bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nasıl canım baya kaburgadan aşağıda mi duruyor ayy benimkide incekmi acaba çok yukarda gogusumun altindan başlıyor azcik inse aşağıya bende rahat edicem

Nasıl canım baya kaburgadan aşağıda mi duruyor ayy benimkide incekmi acaba çok yukarda gogusumun altindan başlıyor azcik inse aşağıya bende rahat edicem

Aynen canım kaburganın altında. Poposu kaburgama dayalı duruyordu rahat oturamıyordum şu anda orası boş yumuşacık annem de farketti zaten söyleyince. Bebeğin olduğu yer sert zaten hissediyorum. Kanala yerleşti sanırım. Oğlum 36'da kanala girdi 38+4te doğdu. Kız o kadar beklemeyecek galiba...

Ay benim de öyle .çıkacağı yeri şaşırdı heralde diyorum.kızım yol aşağıda aşağı doğru gitmen lazım diyorum arada

Ay benim de öyle .çıkacağı yeri şaşırdı heralde diyorum.kızım yol aşağıda aşağı doğru gitmen lazım diyorum arada

Ben de ağzımdan çıkacak yakında diyordum yolu buldu benimki sanırım seninki de bulur merak etme:)) Kiminin son anda iniyor karnı belli olmuyor.

37 38. Haftayı görür inş tatlım genelde aşağıya inince doğum yaklaşmış derlermis zati ama kişiden kişiye değişir inş bekler minnos

Evet ya minik poposunu dayadi kaburgama biraz inseydi aşağıya rahatliycaktim valla herkezin bebeği aşağı iner bizimki yukarı çıkıyor

Kızlar merhaba 35+1 deyim ben hiç hamile gibi değilim ne kasıklarımda baskı var ne midem yanıyo ne sık tuvalete çıkıyorum ne de uykusuzluk çekiyorum niye böyleki gelesi mi yok bu çocuğun?

Günaydınn kızlarrr kontrolden geldikk minnağımı gördümmm çok çok tatlıydı bakmaya doyamadımm resmen okadar güzel pozlar verdiki yavrum amaaaa cihaz çıktı vermediiii küçük danam 13 günde yarım kg almış 2900 -50 cm şaşılacak bişeyki doktor uzun dedi babasıda bende kısayızz bu hafta iyi beslenmiştim onun etkisini direk gördüm çok şükür 10 gün sonrada çatı muayenesiiii

Hayırlı olsun canım :) Sende kavuştun bebeğine. Darısı bekeyenlere...

Kızlar merhaba 35+1 deyim ben hiç hamile gibi değilim ne kasıklarımda baskı var ne midem yanıyo ne sık tuvalete çıkıyorum ne de uykusuzluk çekiyorum niye böyleki gelesi mi yok bu çocuğun?

Merhaba :) bu iyi bişey amaa ne güzel işte :) zaten daha vaktin var. ama eğer hareketsizsen yürüyüş temizlik vs öneririmm normal doğumu hızlandıran şeyleri yani öyle sancı ağrı oluyor zaten :)

Selam kızlar, hayırlı cumalar. Kızımın gribi iyileşmedi, aksi gibi bana da bulaştı. Dün çok şükür evimi temizlettim ama çok fenayım. Günlerdir dinlenemedim. Bu kan sulandırıcı iğne de ayrıca bi sıkıntı. Bazen unutuyorum eşime yaptırmayı, üç defa kendim vurmak zorunda kaldım göbüşüme.
Mesajların çoğunu okuyamıyorum. Doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun inşallah. Kızlar doğum yapan olursa beni de etiketleyin emi aklım hep burada.

Ay canım yaa Allah şifa versin kızınada sanadaa :/ aksilik işte geçer inş yakın zamanda ama senin dinlenmen lazım temizlik falan yorma kendini yoksa bu hastalık uzar gider cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…