bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ay canim ne mutlu sana :)) çok sevindim ıyi olmaniza. haberini almıs olduk eve cktinizda artk detayli anlatırsın. öpuyoruzz :)

Olabilir.dogum yapmadan bi kac gun once vucudumda ki sislikler inmeye baslamisti.
Vucudunda odem varmi yokmu Anlarsin zaten kendin

Ayak bileklerim hala cok sis kahve ictigim gunler wc cok sik giderdim ve sislik inerdi kac hundur kahvr icmeme ragmen ayni..senin minik findigin duru nasil

Maşallah canım gözün aydın .Allah analı babalı büyütsün.. çok şükür iyisiniz doğum hikayeni de merakla bekliyoruz

Cnmcm benm o ara gobegimn hertarafi taş gibi oluo.bebek hiçbiyerde hissedilmio.hareket etmio.sonra çok şükür gün içinde harekete başladı.bi daha öyle uzun kasılma olmadı şükür.dediğin gibi de çok hareketli maşallah benimde korkum geçti biraz ama vajinal ağrım çok oldu bugün.Biraz bend hareketlydm bugün.bebek daha da aşağı inip baskı yapioda ondan mı vajinal ağrım arttı Die düşündüm.salı günü kontrolmz var bakalm az kaldi yine.inşallah en hayırlı zamanda gelir bebeklrmz

Melan-kolik canim ciktiniz mi kuvozden?guzel kizini kokla benim de yerime
Cikmisti yeniden girdi bugun taburcu edildi sariligi cok yukselmisti.. Rabbim sizinkilere de benimkine de saglik sihhat versin lohusaligimdan bi halt anlamadim kostur kostur 1 haftamiz gecti

Anammmm hey maşallah ona sağlıkla büyüsün darısı başımıza

Allah anali babali buyutsun insallah..

Hayrli olsun cnm maşallah kurtuldun hayırlısıyla

Kızlar bugün pek muhabbeti takip edemedim.
Bereketli bigün geçirmişiz zannediyrm :)
Larus tebrik ederim cnm..Hayırlı evlat olsun inşallah.
Doğum hikayeni de cok merak ediyrm.toparlannca anlat inşallah :)

hasbeee seni de tebrik ediyrm cnm.hayırlı mübarek olsun.gözün aydın.inşallah ikinizde iyisnzdr ve biran önce evinze çıkarsınz senin de normal mi oldu.nasıl geçti çok merak ediyrm.inşallah biran önce toparlanda anlat bize :)

Senin bebis ne alemde canim sihhati yerinde degil mi? Premature ile ugrasmak ne zormus Amin canim aminnn cumlemizin evlatlarinaa
Cok zor gercekten.memeyle bizim problemimiz biberon istiyor hep.cok hafif sarilik var gibi sanki bugun farkettim.artcak olursa dr ye goturucem.
Kilomuz yok bizim.kuvezde cogunlukla serumla beslendigi icin nerdeyse 1 ay olcak 250 gr almis gibi oldu.ins bundan sonra kilo alimi artar.
Allab yardimcimiz olsun.

Sarilik gozlemliyorsan eger florasan lambasini gece gunduz hic kapatma kuzum bugun doktorumuz soyledi kuvozdeki kadar etkili olmasada icindeki civa sariligi cekiyor diye belirtti. Senin de yardimcin olsun tatlim

Gozun aydin cnm Allah anali babali buyutsun. Bizlere de sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…