bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

dikkat et kendine canım 14 kasım 38. haftana geliyor heralde o vakte kadar durursa süper iyice kilo alır yavrucak :) hani erkek çocuk geç gelirdi yaaa bizimkiler hep aceleci :)

Bendede oyle agri ve kasilmalar oluyo iki gundur ama nisan falan yok senin ne guzel gelmis masallah

Ins 20 gun durur bebisin en azindan biraz daha buyumus olur.suan bile dogasa sıkinti olmaz belki ama kucuk bebek bakmak cok zor.3 premature annesi olarak soyluyorum canim.heleki supriz yumurtam daha da minik inanki bakimi beslenmesi hepsinden zor oldu.
hakkinizda hayirlisi olsun.

37 38. Haftayı görür inş tatlım genelde aşağıya inince doğum yaklaşmış derlermis zati ama kişiden kişiye değişir inş bekler minnos

Evet öyle derler bakalım artık kısmet ama hiç değilse 36yı bitirsek çok iyi olacak durur inşallah o kadar..

Hareketli mi senin bebiş içerde, mesela benimki hiç tekme atmaz ayda yılda bir, sadece kımıl kımıl özellikle akşamları hareket halinde, hareketliyse hiç korkma
Hareketleri iyi ama sezaryenden korkuyorum ben çok fena. doktor da 41e kadar bekliyormuş. Ee içerde hiç hazırlık yok nasıl olcak diye düşünüyorum Ben 42yi de geçirmişim bu arada ana kız içeriyi seviyoz

BegumBB cnm benimde bu sabah nisan geldi. Ama sonra kesildi
Simdi yine cok az gelmis.ama devami yok. Doktoru arad agrin sancin varmi dedi. Ded yok. O zaman takip et dedi devamli gelmeye baslarsa gelirsin dedi. Zaten yarin kontrolumde var. Ay nolcak ne bitcek sasirdim bugun iyice nisani gorunce

Yani evet bukadar harekete hiç sancı yoksa dmekki gelmeye niyeti yok :)) bende de gündüz sancı olmuyor ama artık geceleri sancı başları 2 dakika fena bir ağrı geliyor gidiyor. bende de yeni yeni başladı zaten
Sez. korkusu olmasa takmıycam hiç naparsa yapsın dicem de malesef ameliyat olmak korkutuyo.

Hayırlısı olsunn canım sakin ol son kalan bi işlerin varsa ufaktan onları hallet normal tarihin bile baya yaklaşmış zaten :) Sağlıkla gelsinn inşallah :)

Hayırlısı olsunn canım sakin ol son kalan bi işlerin varsa ufaktan onları hallet normal tarihin bile baya yaklaşmış zaten :) Sağlıkla gelsinn inşallah :)
1 kasima sezeryan gunu vermisti doktor. Allahtan annem gelmisti zaten isleri halletmisti sagolsun. Bakal simdi ay acaba sancim gelirse anlar miyim su mu gelcek die arastieip duruorum :)

Larus Senin o kuş kadar oğlunu yerim ben Rabbim hayırlı uzun ömür versin minik paşa ya. Bizi merakta koyma doğum ayrıntılarını bekliyoruz. İnşallah çok zor gecmemistir. Topiğin ilk normal doğum yapan annesi aydinlat bizi

1 kasima sezeryan gunu vermisti doktor. Allahtan annem gelmisti zaten isleri halletmisti sagolsun. Bakal simdi ay acaba sancim gelirse anlar miyim su mu gelcek die arastieip duruorum :)

anlarsın bence :) annende yanındaysa sıkıntı yok hastane yakın mı bari :))) bende heycanlandım

Hareketleri iyi ama sezaryenden korkuyorum ben çok fena. doktor da 41e kadar bekliyormuş. Ee içerde hiç hazırlık yok nasıl olcak diye düşünüyorum Ben 42yi de geçirmişim bu arada ana kız içeriyi seviyoz
Normal doğum mu istiyorsun canım yavrucak kendi gelmezse suni sancı verirler belki oyle normal olur ,bende sezeryan dan çok korkuyorum

Kızlar kimi kız gününü doldurur öyle doğar erkek erken doğar diyor kimi erkek gününü doldurur kız erken doğar diyor. Hangisi doğru acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…