bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ada
Kizlar kasilmalar hafifledi sizinti azaldi fakat en cok 1 yada 2 hafta dayanabilirsin dedi tulin hoca beklemedeyiz herkeze cok tesekkur ederim
Allah yardımcın olsun kuzum evladın da senin gibi ozlem içindeymis baksana erken gelmeye kalktı , 1 2 hafta daha durursa çok iyi sıkıntı yasamazsiniz Allahın izniyle

Evet doguma az bi kala insan gercekten cok enerjik oluyor.hatta sıkan ayakkabilarim olmaya baslamisti odemde atiliyor vucuttan son zamnlar. ebyar

Kızlar 3gun önce kanamam geldi nisanin olabilir dediler açıklık ta yokmuş eve gönderdiler sizce dogum yakin midir boyle bisi yaşadınız mi

Kızlar kaç gündür çok kötü diş ağrısı cekiyorum dün gece atesliydim biraz dudagimda ve hatta dilimde ucuklar çıktı nie böyle oldum acaba şuan içten içe yanıyor gibiyim birde diş bas off

Belim agriuor cok yorgunum. Midem kotu. Burnum da akiyor. Uyuyamadim hakkaten. Heyecandan cok endiseliyim. Sabaha duzelmis olurum umarim.
Minnos kizima daha iyi hazirlanmak isterdim ama saglikla gelsin yeter

canım guzel haberlerini bekliyoruz geldi mi kızın :) bizi habersz birakma

Kızlar 3gun önce kanamam geldi nisanin olabilir dediler açıklık ta yokmuş eve gönderdiler sizce dogum yakin midir boyle bisi yaşadınız mi
ben yasamadm canim ilk hamilelgm oyuzdn bu knuda tecrubemde yok hani nisan gelse anlamam o kadar :) ama duydugm kadarıyla nisandan 2 hafta snra doguranlarda var 2 st snrada.sen mutlaka takip et kendini devamli wc de bak.hayirlisı olsun ins hakknizda cnim

Bilmiyorum canim.benim ilk once hep sancim geldi.duyduguma gore bi kac gun sonrada dogum olabilir bi kac hafta sonrada.
Hakkinizda hayirlisi.

@pretty_fly Larus @pedike bugün doğum yapacak arkadaşlar hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bebişlerinizi..güzel haberler bekliyoruz sizden

Larus doğum yapacakmışsın canım. Allah kolaylık versin inşallah sağ salim kavuş bebeğine.

Larus ne guzel canim acikligin artmis dogum yarin galiba hayirlisiyla bebisini kucagina alirsin insallah darisi bize artik

Larus ne yaptın kuzum ya inş iyisindir bebisin dogdumu çok merak ettim seni ben

Larus canim sende bışey yaz hersey yolundadir inş dualarmz sizinle
Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)

Çok sevindim canim hoşgeldin minik adam uzun ve güzel bi ömrün olur inşallah

Gözün aydın cnm rabbim sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bizim yerimize de kokla kuzuyu darısı bizlere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…