- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.261
Allah sifa versin canim.kilo onemli degil aliyor onlar kilo.cigerleri nasil canim.birazcik sabıra ihtiyaciniz var.insallah biran once sagligina kavusur yavrucak.Kusura bakmayın telimde sorun oldu mesajımı tamamlıyamadım. Bebişim 29 uncu haftada kalmıstı. Daha Önce devlet hastanesi ne gidiyordum. Dun Özel hastaneye gittigimde doktor kan akımının cok yavasladgını acıl alınması gerektıgını soyledı. Sezaryan oldum. Bebegım kakasnı yapmıstı. Dun alınmasa bebegi kaybedecektik. Bebişim 1560 gr. Cok kucuk. Simdilik ıyı cok sukur. Tabı duaya ıhtıyacımız var. Dualarınızı eksik etmeyin. Hepinizi opuyorum. Seviliyorsunuz.
Evet cnm aynen hepsi kişiden kişiye değisiyor.en basta bnm iki ameliyatim bile birbrinden farkliydi.ne kadar tecrübeleri dinlesek de iyi ya da kötü bn pek etkjlenmiyrm cnku hepimizinki farklı olacak.inşallah en az acıyla atlatirz.Dogum sonrasi hic bas agrisi yasamadim.kisiden kisiye degisiyormus o hemsireler oyle soyledi.bende omuz agrisi oldu bazen o kadar siddetli olduki nefes alamdim oksijen takviyesi yapildi o zmn rahatladim.surekli krem surdum hastane verdi hatta.o omzumun ustune yatamadim.bas agrisi icin nescafe ve su cok icilmesi lazimmis.birde nurettinin yaninda eskiden hemsirelik yapmis olan arkadasim dr izin verirse enerji icecegide ise yariyor bas agrisi icin dedi. @vildan_drs
Günaydın kızlar pek fena gribim yattığım yerden kal kaniyorum valla ne içebilirim bitkisel yardım edin
Amiin cnm rabbim evladindan ayirmasin kimseyiBenim eski doktorum da ıyıydı canım. Ama hastanede yeterı ımkan olmadıvı ıcın baska Şehir e sevk vermişti oraya gıttıgımde orda almadı. Tekrar doktoruma geldım almadılar dıye. Sasırdı nasıl almadılar dıye. Artk son care ozel hadtaneye gıttım kı ıykıde gıtmışim. Insallah rabbım yavrumu bana bagıslar
Hayirli dogumlar insYarim saate bende yatisimi yaptircam hastaneye, 4 cm acilmam varmis sali gunu cati muayenesinde soyledi doktor, bugun 38+4 olduk. Normal dogum olcak. Suyum gelmedi nisanimda gelmedi ama acikligim var sanirim doktor dogum aninda suyumu patlaticak. Doguma gelince suni sancimi verceksiniz dedim hayir dedi. Farkli dusuk dozda bir ilac verecegini soyledi. Suni sancisiz da demekki dogumu tetikleyici yontemler varmis. Yada doktor beni keklememistir umarim :)))
Ihlamur canim limonlu balli...Günaydın kızlar pek fena gribim yattığım yerden kal kaniyorum valla ne içebilirim bitkisel yardım edin
Cnm senin bebegin kilosu iyiymis masallah. Bana butun doktorlar kilosu 2 hafta önde gidiyor diyordu şeker yüzünden. Şeker diyetinden sonra kilo alimi yavasladi anne karninda. Biraz küçük dogdu benim. Boyu kac cm di cnm? Mama takviyesi neden yapiyorsun cnm süt az mi35+2de doğdu benim oğlumda 3040 gr doğdu ama 2745 e düştü her çocuk kilo kaybı yaşıyor sanırım saat kurup 2saatte bir emziriyorum mama veriyorum kilo aldırmaya çalışıyorum.inşallah bu günlerde geçecek Can'ım sabırrr 40ı bi çıksa normale döneriz inşallahhh
Gecmis olsun. Ben de yeni atlattım. En iyi tedavi yat dinlen terle ve bol sivi. Boğazımı gargara yaptım bir de sirke su tuz karışımı ile. Mikropları temizler en azından.Günaydın kızlar pek fena gribim yattığım yerden kal kaniyorum valla ne içebilirim bitkisel yardım edin
Sagol cnm guzel dileklerin icin. İnsallah sikinti olmaz bebegimin kardeside olur ilerde. Ewet olabilir kapsamli muayene olmamisimdirMaşallah cnm.nasip olunca zamanı gelince Rabbim bekletmio işte.arkadasmnda tek tüpü tikalydi açılınca hamile kaldı.seninki nasipten başka bişey değil.nasip olmiicksa biseylerde bahane oluo işte.inşallah ikinci üçüncü kaç tane istersn Rabbim en güzel en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin.
Bu arada doktorum ilk muayenen oldgu için çok üstünde durmamstr.Belki çok detaylı muayene etmemstr.benm karşıma çıkan doktorlr genelde öyle oluodu :)
Yarim saate bende yatisimi yaptircam hastaneye, 4 cm acilmam varmis sali gunu cati muayenesinde soyledi doktor, bugun 38+4 olduk. Normal dogum olcak. Suyum gelmedi nisanimda gelmedi ama acikligim var sanirim doktor dogum aninda suyumu patlaticak. Doguma gelince suni sancimi verceksiniz dedim hayir dedi. Farkli dusuk dozda bir ilac verecegini soyledi. Suni sancisiz da demekki dogumu tetikleyici yontemler varmis. Yada doktor beni keklememistir umarim :)))
Günaydın kızlar
Benim karnım sabahtn beri Hatta geceden beri taş gibi.hafif ağrı var.normal mi acaba.
Tuvalete de hep koşarak gidiyrm nisan falan gelse görmem çok zor.
Benimki çok beklemiick galiba ama şimdi doğurmak dimi.
Ayy böyle fena oluyrm.Daha doğmasın.1 2 hafta sonra doğsun inşallah
Kuzum kafaya taktiğin şeye bak ne üzülüyorsun sen kurtuldun evet biraz zor olmuş olabilir her doğum biraz zordur zaten bak bizim ne yasiycagimiz bile belli değil, hepimiz Allah a emanet gidicez ama kim bilir neler yasiycaz dimi, senin kuzun doğdu tamam minik doğmuş olabilir kaderi boyleymis şimdi senin ona 4 elle sarılma zamanın yeni hayatına çok çabuk uyum sağlayabil inşallah şimdi lohusa olduğun için bunları dusunmen çok normal , ayrıca bu bebeğin nasıl olduysa Allah in izni ile 2. Kardeşi de olacaktır tek tupluyum diye dert etme artık ve moralini bebeğin için yüksek tut lütfenKızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
Canim bnm de tek tüpüm var tek tüple de hamile kaliniyor simdiden bunları düşünme hamilelik bebeğimize kavusacagjmjz ixin güzel ve anlamlı bak kavuştun işte.ne güzel bebeğin de sağlıklı senden ilgi ve sevgi bekliyor ona yoğunlaşmaya çalış. Bir de 40ın çıkınca bu kaygılar da gidiyormuş okuduğum kadariyla herkes bu dönemlerden gecms ve 40 çıkınca bebek de sen de iyce düzene gireceksiniz insallahKızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?