- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.901
Gozun aydin hadi cok fazla ayri kalmadiniz cok sukur.kac kiloydu bebisinAynen bende hicbisey anlamadim gittigim yer 1 bucuk saatlik yoldu ama bugun taburcu olduk biz Allah ima sukurler olsun..ben de kavustum ogluma ama nasil bakacagim bilemiyorum..cok kucuk bir bebek..altini bile degistirirken terlere batiyorum
inşallah gönlümüze göre yaparız dogumlari mizi..ben konu sezeryan olunca bayağı hararetle konuşuyorum da benimki hiç iyi geçmemişti çünküAynen destekleyen doktor önemli ben bi fikir beyan etmedim zaten doktor kendisi normal doğuma yönlendirdi bakalım tabiki herşey yolunda giderse normal doğumu bekliyoruz. Bende sancilarim gelsin istiyorum. Neden rahatsız olabilir lerkiyanlış birşey söylemiş olmayayım şimdi
Amin inşallah cümlemizinkiniAllah analı babalı büyütsün yavrunuzu bahtı güzel hayırlı bi evlat olsun inşallah..
Ac kalmanda fayda var bende genelde sancim basladigi an yeme icmeyi kesiyordum ameliyatta hep rahat ettim.araya pazar girdigi ici yarin alir gibime geliyor ama belki ptesiye birakirmi bilemiyorum.anestezicinin hemsiresi gelir odana ona soylersin ilk ne istedigini daha sonra ameliyathanede anesteziciye soylersin.bebegin kiyafetlerini almaya gelen hemsireye fotograf cekmelerini soylerin canim.seni baya bi heycan sarmis.belko yarin almayabilir sartlandirma kendini ama nurettin bu alabilride12den sonra da bisey yemiyim hazirlikli gideyim. Anestezici sorcak mi acaba nasil istiosun die. Bu kombine mi neydi onu sorayim mi sorarsa. Iyimidir oyle ikisi bir arada olunca
Bide su fotograf cekme isini ne zaman kime soylicem
Yarin ameliyat olursan pazar cikisin olur.tabi gazini cikartabilirsen.eve gidince de hemen dusunuda alabilirsin.Bi de simdi yarin cumartesi ya normalde 1 gun yatiriolar. Ben pazar mi cikarim pazartesi mi :) ay ne cok soru sordum yahuu
Sorma canım balığım habire kıpır kıpır bi de onu düşünüp üzülmeyeyim diye galiba :)) ama dış etkenler beni çok yordu.. Belki yavrumu kucağıma alırsam unuturum herşeyi.. Şimdi benim annem olsa senin minik hanımın kutusunu severdi bilirsin annem çocukları hep öyle sever benim kürek muhabbetinde söylemiştim :)))Benim agrim sızım yok canim.ilk 1 haftayi atlatinca geriye pek bi agrı sızı kalmiyor.
Yavrucakda buyumeye calisiyor.premature olmasi bizi zorluyor canim.diger 2 cocugumda boyle zorluklar yasamamistim.kuvezde kilo kaybi serumla beslenme derken nerdese 1 ay olcak dogum kilosu cok cok az gecti.suanda evde beslenme sureci biraz zorlu geciyor.insallah kilo alimi baslar da ben de rahatlarim
Kiyafetleirmiz kat kat buyuk geliyor mintik mintik heryeri giydirip cikartirken zorluklar oluyor ama alistim ben artik alt acmasi bile zor.kimi korkuyor ben alamzdim diyor.daha hanimin kutucugu bile gelismemis.minik hanimim insallah toparlar biran once.
Senin hamilelikle ilgili bi problemin pek olmuyor galiba daha cok dıs etkenler seni uzuyor herhalde.hakkinda hayirlisi canim onlarda gelip gececek yavrun dogunca en buyuk mutlulugu tadcaksin insallah.
Evet hatirladim o muhabbeti.Sorma canım balığım habire kıpır kıpır bi de onu düşünüp üzülmeyeyim diye galiba :)) ama dış etkenler beni çok yordu.. Belki yavrumu kucağıma alırsam unuturum herşeyi.. Şimdi benim annem olsa senin minik hanımın kutusunu severdi bilirsin annem çocukları hep öyle sever benim kürek muhabbetinde söylemiştim :)))
Stres yapma canjm bnce daha bekleyecek minik kızın vaktinde gelecek inşallahAy bilemedim valla yaa stres yukluyum resmen. 10 dakika da bir tuvalete gidiorum gelen giden var mi die. 1 saat.once gelmis.iste kahverengi bi akinti gibi azicik bidaha yok yine.
Iste nurettin bey olunca bi de sezeryan olunca ha 2 hafta ince ha 2 hafta sonra deyip sikinti olmasin diye alir mi die dusunuyorum. Bakalim yarin olsunda hayirlisiylaAc kalmanda fayda var bende genelde sancim basladigi an yeme icmeyi kesiyordum ameliyatta hep rahat ettim.araya pazar girdigi ici yarin alir gibime geliyor ama belki ptesiye birakirmi bilemiyorum.anestezicinin hemsiresi gelir odana ona soylersin ilk ne istedigini daha sonra ameliyathanede anesteziciye soylersin.bebegin kiyafetlerini almaya gelen hemsireye fotograf cekmelerini soylerin canim.seni baya bi heycan sarmis.belko yarin almayabilir sartlandirma kendini ama nurettin bu alabilride
Biseyle sariomusun dikisinin ustunu dus alirken.Yarin ameliyat olursan pazar cikisin olur.tabi gazini cikartabilirsen.eve gidince de hemen dusunuda alabilirsin.
Ay normalde beklemek iyiymiste boyle nisan geldikten sonra beklemek cok farkliymisStres yapma canjm bnce daha bekleyecek minik kızın vaktinde gelecek inşallah
Anamm kız senin doğum da yaklaştı o zmn:) bnm aksamlari arada sertleşiyor bnm oglusumun hc gelmeye niyeti yok ağrı sanci hc bsy yok:)Daş daş maşallah ya :)) kız Ayşe benim karnım hep sert hele son 1haftadır taş gibi oluyo resmen :/
Ameliyat zamani bi bant oluyor dus almadan once onu cikartip dusunu aliyorsun.Biseyle sariomusun dikisinin ustunu dus alirken.
1890 gr di simdi 1830 gr canim...cok saol 10 gun oldu tamGozun aydin hadi cok fazla ayri kalmadiniz cok sukur.kac kiloydu bebisin
Gozunuz aydin saglicakla buyusun yavruArkadaşlar 36.,haftada ben bebeğime kavuştum aceleci çıktı bizim kız . normal doğum yaptım ama alttan dikiş var inşallah sizde yavrularınıza sağsalim kavuşun
Evet cnm hayırlısı olsun çok düşünme güzel bi uyku çek bnce bu gece. Her şey yolunda gider bi bakmssin bebek kucaginda:)Iste nurettin bey olunca bi de sezeryan olunca ha 2 hafta ince ha 2 hafta sonra deyip sikinti olmasin diye alir mi die dusunuyorum. Bakalim yarin olsunda hayirlisiyla
Evet cnm anlayabiliyorum her an olacak diye beklemek daha stresli hrhlde:)Ay normalde beklemek iyiymiste boyle nisan geldikten sonra beklemek cok farkliymis
Tabi canım.maden mi aricak içerde10 saniye mi :) iyi o zaman ay boyle cok acicakmis gibi gelio stres oluorum. Hayirlisi artik. Diken ustunde oturuorum zaten sabahtan beri. Sanci gelcek mi bisey olcak mi die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?