- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.301
Saol canım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallahCanım sağlıkla al bebeğini kucağına inşAllahh.darısı bizim başımıza.
İçinde bulunduğun ruh halide ağrı ve acını fazla hissetmene sebep oluyor aslında.tabiki doğum kolay bişey değil ağrı acı mutlaka herkeste az çok oluyor.senin aklında tutman gereken tek şey bu sürecin normal olduğu ,hemen hemen her annenin ilk 1-2 ay yaşadığını ve mutlaka geçeceğini bilmen.bebeğinin erken doğması senin suçun değil , bir mekanizma var ve bebeğinin içerde kalması belki daha tehlikeli olacaktı ve Rabbim seni üzmeden onu sana gönderdi.annene alışsa neolcak ki , o senin bebeğin ve sana alışması için senin birkere kokunu alması yeterli.inan bana 1 ay sonra bu yazdıklarını okuyunca , nasıl bir ruh halindeymişim diceksin ve gülümsiceksin.bide yanlış anlama bende tek tüplüyüm ama Rabbim sağlıkla bir evlat bahsetmişken bize , lütfen şimdiden 2.nin hesabını planını yapma.1 evlada iki tüple sahip olamayanlar var.nasipte varsa aynı şimdi olduğu gibi bir bebeğimiz daha olacak.korkular unutulacak.benim arkadaşım ilk doğumunda doktor hatasından ölümden döndü,ağrılar acılar çekti(korkmasın kimse kesinlikle nadir denk gelen aptal bilgisiz bir dktora düştüğü için) asla doğurmam ölsem doğurmam diyordu.şimdi 3.ye hamile :) lütfen sürekli içinden ya sabır çek.hepsi bitip gidecek...
Canım benımde 2 gundur tas gıbi ozellikle aksamları cok fazla kasılmam oluyor yerimden zor kslkıyorum bsk şimdi bende korktum işaretmi buuuu
CanımmmNe guzel yazmissin aklina eline saglik
Kızlar benim gibi hâlâ küvet takımı almayan varsa. A101 e gelmiş çok güzel ben aldım.küveti 15 kovası 5 lira
Suyunun gelmemesi iyi bi yandan yoksa direk suni sancı verirlerdi.fitil veriyolar bazen kasılmaları başlatsın diye.allah yardımcın olsun canım.Yarim saate bende yatisimi yaptircam hastaneye, 4 cm acilmam varmis sali gunu cati muayenesinde soyledi doktor, bugun 38+4 olduk. Normal dogum olcak. Suyum gelmedi nisanimda gelmedi ama acikligim var sanirim doktor dogum aninda suyumu patlaticak. Doguma gelince suni sancimi verceksiniz dedim hayir dedi. Farkli dusuk dozda bir ilac verecegini soyledi. Suni sancisiz da demekki dogumu tetikleyici yontemler varmis. Yada doktor beni keklememistir umarim :)))
Bende eşimi gönderdim sabah
askı da aldım çok uygundu.binde unibaby yenidogan ıslak mendili aldım.kulak çöpü lazım olur mu ilk dönemler bilemedm.sağlıklı mi acaba
askı da aldım çok uygundu.binde unibaby yenidogan ıslak mendili aldım.kulak çöpü lazım olur mu ilk dönemler bilemedm.sağlıklı mi acaba
Kızlar bugün yada yarin sezeryana giriyorum. Tahliller falan yapıldı herşey hazırlaniyor hayırlısıyla inşallah bebeğim kucağımda olacak 2400 gr olmuş minik yavrum.
Saol canım inşallah çabuk toplarlarSağlıkla kucağına al canım kilosu da iyi doğunca daha çabuk toparlar
Canım bana kombine yapıldı. Epidural karakter 24 saat benimleydi. İlk ameliyattan çıkınca titreme olmuştu ilaç yaptılar hemen geçti. Sonrasında başını aşağı sakın eğme ilaç gitmesin ozaman başağrısı olmaz dediler. Yatağımın baş tarafı hep yukarda yattım kalkıncada tuvalette falan dikkat ettik kafama ağrı falan olmadı şükür. Bilgi vermek istedim:))@ayseankara@disiakartal87 Evet Can'ım aladdin bey ..yanı ben spinal olmuştum ilkinde ameliyatta tabiki birşey hissetmedim ama sonrası acılıydı bayağı ilk yürüme ayağa kalkma filan zordu..az önce doktorla konuştum benim içim anestezi şekli farketmiyor anesteziyle görüşürsün dedii..epidural katatreri takarlar ama baş Ağrı'sı fazla oluyor diye sonrasında pek tercih edilmiyor diyede ekledi...ay zaten ben migren sıkıntısı yaşıyordum hamilelikten önce baş Ağrı'sından acillik olmuşluuğum var...yaptıranlara soralım bakalım baş Ağrı'sı yaşamışlarmı
bende biberon fırçası flan gördüm bulursam ondan alcam :)
Canım benimde kombine yapılcak,umarım memnun kalmışsındır...Canım bana kombine yapıldı. Epidural karakter 24 saat benimleydi. İlk ameliyattan çıkınca titreme olmuştu ilaç yaptılar hemen geçti. Sonrasında başını aşağı sakın eğme ilaç gitmesin ozaman başağrısı olmaz dediler. Yatağımın baş tarafı hep yukarda yattım kalkıncada tuvalette falan dikkat ettik kafama ağrı falan olmadı şükür. Bilgi vermek istedim:))
Gitseydim Bende alırdım aslında da sabah iyi değildim gidemedim. Gerçi kataloga nasıl baktıysam ne zamandır silikon tabancası alacaktım o da gelmiş eşim görmüş almışben gitsem kesin görmezdim
Kulak çöpü konusuna bakmak lazım tecrübelere normalde zararlı diyorlar. Gerçi bebeklerde ıslaklığını almak için kullanılır sadece banyo sonrası
Canım bugün daha iyiyim ağrılar azaldı. Zatrn annem var bebek harici iş yapmıyorum. Bebek gaz sancısı var. Doyuramıyorum bi türlü çok mızmız sıpacık :))) uykusuz günlere hazır olun:)) inan yazacak fırsat vermiyor onu bırakıp yemek yemek duşa girmek lavaboya gitmek bile lüx olducanım nasıl oldun demin etiketlemeye çalıştım ama nedense olmadı.. ağrıların azaldı mı kuzumuz nasıl??
Ben tavsiye ederim çok rahat oluyor zaten doktorumda öyle doğum yapmış oda tavsiye etti. doğum sonrası prenses gibiydim. Tacımı taktım üzerimi giyinip bol bol foto çektim. Misafirlerle kakarakikiri çok rahattı. Eve gelince oradaki iğne ilaçlar olmadığı için 1 gün ağrı çektim ama dayanılmayacak gibi değildi.Canım benimde kombine yapılcak,umarım memnun kalmışsındır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?