bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar geldim doktordan kendimi eve nasıl aticagimi bilemedim yarım saatlik yol canımı çıkardı tabii eşimin araba kullanışı ve trafikte çabası off fenayim yatiyorum yani kuzucum 2980 kg olmuş 47 cm kafası yine aynı 2 hafta önde kiloyu buda etkiler dedi biraz ağır yanı ve yüzünü yine gostermedi beyefendi kordon filan birşeyler vardi önünde artık umudu kestik esimle 2 hafta sonra yine gitcem ama bu bıdık yine gostermiycektir tam sürpriz olcak bize yüzü

canım valla bana gece olanlar hiç kemik ağrısı gibi değil :) korkutmak gibi olmasın 2 dakika sürüyor ama nefesimi kesiyor. okadar çok inliyorum ki eşim uyanıyor bugün girdiğim nst de bir kaç tane 40 a çıkan var onun dışında benimde 20 çıktı ama . doktora sordum normal dedi kısa süreli oluyorsa endişelenme devam etmesi gerçek sancıdır dedi anamm dedim yalancısı buysaaaa gerçeği

Anlat kuzum anlat en azından az buçuk rahatlarsın insan içinde tutup daha da büyüyor.. Senin kv demiştim ya sadece laf olmasın diye gelmiş Aaa bak gelinin yanında torununu doğmadan sahiplenmiş bakıyor ediyor. kafaları işte.. İnsanın bi kere yüzü olmaz ben beşiği görmedim demeye ee sen o zaman ne etmeye geldin o beşiğin hazırlığında yoksan. ayy ben bile buradan kızdım hamileyiz aga gelmeyin üzerimize söz gelmedi etmedi demeyiz uzak kalın yeter..
Benim kv pazartesi gelicem demiş bütün cici gelin hanım hanımcık tonumla anne niye acele ediyorsun annem var zaten sezeryan günü verilir zaten haber veririm işlerini yap sen dedim tabi öncesinde bütün cazgırlığımla eşime çemkirdim bu sefer haketti o ayrı
Ayy neyse geçecek geçecek bugünler.. Olmadı anestezi lohusalık ayağına cazgırlık tavan ama öyle biri miyim hayır susup içime atar ağlarım anca

çocuk heycan yaşatmak istiyo anlaşılan :)) boyuda kilosuda iyi canım geçmişler olsunn :) traifk konusu benide deliii ediyor hala öyle bi araba kullanıyorum ki eşim yakında dayak yiceksin diyorr koltuğun altından levyeyi çıkartcam artık insanlar trafikte canavar resmen özellkle kadın gördümü önüne kırarım ben bunun diyorrr aayy nediyodum evet kilo boy çok iyi

Haberini bekliyoruz
Hemmen haberimi vereyim kuzu paşanın şimdilik gelmeye niyeti yok herşey normal şükür tansiyonum dışında akşam benim herif beni sinir edince tansiyon fırlamış o an ümüğünü sıkasım geldi o ayrı konu neysse sonradan yatıştımda biraz olsun düşmüş gene de takip edilecek ....3 kilo olmuş bizim sıpacık boyunu sormayı unuttum herşey normal nst de güzel haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım ne olcak

Cnm sen şimdiden böyle yaparsan bunun daha doğumdan sonrası var bilmiyorum ilk gebeliğin mi bende ilkinde sen gibiydim kv hiç ilgilenmedi etmedi herşeye annem koştu aldı doğumdan sonra küçücük evde büssuru insan yaşadık hiç rahat edemedim annem gereksiz alinganliklar yaptı ve ben onlar sayesinde lohusaligimi hiç iyi hatırlayamıyorum bunda daha rahatım kimseye birşey yaptırmadim herşeyini kendim yaptım kimseye prim vermek istemiyorum annemi de tembihledim gereksiz alınganlık yapma diye kv ile de 4 yıl öncesine göre cogu şeyi aştık şimdi daha iyiyiz umarım bu doğumumiyi geçer Sende takma bence ilerde kötü hatirlama böylesi güzel günleri sen doğumu düşün bebeğini düşün eşinin de böyle zor günde senin üstüne gelmesi çok ayıp anlayışlı olması lazim

