bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne guzel yazmissin aklina eline saglik

Suyunun gelmemesi iyi bi yandan yoksa direk suni sancı verirlerdi.fitil veriyolar bazen kasılmaları başlatsın diye.allah yardımcın olsun canım.

askı da aldım çok uygundu.binde unibaby yenidogan ıslak mendili aldım.kulak çöpü lazım olur mu ilk dönemler bilemedm.sağlıklı mi acaba

Gitseydim Bende alırdım aslında da sabah iyi değildim gidemedim. Gerçi kataloga nasıl baktıysam ne zamandır silikon tabancası alacaktım o da gelmiş eşim görmüş almış ben gitsem kesin görmezdim
Kulak çöpü konusuna bakmak lazım tecrübelere normalde zararlı diyorlar. Gerçi bebeklerde ıslaklığını almak için kullanılır sadece banyo sonrası

Kızlar bugün yada yarin sezeryana giriyorum. Tahliller falan yapıldı herşey hazırlaniyor hayırlısıyla inşallah bebeğim kucağımda olacak 2400 gr olmuş minik yavrum.

Sağlıkla kucağına al canım kilosu da iyi doğunca daha çabuk toparlar

Canım bana kombine yapıldı. Epidural karakter 24 saat benimleydi. İlk ameliyattan çıkınca titreme olmuştu ilaç yaptılar hemen geçti. Sonrasında başını aşağı sakın eğme ilaç gitmesin ozaman başağrısı olmaz dediler. Yatağımın baş tarafı hep yukarda yattım kalkıncada tuvalette falan dikkat ettik kafama ağrı falan olmadı şükür. Bilgi vermek istedim:))

Canım benimde kombine yapılcak,umarım memnun kalmışsındır...

Doğru cnm da pislik falan olurda Allah korusun ileri itilir falan sıkıntı olmasın sonra.dediğin gibi sorustrp almak lazım.
Islak mendil de broşürde yoktu markette gördüm ben.silikon tabancasini görmüştüm de 40w yazio.bak bakalım güzel çıkcak mi.bende aldım geçen başka bi yerden 60 w dediler ama pek begenmedim hızlı ısıtmio inşallah seninki iyi çıkar cnm

canım nasıl oldun demin etiketlemeye çalıştım ama nedense olmadı.. ağrıların azaldı mı kuzumuz nasıl??
Canım bugün daha iyiyim ağrılar azaldı. Zatrn annem var bebek harici iş yapmıyorum. Bebek gaz sancısı var. Doyuramıyorum bi türlü çok mızmız sıpacık :))) uykusuz günlere hazır olun:)) inan yazacak fırsat vermiyor onu bırakıp yemek yemek duşa girmek lavaboya gitmek bile lüx oldu

Canım benimde kombine yapılcak,umarım memnun kalmışsındır...
Ben tavsiye ederim çok rahat oluyor zaten doktorumda öyle doğum yapmış oda tavsiye etti. doğum sonrası prenses gibiydim. Tacımı taktım üzerimi giyinip bol bol foto çektim. Misafirlerle kakarakikiri çok rahattı. Eve gelince oradaki iğne ilaçlar olmadığı için 1 gün ağrı çektim ama dayanılmayacak gibi değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…