- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.841
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün. Kuş kadar olanlar çabuk büyür diyorlar ama bize çok minnak geliyor yinede:))) sağlıklı büyüsin inşallah canım.Teyzeleri saat 1 gibi oğluşumuz dünyaya geldi :) odamızda internet pek çekmiyor o yüzden ses edemiyoruz, evimize geçince yazarız inşallah :) 2600gr 48cm normal doğumla kuş kadar bi bebeğimiz oldu :)) Allah hepinizi sağlıkla meleklerine kavuştursun, en az sıkıntıyla bi çırpıda gelsinler inşallah :)
Teşekkür ederim canım sağolasın. Senin bebişde iyidir inşallah hepimizinki sağlıklı mutlu yaşasın inşallahMy moonlight seninde gozun aydin sevindim kombi yaptirmana acisiz kedersiz bi dogum olmus ne mutlu.. Allah anali babali buyutsun.. ismiyle yasasin
Bugun yime oradaydik fakat odalar dolu oldugu icin goremedik farkini merak etmistim de.onceki spinaldi benim memnun kalmıştım ama bakalim bu nasil olacak.sen kombineden memnunsun galiba yok yapmayız falan derlerse derim ben de mymoonlihgt olmus pazartesi aynisindan istiyorumKombine yi kendi doktorum önerdi ve anestezi doktoruyla kendi görüşüp ayarladı sağolsun. Yoksa hastanede rutin olarak spinal yapılıyormuş. Refakatçi ücreti 50 lira 2 kişi kalınabilir ücret ödenirse. Ben suit özel odada kaldım. Zaten yatış yapılırken gerekli açıklamayı yapıyorlar siz seçersiniz odayı. Bizim odayıda doktorum ayarladı hiç uğraşmadım biz sağolsun.
Şimdi daha iyi sanki ama sürekli ağlama halindeyiz:))) ya mama ya gaz ya mızmızlaması:)) hafif sarılığımız var ama doktor bol emzir geçer inşallah dedi. Seninkiler nasıl? Geçtimi sarılığınız? İnşallah iyisinizdir canım.My moonlight canim nasil oldunuz pasacan nasil kusmuyor artik degilmi annesi saglikla buyusun mehmet giray :))
Hadi yine iyisin iyisin iyisinBenim doktorum da yapıyormuş kombine
Hadi yine iyisin iyisin iyisinşaka bi yana doğum 1 Kasım kesin mi? Nasılsın canısı? Aklımdasınız
canım geceleri falanda mı ağrımıyor yaaa sen okadar sporda yaptın maşalllah senin oğlan rahat etti içerde heraldeeBana artık geceleeri 1 yada 2 kez en sağlamından bir sancı giriyorr tam ağlıycak gibi oluyorum 2 dkkaya geçiyor. :)
bende sancı mancı yok kızlar ya da olan o kasılmalar kemik ağrıları sancı mı ki?? ama nstde de sancı 20lerin altında çocuk desen yukarı tırmanıyo ya sabır alem gider mersine biz gideriz tersine yaurashaa
Bizde aynıyızkanalın yolunu bulamadık daha nst de dün doktor baktı bi kere kasılman olmuş başka yok dedi dedim kasılma değil o oğlan uyuyor diye dürttüler o sıra o didim
Paşa beyimizi gördük 3024 gr 51 cm olmuşuz. Sancı vs yok dr gayet rahat görünüyor dedi kanala bile girmemiş daha tembel oğlum. Dr 40 haftayı bekleriz gelmezse gün aşırı kontrolle 41e kadar uzatiriz yine gelmezse suni sancı dediinşallah gerek kalmaz dedim inşallah dedi. Bu suni sancidan da tirsiyorum inşallah ogluşum kendi isteğiyle gelir.