Sağol canım doktorda iyi dedi hergun yarım saat yuru su iç ve tansiyonunu olctur mutlaka dedi çok sorucagim şeyler vardı da halsizlikten birsey soramadim, trafik canavarlarinin ortasında kaldım bu halimle off canım çıktı dur kalk dur kalk

Bizde aynıyız kanalın yolunu bulamadık daha nst de dün doktor baktı bi kere kasılman olmuş başka yok dedi dedim kasılma değil o oğlan uyuyor diye dürttüler o sıra o didim

aaaa canım ben sana geçen gün cevap yazamadım sahi.. ben tdağda büyüdümm sadece köken tokat.. üniye kadar tdağda yaşadım annemler ablam büyük abim hala ordaa sen merkezde misin??

Ne güzel canım buralı sayılırsın o zaman :) Ben çorludayım merkezi çok istemiştik ama buraya çıktı tayin. Bu arada senin kv de tam boğazına yapışmalıkmış yani. Allah akıl fikir versin

Oğlunın eviyse oğlunun çocuğuysa takarsın önlüğü beline girişirsin işe.o zaman oğlumun evi diye benimsediğini göreyim.yap tatlıları yap börekleri sarmaları doldur buzlukları göreyim evimi benimsediğini.ben erkek anasıyım demekle olmıyor o canım.ama hastane de gör sen sanki öncsindeki süreçte hep o aktifmiş gibi bi satar ki kendini millete.ben biliyorum o tipleri.iş kısmında yok reklam bol

Canim yaa bu topikte gördüğüm en sıcak en samimi, en kafa kizsin. o kadar espirilisinki sanırsın hayatın ballı ekmek, ama hepimizin hayatında böyle şeyler oluyo malesef. Allah im yardimcin olsun arada kalmaktan daha kötü bişey yok. hepimiz yaşıyoruz bunu bir an önce geçer inşaallah

Aman iyi olsun günün de sağlıkla hayırlısıyla gelsin
Maşallah kilosu da iyi
Ben boyunu hiç sormuyordum ne olsa usg çıttısında yazıyor diye dün doktordan çıktık eşime dedim nerde kağıt dedi yok vermedi boyuna posuna bakamadım
Neyse şimdi sonuç olarak 1 hafta daha bekliyoruz seninle

ya tam okuyamadım ama bu nedir yaaa bence e devletten şikayet et ama doğumdan sonra :) ne olur olmaz kıl kapmasın sana doğum öncesi ayıptır ya . doğum risklerini yazacaksan 1 sayfa normal doğum riskini anlat öbür sayfada sezerryan riskini anlat. Sonuçta oda ameliyat yani hiç mi riski yok sinirlendim doktora ://

Ay kizlar hani sabah nisan gelmisti ya gelen giden yok su anda. Kasilma sanci agri da yok. Yarin kontrole gitcem. Doktor daha onceden 1 kasima sezeryan gunu vermisti. Muhtemelen sancim var mi niye nst ye sokcak. Onun disinda alttan muayene eder mi ki acilma var mi die normal dogum olmicak ama. Yine de bakar mi nisan geldi die

Maşallah kuzuna almış başını gidiyor bi de yüzünü göstermiyor tam ısırmalık bizim de kafa 2 hafta öndeydi sonra 1 haftaya düştü mm lik ölçümler çok farkediyor boyutta

Sizinkilerde görüntü bile olsa gelmeyi düşünen yada doğumu bebeği kafaya takan haller var.benimkinde o bile yok.çocuğun adı bile geçmiyor.ne aldık ne sattık ne tam ne eksik hiç bişey sormadı bile.görümcemin çocuklarına bakıyor.gelebilir miyim gelemez miyim yada şu kadar zamanlığına gelirim nasılsın hiç bişey yok.kızı ve onun çocukları yanında ya dünyası tamam.benim çocuklarımın ne adı var ne hasiyeti.

Yani bilgim yok ama tahminimce bakabilir kanala girmiş mi diye hani girdiyse bekletmez doğuma alır.. Bünye meselesi ama ben oldum çatı muayenesi çok rahat geçti

Doktorum. Bayan birde.. empati.yapmasi gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…