bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Kuş kadar olanlar çabuk büyür diyorlar ama bize çok minnak geliyor yinede:))) sağlıklı büyüsin inşallah canım.

Bugun yime oradaydik fakat odalar dolu oldugu icin goremedik farkini merak etmistim de.onceki spinaldi benim memnun kalmıştım ama bakalim bu nasil olacak.sen kombineden memnunsun galiba yok yapmayız falan derlerse derim ben de mymoonlihgt olmus pazartesi aynisindan istiyorum tesekkurler canim.kolay gelsin sana her yonden

My moonlight canim nasil oldunuz pasacan nasil kusmuyor artik degilmi annesi saglikla buyusun mehmet giray :))
Şimdi daha iyi sanki ama sürekli ağlama halindeyiz:))) ya mama ya gaz ya mızmızlaması:)) hafif sarılığımız var ama doktor bol emzir geçer inşallah dedi. Seninkiler nasıl? Geçtimi sarılığınız? İnşallah iyisinizdir canım.

Hadi yine iyisin iyisin iyisin şaka bi yana doğum 1 Kasım kesin mi? Nasılsın canısı? Aklımdasınız

Yok kuzum ya ben dün sezeryan tarihi için gittim nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki haftaya gel haftaya karar verelim eğer geçen hafta ki gibi kafası yukarıda çatın yine aynıysa sezeryan gününü veririm ama uygun olursa normali bekleriz dedi ben nescafelerimi bile almıştım sezeryan sonrası baş ağrısına iyi geliyor diye ama tabi yine de dedim ki sezeryan da spinal+epidural varmış ondan yapılıyor mu dedim evet dedi bizim oğlan da 2800 olmuş sende aklımdasın özledim paşanın kokusunu benim içinde içine çek tabi güzel adaşımı da öp

Zerre agrı yok :/ akşam reflü o kadar

Aynen kuzum ya anlamıyorum ki :) yerini sevdi sıpalar hiç gelesileri yok

Bizde aynıyız kanalın yolunu bulamadık daha nst de dün doktor baktı bi kere kasılman olmuş başka yok dedi dedim kasılma değil o oğlan uyuyor diye dürttüler o sıra o didim

Heh işte aynı mevzuu. Gelen niyeti yok bunun diyo giden aynı:) doktor bile ümidi kesti kanımca benden pazartesi gel dedi. Hep tembih ederdi suyun gelirse falan fıstık die :) bu sefer pazartesi görüşürüz didi

Pihah tembel teneke :) güldügüme bakma şaşkınlıktan gülüyorum aynı şeyleri pazartesi bana da didi:/ yarın 39 bitiyo 40 a giriyorum 39+2 de gidicem pazartesi inş bi ilerleme olur yoksa sonumuz suni :)

Aynen kuzu beklemeye devamm

Benim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmiş

Heh işte aynı mevzuu. Gelen niyeti yok bunun diyo giden aynı:) doktor bile ümidi kesti kanımca benden pazartesi gel dedi. Hep tembih ederdi suyun gelirse falan fıstık die :) bu sefer pazartesi görüşürüz didi

Görüşürüz canım bu gidişle bi daha ki pazartesi de falan içerisi çok rahat galiba ya da bizim ufaklıklar fazla üşengeç

Canım özel oda 200 suit özel 225 yani çok fark yok fiyatta bence suit de geç. Sen bilirsin tabi yinede. Kombine istiyorum diye doktoruna sor. O ne önerecek bilmiyorum ama ameliyathanede beline iğne vurulmadan söyle öyle yapabilirler. Amaliyathanedekiler konuşkan ve eğlenceliler sende göreceksin çekinme. Ama doktorun çok önemli. Beni konuşturdu amaliyat fotoları çektirdi elimi tutup moral verdi. O gece nöbetçiydi. Ara ara kontrole geldi. İnşallah seninki de güzel geçer. Doktor önemli bence

İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Sende paşaya kolay kavuşacaksın inşallah. Kilosu 3 ü geçer belki doğuma kadar. Öperim adaşını:))) bende özledim ama fırsat bulamıyorum :))) biraz büyürse belki eski günlerdeki gibi konuşuruz :))

Peki kan hafifte olsa gelmeye devam edio mu ilk gelmeye basladigindan beri. Benim sabah bi geldi bidaha gelmedim az once nokta kadar yine gelmis kahveregi. Bir de senin sezeryan mi normal mi olcak. Benim sezeryan. Acaba doktor yarin ki kontrolde alttan bakar mi yoksa nst de ki sanciya gore mi yonlendirir

aaaa sancı olmadan açılma oluyomuş yani öyle mi çok ilginç ya

Bende bel agrisida kasik agrisi da yok su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…