bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar buarada benim dünden beri kasılmalar oluyor üst ve alt Karnıma bıçak batıyor. Kasiklarim içi kemikler yani ...kopuyor. Bakalım sabah kontrol var..Pazartesi günü kontrolde hersey normaldi.Salı günü nişan geldi... şimdi de yattığım yerden kalkana kadar canım çıkıyor. Karnım fena.

Sezeryan sonrası normal doğum yapan yada yapacak olan var mı ?
Bugünde kontrole gittim
sadece Nts baktı doktor muayene etmedi 1 hafta sonra Gel dedi herşey yolunda bizde nedense Bugün hiç ağrım sızım yok hayret
Bir sorun çıkmazsa ben ssvd yapacağım inşallah.benim de salı günü kontrolüm vardı nst ve alttan muayene etti yumuşama var dedi.

Bir an önce gelsin, dün bir hışımla çarşıya gitmek zorunda kaldım. Trafikte, araba kullanırken öyle zorlandım ki, kasılmalar çok fenaydı. Karnım çok gerginleşti. Zar gibi oldu.

Günaydın kisslar.Hayırlı sabahlar.
Cumalarnz mübarek olsun.
Bol müjdeli haberli bir gün olsun inşallah.
Bu güzel günde Herkes hayırlı haberler alır inşallah

Kizllaaaaaarrrrrrr, Masal ima kavustumm, sezeryan oldum 14.45te dogdu kizim Inanilmaz duygular yasadim, yasiyorum Sutum geldi ama ucu cikmadi, gogus ucu aldik.

Maşallah cnm gözün aydın.Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah.Bizim içinde dua et.o inanılmaz duyguları senin kadar güzel yaşayalım inşallah :)

BegumBB nasılsın begumcm.Bugün kontrol vardı.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.bi daha Nisan gelmedi dimi.çıkınca mutlaka yaz.aklım sende

Ikra meyra canım sende bel fıtığı varmıydı? Birde varsa eğer spinal sezeryan olmana bir etkisi oldumu ? Yoğunsun biliyorum ama cevaplarsan sevinirim pamuk kızlarımızıda öpüyorum
Bende cvp yazayim.bende bel agrisi hep var ama fıtık mi baska bisey mi bilmiyorum bazen bacagimi bile kastiriyor yururken.
Spinalden sonra ayni sikayetlerim devam etti ekstra bisey olmadi.
Epiduralden sonra daha ameliyatin ertesi gunu belime cız diye bi agri saplandi hep.sanki igne yapilan yerden hep agri girdi.suan daha siddetli bel agrisi yasiyorum.baya kotu bir bel agrisi.muhtemelen epiduralin bana biraktigi bir bel agrisi var.

Bebek gelmeden önceki bir kaç gün daha bir dinç olurmuş insanlar canım. yoksa yoksa

Bir sorun çıkmazsa ben ssvd yapacağım inşallah.benim de salı günü kontrolüm vardı nst ve alttan muayene etti yumuşama var dedi.
İlk çocuğunuz şuanda Kaç yasında peki benim daha oğlum 21 aylık 2 sene olmadı yani doğum yapalı korkuyorum biraz açıkçası ama sezeryan olmak da istemiyorum çünkü 3. Bebeğide ilerde düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…