bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bnm hc bsy gelmiyo ama bn de olacağına inanmışim herhlde:) ufacık bu biberon dışında hc bsy almadm:)

Bnm hc bsy gelmiyo ama bn de olacağına inanmışim herhlde:) ufacık bu biberon dışında hc bsy almadm:)

vala güzel olan düşünce sizinki ben kafamı kötüye odaklamışım ama nebilim olmazsada okadar hazırım ki çok dert etmiycem galiba :) genelde hayata bakış açımm böyle köütüsünü düşünüp olmadığında üzülmüyorm :))

yaren92 Normalde bende bugün gidecektim ama randevu alamadım sen kaç gün önceden alıyorsun ben 1 hafta öncesinden aramama rağmen alamadım

Hergün bakıyordum n güzel catlaksiz tamamladım diyordum ki bu sabah bana sürpriz oldu. Bir de kırmızı kırmızı yaa
Evet iğrenç bide benimkiler bildiğin derin yarık gibi kırmızı,annem onlar sora ten rengi olcak dio ama hiç olcak gibi deil aktarda yosun satılıyomuş badem yağı ile karıştırıp sürülcekmiş ama ben yapmadım bugün rşime söledim algel die bakalım denicem

yaren92 Normalde bende bugün gidecektim ama randevu alamadım sen kaç gün önceden alıyorsun ben 1 hafta öncesinden aramama rağmen alamadım

Değişiyor canım. Bir de benim bölüm tüp bebek olduğu için normal muayene fazla kalabalık olmuyor. 2-3 gün öncesi arıyorum genelde.

Bende emzirmeye çok odaklamism cnm herhalde.inşallah aksi olmaz yani :)

Canım askı biraz büyük değilmi bende aldım da büyük geldi gözüme

Şeffaf askilrdn bahsediosn dimi cnmcm.büyük askısı da vardı çünkü.
Henüz eve gitmedim karsilastrmadm ama daha öncede almam o tarz şeffaf askı çok iyi oldu.boyu da aynı gibi geldi bana.Eve geçince bakayım inşallah

Ayni soku yasadim canim kremlere 400 tl civarinda para verdim ama yinede catladim gerci 1 hafta kullanmamistim o zaman catlamisti 3-5 tane cizgi oldu simdi ilerlememesi icin hala suruyorum napicaz bilmiyorum bende cok uzuldum

Bnde de aşırı bi rahatlik var bu bebek olayinda o kadr bekledim üzüldüm ugrastim olmadı bıraktığım ay hamile kaldım bu bana çok büyük ders oldu artık bsy olmadığında fln pek uzulmuyrm hayırlısı buymus deyip geçiyorum üzülmekle uğraşmayip ne yapmam gerekiyorsa ona yöneliyorum. ama çok büyük rahatlik ve huzur herkese tavsiye ederim:)

sütlü köpüklü kafası ne alaka aklıma geldi bende aynıyım ya no panik no stres no düşünce

Evet kuzum çocuk askısı yaziyo ustunde şeffaf renk çok hoş muş aldım geldim bende inş kullanıriz

Ben hastane çıkışını bugün ütüledim ve ütü işini tamamlamış oldum aslında eşimin baya gömleği falan var ama 1-2 aydır sen ütüle diyorum benim yapacak işim çok.valize koyması kaldı birtek.hastane için lokum badem şekeri çikolata aldık ayrıyeten sunum tabağı bardağı da kurdelayla süsleyip koyacağım baya eşyamız gidecek hastaneye.

Dualarımız seninle canım, inş bebeğin en kısa zamanda toparlanacak ,sağlıkla evinize döneceksiniz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…