- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.861
maşallah oğluşuna canımPaşa beyimizi gördük 3024 gr 51 cm olmuşuz. Sancı vs yok dr gayet rahat görünüyor dedi kanala bile girmemiş daha tembel oğlum. Dr 40 haftayı bekleriz gelmezse gün aşırı kontrolle 41e kadar uzatiriz yine gelmezse suni sancı dediinşallah gerek kalmaz dedim inşallah dedi. Bu suni sancidan da tirsiyorum inşallah ogluşum kendi isteğiyle gelir.
canım benim de bi kaç gecedir bi uyanıyorum belimde adet ağrısı gibi bişey var..artık normal sanırım bunlar.. acaba senin bebiş dönüyo olabilir mi?? çünkü ben bi gece bu ağrıyı yoğun çektim 2 gün sonra kontrolde dönmüştüKızlar sabahtan beri adet olacak gibi belim karnım ağrıyor yaa. Rahatsız etti artık. Öyle çok aşırı kasılmam yok ama ağrı var.
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Sende paşaya kolay kavuşacaksın inşallah. Kilosu 3 ü geçer belki doğuma kadar. Öperim adaşını:))) bende özledim ama fırsat bulamıyorum :))) biraz büyürse belki eski günlerdeki gibi konuşuruz :))
Evet cnm bi arkdsm 2 çocuğunu da sancısız nişansiz doğurmuş. Sadece karnım sertlesiyordu ordan anlıyordum dedj. Hc ağrısız gtms 4 cm açık. Suni sancıyla 2 saatte doğurmuş 2 cocugunda da.suni sanci da o kadr zor değildi dedi.bi de iki çocuğu da üst üste dogurdu bir tane çatlagi yok hc bsy de sürmemiş.nasıl bir genetik yapı masallah:)aaaa sancı olmadan açılma oluyomuş yani öyle mi çok ilginç ya
Bende ayni durumdayim canim insallah acilmamiz hizli ilerlerBenim.salı günü nişan gelmişti. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açılma olmuş bakalım hayırlısı.Salı günü tekrar gideceğim doktora.kontrolleri sıklastirdi.Nst de şancim cikmiyo ama belim kasiklarım çok ağrıyordu sebebi açılma başladığı icinmiş
Ay benide yarin alirlar doguma gibime gelio. Sanci olmasada. Sonucta zaten sezeryan olcak die 1 hafta beklemez gibime gelio doktor nisan geldi dieEvet cnm bi arkdsm 2 çocuğunu da sancısız nişansiz doğurmuş. Sadece karnım sertlesiyordu ordan anlıyordum dedj. Hc ağrısız gtms 4 cm açık. Suni sancıyla 2 saatte doğurmuş 2 cocugunda da.suni sanci da o kadr zor değildi dedi.bi de iki çocuğu da üst üste dogurdu bir tane çatlagi yok hc bsy de sürmemiş.nasıl bir genetik yapı masallah:)
Senin ne zaman geldi cnm nisanBende ayni durumdayim canim insallah acilmamiz hizli ilerler
Nisan gelmedi cnm ben sancim var diye gittim 2 cm aciklik var dedi her anda gelebilir 1 hafta sonrada gelebilir dedi insallah hemen gelirSenin ne zaman geldi cnm nisan
Amin kuzumMcada canim inşaallah o tarihe kadar durur yavrucak, Üzmez annesini tedbir senden taktir Allahtan. Hayırlı zamanda gelsin inşaallah
Açıklık varsa alır da yoksa almaz gibi canim bnm içime öyle doğuyor ama bi taraftan da alırsa da olur biter kurtulursun. inşallah hayrlisi neyse o olsun hakkinizdaAy benide yarin alirlar doguma gibime gelio. Sanci olmasada. Sonucta zaten sezeryan olcak die 1 hafta beklemez gibime gelio doktor nisan geldi die
Ay bilemedim valla yaa stres yukluyum resmen. 10 dakika da bir tuvalete gidiorum gelen giden var mi die. 1 saat.once gelmis.iste kahverengi bi akinti gibi azicik bidaha yok yine.Açıklık varsa alır da yoksa almaz gibi canim bnm içime öyle doğuyor ama bi taraftan da alırsa da olur biter kurtulursun. inşallah hayrlisi neyse o olsun hakkinizda
Daş daş maşallah ya :)) kız Ayşe benim karnım hep sert hele son 1haftadır taş gibi oluyo resmen :/Evet cnm bi arkdsm 2 çocuğunu da sancısız nişansiz doğurmuş. Sadece karnım sertlesiyordu ordan anlıyordum dedj. Hc ağrısız gtms 4 cm açık. Suni sancıyla 2 saatte doğurmuş 2 cocugunda da.suni sanci da o kadr zor değildi dedi.bi de iki çocuğu da üst üste dogurdu bir tane çatlagi yok hc bsy de sürmemiş.nasıl bir genetik yapı masallah:)
Duzenli kullanirsan ise yarar canim.Kizlar bu nidilat ise yariyomu nidilat verdilerde
Cnm sende tecrube de var sana da sorayimDuzenli kullanirsan ise yarar canim.
Bebegin kilosi iyiyse sende kabul edersen muhtemelen alir gibime geliyor.nurettin isini sansa birakmaz.alttan muayne etcegini sanmiyorumCnm sende tecrube de var sana da sorayim
Simdi benim 1 kasim sezeryan gunuydu ya. Bugun gelende belli ki nisan. Ki 1 saat.once kahverengi az bi akinti seklinde yine geldi bidaha gelmedi. Agrim sancim yok.simdi ben yarin kontrole gittigimde nst de sanci cikmasa da. Ya da bilmiorum alttan muayene eder mi oldu da etti acilma olmasa da. Nasil olsa nisan gelmis sezeryan gunune de cok yok bugunden alayim der mi
İnşallah dönmüyordur canım çünkü oğlum doğum pozisyonu almıştı 31. haftada nst çekilirken ve hiç hissetmedim bile :) sadece 20 dk kalp atışlarını bulamadık nst için. Öncesindeki usg'de tersti nstden sonra dönmüştü :)canım benim de bi kaç gecedir bi uyanıyorum belimde adet ağrısı gibi bişey var..artık normal sanırım bunlar.. acaba senin bebiş dönüyo olabilir mi?? çünkü ben bi gece bu ağrıyı yoğun çektim 2 gün sonra kontrolde dönmüştü
Yarar canım kasılmalarına etki eder.Kizlar bu nidilat ise yariyomu nidilat verdilerde
Hmm hazır dönmüş yavruyu tersine çevirmeyelim madem :)) ben daha doğum pozisyonunu almadıysa diye şeetmiştim :)İnşallah dönmüyordur canım çünkü oğlum doğum pozisyonu almıştı 31. haftada nst çekilirken ve hiç hissetmedim bile :) sadece 20 dk kalp atışlarını bulamadık nst için. Öncesindeki usg'de tersti nstden sonra dönmüştü :)
Braxton hicks diye düşünüyordum ama dinlenir pozisyonda da çok kasılıyorum nefes aldırmıyor bana o esnada.
Bakalım Çarşamba gideceğim inşallah doktoruma sorarım, nst de çeker zaten.
Gecen hafta cumartesi gunu gittigimde.2991 gramdi 37 haftaydi simdide 38 hafta olcak gittigimde. Ay cok stres oldum ben yaa. Sabah ben bidaha dusumu alayim oyle gidelim 9 bucukta randevuBebegin kilosi iyiyse sende kabul edersen muhtemelen alir gibime geliyor.nurettin isini sansa birakmaz.alttan muayne etcegini sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?