Aynen kuzu beklemeye devammAman iyi olsun günün de sağlıkla hayırlısıyla gelsin
Maşallah kilosu da iyi
Ben boyunu hiç sormuyordum ne olsa usg çıttısında yazıyor diye dün doktordan çıktık eşime dedim nerde kağıt dedi yok vermediboyuna posuna bakamadım
Neyse şimdi sonuç olarak 1 hafta daha bekliyoruz seninle
Benim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmişBegumBB cnm benimde bu sabah nisan geldi. Ama sonra kesildi
Simdi yine cok az gelmis.ama devami yok. Doktoru arad agrin sancin varmi dedi. Ded yok. O zaman takip et dedi devamli gelmeye baslarsa gelirsin dedi. Zaten yarin kontrolumde var. Ay nolcak ne bitcek sasirdim bugun iyice nisani gorunce
Heh işte aynı mevzuu. Gelen niyeti yok bunun diyo giden aynı:) doktor bile ümidi kesti kanımca benden pazartesi gel dedi. Hep tembih ederdi suyun gelirse falan fıstık die :) bu sefer pazartesi görüşürüz didi
Ayyy inşallah kolayca pırtlatalımm hepimizBenimde korkulu rüyam Allah bize normal doğum u nasip etsin inşallah
Canım özel oda 200 suit özel 225 yani çok fark yok fiyatta bence suit de geç. Sen bilirsin tabi yinede. Kombine istiyorum diye doktoruna sor. O ne önerecek bilmiyorum ama ameliyathanede beline iğne vurulmadan söyle öyle yapabilirler. Amaliyathanedekiler konuşkan ve eğlenceliler sende göreceksin çekinme. Ama doktorun çok önemli. Beni konuşturdu amaliyat fotoları çektirdi elimi tutup moral verdi. O gece nöbetçiydi. Ara ara kontrole geldi. İnşallah seninki de güzel geçer. Doktor önemli benceBugun yime oradaydik fakat odalar dolu oldugu icin goremedik farkini merak etmistim de.onceki spinaldi benim memnun kalmıştım ama bakalim bu nasil olacak.sen kombineden memnunsun galiba yok yapmayız falan derlerse derim ben de mymoonlihgt olmus pazartesi aynisindan istiyorumtesekkurler canim.kolay gelsin sana her yonden
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Sende paşaya kolay kavuşacaksın inşallah. Kilosu 3 ü geçer belki doğuma kadar. Öperim adaşını:))) bende özledim ama fırsat bulamıyorum :))) biraz büyürse belki eski günlerdeki gibi konuşuruz :))Yok kuzum ya ben dün sezeryan tarihi için gittim nst de sancı çıkmadı. Doktorum dedi ki haftaya gel haftaya karar verelim eğer geçen hafta ki gibi kafası yukarıda çatın yine aynıysa sezeryan gününü veririm ama uygun olursa normali bekleriz dediben nescafelerimi bile almıştım sezeryan sonrası baş ağrısına iyi geliyor diye ama tabi yine de dedim ki sezeryan da spinal+epidural varmış ondan yapılıyor mu dedim evet dedi bizim oğlan da 2800 olmuş sende aklımdasın özledim paşanın kokusunu benim içinde içine çek tabi güzel adaşımı da öp
Cnm bursadaki doktorum ultrosonda bakıyordu rahim ağzı kapalı diyordu açıklık olunca da gözukuyor demk ki.Goruluru ultrasondan aciklik olup olmadigi acaba
Peki kan hafifte olsa gelmeye devam edio mu ilk gelmeye basladigindan beri. Benim sabah bi geldi bidaha gelmedim az once nokta kadar yine gelmis kahveregi. Bir de senin sezeryan mi normal mi olcak. Benim sezeryan. Acaba doktor yarin ki kontrolde alttan bakar mi yoksa nst de ki sanciya gore mi yonlendirirBenim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmiş
aaaa sancı olmadan açılma oluyomuş yani öyle mi çok ilginç yaBenim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmiş
Bende bel agrisida kasik agrisi da yok su andaBenim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?