- 23 Mart 2016
- 32.149
- 94.989
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.281
Kızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
Canım evet lohusa lik sendromu bu sen erken doğduğunu felan unut benim oğlumda 1 ay erken doğdu otururken anı suyum geldi ve hemen sezeRyan a alındım oğlum 2 gün kuvozde kaldı hastane odasında birlikte yaatmadık bende alışamadım hemen ogluma evde yalnız kalmak istemedim korktum evde yalnız kalmaya başladık hep Misafir mis gibi gidecekmiş gibi geldi bana alışmak zaman aldı sevmedim mi çok sevdim ilk gördüğüm andan beri ev kalabalıktı sıkıldım bi an önce ayağa kalkıp herkesi göndermek istedim ki kalktım da yalnız kalınca daha çabuk alıştım ogluma çok şükür atlattım ve ben yine korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan alismazsan sütünde gelmez canım sakın ol ve düşün çok şükür 1 tane çocuğun var o 1 çocuğa sahip olabilmek için nelerini verecek insanlar var evlat hasretiyle yanan şimdi tek düşünmen gereken iyilesip ayaklanip eşinle çocuğumla güzel vakit geçirmekKızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
Canım hüzünlendirdin şimdi benide. Demekki cidden sendrom böyle birşey oluyor :/ bence bu moda hiç girme tatlım. sen bize özendiğini söylüyorsun ama bizde doğum yapmış annişlere özeniyoruz :) inanki diyorum keşke bende bebeğimi koklayabilsem görebilsem . İnan bana doğurduğun için rahatlamalısın. Şuan doğum yapmamış annelerin hepsinde vesvese oluyor. çocğum sağlıklı eli kolu bacağı herşeyi tam mı ? doğumda bi anomali olur mu ? hazırlıklar yetişmez mi ? eksiği gediği kaldımı ? bak sen bunların hepsini atlattın yavrunlasın. Çok şükür sende de onda da bişi yok.. Muhtemelen hislerini şuan anlayamam oyüzden seni rahatlatamıyorum hep güzel şeyler düşünmeye çalış. heleki 2. cocuk falan olur olmaz onları hiç düşünme daha önceden böyle bişi olduğunu bile bilmiyodun bak sorunsuz oldu diyorsun. Bildiğim kadarıyla önemli olan sağlam tüpün işlev görüp görmemesi e senin bebeğin tedavisiz olduğuna göre tüp güzel çalışıyor. Lütfen bu kısmını hiç düşünme. Kaldıki olmasa bile bi süre tedavi olursun Allah aşkına artık kimlerr çocuk sahibi oluyor tıp çok gelişti. ama bence senin yine tedaviye bile ihtiyacın kalmayacak bak gör :) sıkma kendini bebeğinde etkilenir huzursuz olurr . Hep çok şanslı olduğunu düşün
Yapılmıyor canım haftaya aldırıcam hıc yapmadılarKızlar sezeryanda da a alttan muayene yapılıyormu
Kac haftaliksin canim takvim gozukmuorYapılmıyor canım haftaya aldırıcam hıc yapmadılar
37+4 canım 38+2de aldırıcamKac haftaliksin canim takvim gozukmuor
İçinde bulunduğun ruh halide ağrı ve acını fazla hissetmene sebep oluyor aslında.tabiki doğum kolay bişey değil ağrı acı mutlaka herkeste az çok oluyor.senin aklında tutman gereken tek şey bu sürecin normal olduğu ,hemen hemen her annenin ilk 1-2 ay yaşadığını ve mutlaka geçeceğini bilmen.bebeğinin erken doğması senin suçun değil , bir mekanizma var ve bebeğinin içerde kalması belki daha tehlikeli olacaktı ve Rabbim seni üzmeden onu sana gönderdi.annene alışsa neolcak ki , o senin bebeğin ve sana alışması için senin birkere kokunu alması yeterli.inan bana 1 ay sonra bu yazdıklarını okuyunca , nasıl bir ruh halindeymişim diceksin ve gülümsiceksin.bide yanlış anlama bende tek tüplüyüm ama Rabbim sağlıkla bir evlat bahsetmişken bize , lütfen şimdiden 2.nin hesabını planını yapma.1 evlada iki tüple sahip olamayanlar var.nasipte varsa aynı şimdi olduğu gibi bir bebeğimiz daha olacak.korkular unutulacak.benim arkadaşım ilk doğumunda doktor hatasından ölümden döndü,ağrılar acılar çekti(korkmasın kimse kesinlikle nadir denk gelen aptal bilgisiz bir dktora düştüğü için) asla doğurmam ölsem doğurmam diyordu.şimdi 3.ye hamile :) lütfen sürekli içinden ya sabır çek.hepsi bitip gidecek...Kızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
Oo bitmis canim gozun aydin37+4 canım 38+2de aldırıcam
inşallah canım analık daha başlamadan zormuş yaaAhh keşke zamanı gelsede bebeklerimizi doğurup bakabilsek koklayabilsek o kadar özlüyorum ki inş sağ salim doğarlar
Kızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
Sağol canım bi bitse bide ağrım çok son günler alışverişini fılan son güne bırakma İnan bazen yerimden kalkamıyorum uyku yok herkes aynı olmaz ama 2güne 1acile gidiyorum sancıdan duramıyorum Allah kolaylık versin hepimizeOo bitmis canim gozun aydin
Kızlar bugün yada yarin sezeryana giriyorum. Tahliller falan yapıldı herşey hazırlaniyor hayırlısıyla inşallah bebeğim kucağımda olacak 2400 gr olmuş minik yavrum.
