- 7 Mayıs 2016
- 534
- 1.273
- 33
- 38
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.941
Okşan hep atarlı. ..Boşver onu takan kim.Ayy göbiş açıp muhabbet edicez desene.Aynen cnm bende 1.giriodm ama okşan Hnm geçen atarlandi biraz :)
8.30 gibi hastanede oluyrm bende.
Bu sefer baya birlktyz desene
Okşan hep atarlı. ..Boşver onu takan kim.Ayy göbiş açıp muhabbet edicez desene.
Canım günaydın ilk doğumumda benim de salı günü gibi nişanım geldi ve opazara kadar sürdü nerdeyse gergin gittik doktora kanama çok fazlaydı ama doktor sancıların sıklaşınız yada suyun gelince gel dedi bende ancak pazar günü Doğum yaptım yani herkes de değişiyor güzel haberlerle dön inşaallah hazırlıklı gitmen iyi olmuş belki de kucağında kuzuyla dönersinGunaydin kizlar. Bugun.9.30 da kontrolum var bakal doktor ne dicek dunku gelen nisan icin yatircaki yoksa herhangi bi sanci cikmazsa eve mi gondercek. Ben cantalari arabaya koycam giderken hazir gidiyim. Ilcede oturuoruz yarim saat uzaklikta il ama yine de git gel olmasin o telasede.
Allah iyiyliğini versin canım yaaa senin bu anlatış tarzın beni öldürüyoo sertleşme doğum belirtisi mi hakkatennnama hiç ağrım sancım yok aboooooooooo nerelere gideeeemmm dostlaaaarr sezeryan sezeryan derken evde normal doğuruyomuşum bi de anlatıyomuşum burda size daşla kestim çocuğun göbeğini falan hayır evde bıçak kalmadı ya sanki türkan şorayın köylü kadınlarını oynadığı filmlerdeki gibi de böyle burun deliklerimi falan şişirerek mağrur mağrur anlatırım burda alimallah 10sene doğum hikayemi
Sancim yokta kasıklarimda adet oncesi agrisi olyr ya oyle bi agri var sadece az da olsaCanım günaydın ilk doğumumda benim de salı günü gibi nişanım geldi ve opazara kadar sürdü nerdeyse gergin gittik doktora kanama çok fazlaydı ama doktor sancıların sıklaşınız yada suyun gelince gel dedi bende ancak pazar günü Doğum yaptım yani herkes de değişiyor güzel haberlerle dön inşaallah hazırlıklı gitmen iyi olmuş belki de kucağında kuzuyla dönersin
Ben şık bir tulum almıştım onu koydum.tabiki şapkası ve eldiveni de var.alt üst hastane çıkışı şeklinde koymadım yani.battaniyr bir tane çok kalın olmayan pazen bir battaniye koydum.zten odaya gelince hemen yatağına yatırıp kalın battaniyesini üstüne sererim dedim.Arkadaşlar bu sabah Doğum çantamı hazırlayayım diyorum size sormak istediğim bişey var en don fikir değiştirip şu organik ürünlerden aldım hemşirelere vermek için siz iç zıbın dış zıbın şapka eldiven mi koydunuz yoksa tulum mu koydunuz birde battaniye tabi hangisini koyayım bilemedim yoksa ikisini de mi koyayım havalar soğuk diye mi
Ben şık bir tulum almıştım onu koydum.tabiki şapkası ve eldiveni de var.alt üst hastane çıkışı şeklinde koymadım yani.battaniyr bir tane çok kalın olmayan pazen bir battaniye koydum.zten odaya gelince hemen yatağına yatırıp kalın battaniyesini üstüne sererim dedim.Arkadaşlar bu sabah Doğum çantamı hazırlayayım diyorum size sormak istediğim bişey var en don fikir değiştirip şu organik ürünlerden aldım hemşirelere vermek için siz iç zıbın dış zıbın şapka eldiven mi koydunuz yoksa tulum mu koydunuz birde battaniye tabi hangisini koyayım bilemedim yoksa ikisini de mi koyayım havalar soğuk diye mi
Karataş ta Aysel Hanım'a mı gidiyorsunuzAyy Zeynoooooo nst de birlikte girip göbiş de açicaz mi....
Tam 8 de orda oluyorum ben nst sırasına giriyorum genelde ilk veya ikinci kişi oluyorum. Nstde.
Hadı bakalım hayırlısı olsun canım haber bekliyoruz :)Gunaydin kizlar. Bugun.9.30 da kontrolum var bakal doktor ne dicek dunku gelen nisan icin yatircaki yoksa herhangi bi sanci cikmazsa eve mi gondercek. Ben cantalari arabaya koycam giderken hazir gidiyim. Ilcede oturuoruz yarim saat uzaklikta il ama yine de git gel olmasin o telasede.
Ben 10lu zıbın bide 5li zıbın artı kalın battaniye koydum canım. .fazla olsunda eksık olmasın dımı birde orda pişman olmayalımArkadaşlar bu sabah Doğum çantamı hazırlayayım diyorum size sormak istediğim bişey var en don fikir değiştirip şu organik ürünlerden aldım hemşirelere vermek için siz iç zıbın dış zıbın şapka eldiven mi koydunuz yoksa tulum mu koydunuz birde battaniye tabi hangisini koyayım bilemedim yoksa ikisini de mi koyayım havalar soğuk diye mi
hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerle dön bekliyoruz seni :))Gunaydin kizlar. Bugun.9.30 da kontrolum var bakal doktor ne dicek dunku gelen nisan icin yatircaki yoksa herhangi bi sanci cikmazsa eve mi gondercek. Ben cantalari arabaya koycam giderken hazir gidiyim. Ilcede oturuoruz yarim saat uzaklikta il ama yine de git gel olmasin o telasede.
canım günaydın.. ben 10lu takımı koydum onun içinde çıtçıtlı badisi falan var zaten alt üst tulum hepsi bir arada.. ama bi de ayrıyeten şu eski model iç dış zıbınlardan aldım burdaArkadaşlar bu sabah Doğum çantamı hazırlayayım diyorum size sormak istediğim bişey var en don fikir değiştirip şu organik ürünlerden aldım hemşirelere vermek için siz iç zıbın dış zıbın şapka eldiven mi koydunuz yoksa tulum mu koydunuz birde battaniye tabi hangisini koyayım bilemedim yoksa ikisini de mi koyayım havalar soğuk diye mi
kulübe hoş geldin canısıAllahım çok daraldım kızlar çok kayınvalidem dün gidecekti ama eşimin işi çıkınca götüremedi bu gün gidecek ve Doğuma gelirim diyip duruyor düşündükçe fena oluyorum isal kusma olmuş bahsetmiştim hastenede yattı sanırsınız açık kalp ameliyatı oldu suyunu bile almaya kalkmıyor.. bizde aptal gibi sezeryan ameliyatından sonra kalkıyoruz ayağa biraz naz yapmayı öğrenmek lazım yoksa bu işler çok zor olacak.. içim daraldı şimdiden annem olacak kaynanam Durmaz gelir eşim şaka yollu Şen'de mi gelcen dedi biraz büyüsün gelirsin dedi oda oldu siz Bebek sevin biz öyle bakalım mı dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?