu kesin daha dikkatli olunabilirdi.herkesin doğum hikayesi farklıdır.kimi spinal çok iyi sakın epidural olmayın diyo,kimi epiduralde daha rahat oldu dio kimi 10tane doğursam normal yaparım dio.sen takılma bunlara Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza...
Yanlız değilmişimBen de yıkamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?