Doğduğunda iyiydi sonrasında çok kilo verdi sütümde çok olmadı doymadı diye veriyorum mama boyu 48cm.çok kaka yapıyor normal diyorlar ama acaba o yüzdenmi kilo alamıyor diye düşünüyorum.Cnm senin bebegin kilosu iyiymis masallah. Bana butun doktorlar kilosu 2 hafta önde gidiyor diyordu şeker yüzünden. Şeker diyetinden sonra kilo alimi yavasladi anne karninda. Biraz küçük dogdu benim. Boyu kac cm di cnm? Mama takviyesi neden yapiyorsun cnm süt az mi
Saol canım hepimizin yavrusu sağlıkla hayırlısıyla gelsinŞimdiden haıyrlı uğurlu olsunnn cnm:) sağlıkla gelsin inş yavrunn
Canım sen spınal olacaktın dıye hatırlıyorum? Ne zmnaKac haftaliksin canim takvim gozukmuor
Can'ım benimm deme öyle çok şükür kurtulduk çok şükür bebeklerimizi sağlıkla aldık kucağımıza kiloda alır inşallah.karnımızdayken daha zordu hareket ettiği etmedimi,sağlıklımı değilmi,ya bişey olursa,Doğum nasıl geçecek ooo bir sürü sıkıntı şimdi kucağında kokla mis gibi izle uyurken doyamıyorum onu izlemeye koklamaya kızıyor annem bana çocuğu alıştırcaksın diye olsun alışsın tadını çıkarcam bu günlerin Şen'de öyle yap depresyondan uzak dur ki boool bol sütün olsun :)Kızlar lohusalik sendromumu bilmiyorum ama çok tuhaf duygular yaşıyorum. 1 ay erken ani dogum yaptigim için kendimi çok buruk hissediyorum. Bebegimi karnimda özledim :-( hala içimde gibi geliyor. Kipirtilarini özledim :-( karnimda ki dikiş acisi yüzünden bebeğimle tam temas kuramiyorum anneme daha fazla alisti. Sezeryan oldum içim buruk normal dogum bi daha yapamycam :-( doktor tek tüplûsün dedi ve tekrar anne olamazsam ve sezeryanim biraz zor gecti ve sezeryan sonrasi cok kotu oldum tekrar dogumdam da korkuyorum acikcasi. Bi daha hamilelik duygudunu tadamiycam gibi geliyor. Hamileliğimi öyle özledim ki bebekli hayata uyum saglayamadim. Dikiş açılarım çok pis aciyor kendi işimi bile zor görüyorum. Bebeğim küçük dogdu biraz daha karnimda kalıp ele avuca gelmesini isterdim :-( bebegim erken dogdu ama şükür kuveze girmedi şükredecek çok şeyim var ama surekli hamileliğimi özlüyorum. Buraya girince sizleri dogum yapmayanlari görünce kendimi eksik hissediyorum. Hamilelik takvimi mi görünce bebegim bu evreleri yassmadan dogdu diye üzülüyorum surekli :-( benim gibi olan var midir acaba?
Canım sağlıkla al bebeğini kucağına inşAllahh.darısı bizim başımıza.Kızlar bugün yada yarin sezeryana giriyorum. Tahliller falan yapıldı herşey hazırlaniyor hayırlısıyla inşallah bebeğim kucağımda olacak 2400 gr olmuş minik yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?