bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Maşallah kuzuya canım çok çok sevindim inşallah birkaç gün içinde eve de çıkarsınız :)))

Bende senin adına çok sevindim canım hadi gözün aydın inş daha iyi olacaksınız

Kızlar ben de yeni yıkadım ütüledim bebeğin giysilerini :) Hastane çantasına bebek için olan eşyaları da yerleştirdim ama hala kendim için bir şey koymadım onu da hallederim birkaç güne inşallah:)) Bir de hala hastanede dağıtmak için bebek şekeri yapıcam, kapı süsü sipariş edicem oy oy eksikler bitmiyor ki... Oğluma hamileyken 28. haftada çantam hazırdı bu defa niye böyle oldum bilmiyorum

Çok Duygulandım. Harika bi gün olmuş senin için. Annesiyle evine gelince cabucak toparlar kuzucuk. Gözün aydın arkadaşım

Al benden de o kadar. Cantaya hiç bişey koymadım ben. Bakalım bu hafta sonu halledeyim diyorum. Bir taraftan da sürpriz yaparsa diye korkmuyor değilim.

maşallah canım. Çok sevindim. Çok şükür

Al benden de o kadar. Cantaya hiç bişey koymadım ben. Bakalım bu hafta sonu halledeyim diyorum. Bir taraftan da sürpriz yaparsa diye korkmuyor değilim.
Bende kendi cantami henuz tammlayamadim boyum kisa oldugu icin pjama altlarinin pacalarinin darlnmasi lazim ins bu hafta sonu bitiririm herseyi

Sanırım 2.lerde öyle oluyor bende öyleyim ko oğlum erken doğdu daha erken yapmam lazımdı çantam bile tam hazır değil cikolata magnet siparisini geçen hafta verdim anca eve alacaklarım var ve hala almadım çok miskinim bide grip oldün iyice saldım kendimi sadece yatıyorum bu ara

Maşallah ne güzel haber böyle inşallah yavrunu kucağına alırsın evinize götürürsün canım Rabbim ayırmasın birdaha..

Ayy canim nasil mutlu olduumm miniginde seni emdi kokunu aldi ya gor bak nasil da hizla toparlancak sagligina kavuscak kurban olsunlar

Maşallah yavruna sağlıkla gelsin evinize miss kokusu yayılsın her odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…