bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canimm gozunaydin senin ve bebisin iyi olmasina cok sevindim bizim yerimize de op kokla minigii

Canım hayırlı olsun allah analı babalı bahtinida güzel etsin inss

Helecanla beklemedeyiz:) umarım sıra bana da gelir bi gün

Hayırlı geceler kızlar, maşallah bissürü bebisimiz olmuş, ne güzel Allahım hepsine güzel yazılar yazsın inşaallah, anne babalariyla hayırlı upuzun ömürleri olsun.
Ben bugün çok kotuyum kızlar, resmen nefes alamıyorum, tıkandım nasıl yatıp uyucam bilmiyorum. kasilmalarim ve ciğer kaynamakarida cabasi, yarın nst m var inşaallah hayırlı sonuçlar alırım. Allah im bu zor günleri bir an önce atlatmamizi nasip etsin inşaallah.

Amin canım aynen son günler cidden zor geçiyor havalarda soğudu camda açamıyorum nefes alamıyorum bazen mide yanmasına çabası allaha şükür az kaldı doğuma hayırlısıyla dogursaydık bir

Gecmis olsun canim Allah kolaylik versin

Hayırlı olsun canım sen nerde doğum yaptın?

sadece biri Z zanaaa saolun kızlar valla yatakta oturur vaziyette brkliyorum, elimde su her 10 dk da cis nöbeti, bu gece hepsinden uzun olacak
Valla bende 37.haftadayım aynı oturur vaziyette on dakikada bir wc ye gidiom.38de heralde yatağı wc ye sercem artık.bebekte aşırı hareketli bu gece, hareket ettikçe wc ihtiyacı var gibi oluyo gidiom 2 damla

Larus hasbeee pretty_fly kızlar geçmiş olsun bebeklerinizi sağ salim aldınız kucağınıza şükürler olsun. Allah yavrularınıza sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür nasip etsin; analı babalı büyüsünler inşallah

@Ada ve deniz canım geçmiş olsun inşallah 2 hafta daha bekler miniğin. Ama beklemezse de üzülme çok şükür kendilerini kurtardılar artık. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah..

Valla bende 37.haftadayım aynı oturur vaziyette on dakikada bir wc ye gidiom.38de heralde yatağı wc ye sercem artık.bebekte aşırı hareketli bu gece, hareket ettikçe wc ihtiyacı var gibi oluyo gidiom 2 damla

Bendede ayni..gunduz calistigim icin cok yoruluyorum vr gelir gelmez uyuya kaliyorux..gece uyaniyorum hem wc hem dert nobeti basliyor saatlerce uyuyamiyorum..
Esime kiziyorum bize bunca yasattiklarina bide hicbirsey olmamis gibi davranmasina anlayacagin en guzel en heycanli gunlerim derle geciyor..
Sukur Rabbime en azindan bir is kurdum suan kazancimda bekledigimin ustunde evlatlarim fazla bir zorluk cekmicek diye seviniyorum..ama dogum ve sonrasi beni dusunduruyor korkutuyor

Canım Allah yardımcın olsun zor gerçekten...hamilelik zaten ağırken...

Oncelikle dogum yapanlarin bebislerini Allah anali babali buyutsun saglikla hayatlarini surdursunler insallah demek istiyorum.Ben normalde Aralik annesi olacaktim .Bana verilen tarih 6 aralikti ama sezeryan olacagim icin Kasim 24-25'ten birini secmem soylendi.Sizlerin yazilarini ve dogum hikayelerini merakla ve keyifle takip ediyorum.Herkesin saglikla bebisine kavusmasini dilerim. :)

Ikra meyra canım sende bel fıtığı varmıydı? Birde varsa eğer spinal sezeryan olmana bir etkisi oldumu ? Yoğunsun biliyorum ama cevaplarsan sevinirim pamuk kızlarımızıda öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…