- 22 Ocak 2016
- 1.079
- 831
- 43
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #58.921
Cnm haklisin. Ben bugun biraz daha iyiyim galiba gun gun alışıyorum.Canım hüzünlendirdin şimdi benide. Demekki cidden sendrom böyle birşey oluyor :/ bence bu moda hiç girme tatlım. sen bize özendiğini söylüyorsun ama bizde doğum yapmış annişlere özeniyoruz :) inanki diyorum keşke bende bebeğimi koklayabilsem görebilsem . İnan bana doğurduğun için rahatlamalısın. Şuan doğum yapmamış annelerin hepsinde vesvese oluyor. çocğum sağlıklı eli kolu bacağı herşeyi tam mı ? doğumda bi anomali olur mu ? hazırlıklar yetişmez mi ? eksiği gediği kaldımı ? bak sen bunların hepsini atlattın yavrunlasın. Çok şükür sende de onda da bişi yok.. Muhtemelen hislerini şuan anlayamam oyüzden seni rahatlatamıyorum hep güzel şeyler düşünmeye çalış. heleki 2. cocuk falan olur olmaz onları hiç düşünme daha önceden böyle bişi olduğunu bile bilmiyodun bak sorunsuz oldu diyorsun. Bildiğim kadarıyla önemli olan sağlam tüpün işlev görüp görmemesi e senin bebeğin tedavisiz olduğuna göre tüp güzel çalışıyor. Lütfen bu kısmını hiç düşünme. Kaldıki olmasa bile bi süre tedavi olursun Allah aşkına artık kimlerr çocuk sahibi oluyor tıp çok gelişti. ama bence senin yine tedaviye bile ihtiyacın kalmayacak bak gör :) sıkma kendini bebeğinde etkilenir huzursuz olurr . Hep çok şanslı olduğunu düşün
Haklisin cnm. Dikis acısı yuzunden biraz boyle oldum sanırım. Bugün daha iyiyim.bebeğmle ilgilenp temas kurdukca psikolojim duzeliyor.Canım evet lohusa lik sendromu bu sen erken doğduğunu felan unut benim oğlumda 1 ay erken doğdu otururken anı suyum geldi ve hemen sezeRyan a alındım oğlum 2 gün kuvozde kaldı hastane odasında birlikte yaatmadık bende alışamadım hemen ogluma evde yalnız kalmak istemedim korktum evde yalnız kalmaya başladık hep Misafir mis gibi gidecekmiş gibi geldi bana alışmak zaman aldı sevmedim mi çok sevdim ilk gördüğüm andan beri ev kalabalıktı sıkıldım bi an önce ayağa kalkıp herkesi göndermek istedim ki kalktım da yalnız kalınca daha çabuk alıştım ogluma çok şükür atlattım ve ben yine korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan alismazsan sütünde gelmez canım sakın ol ve düşün çok şükür 1 tane çocuğun var o 1 çocuğa sahip olabilmek için nelerini verecek insanlar var evlat hasretiyle yanan şimdi tek düşünmen gereken iyilesip ayaklanip eşinle çocuğumla güzel vakit geçirmek
ne biliyon belki ararTabi canım.maden mi aricak içerdehemen anlıyor zaten doktor.10 sn de baş gelişli olduğunu bile anladı söyledi.kendi doktorum olmamasına rağmen.bilmiyordu yani makat mı baş gelişli mi.hiççç korkma canım benim.
Soyledklerinde çok haklisin. Ağrılar yüzünden evet ama cevremde sezeryan olup ayni gun ayaga kalkanlar olunca ben neden hala böyleyim bebegimle ilgilenemiyorum diye üzülüyorum ama sukur bugun daha iyiyim yaralar iyi okdukca psikolojimde iyilesiyor. Evet erken doğumda bi hayir vardir bunu bende düşündüm. Evet 2 tüple çocuk sahibi olmayanlarda var herşey nasip kismetİçinde bulunduğun ruh halide ağrı ve acını fazla hissetmene sebep oluyor aslında.tabiki doğum kolay bişey değil ağrı acı mutlaka herkeste az çok oluyor.senin aklında tutman gereken tek şey bu sürecin normal olduğu ,hemen hemen her annenin ilk 1-2 ay yaşadığını ve mutlaka geçeceğini bilmen.bebeğinin erken doğması senin suçun değil , bir mekanizma var ve bebeğinin içerde kalması belki daha tehlikeli olacaktı ve Rabbim seni üzmeden onu sana gönderdi.annene alışsa neolcak ki , o senin bebeğin ve sana alışması için senin birkere kokunu alması yeterli.inan bana 1 ay sonra bu yazdıklarını okuyunca , nasıl bir ruh halindeymişim diceksin ve gülümsiceksin.bide yanlış anlama bende tek tüplüyüm ama Rabbim sağlıkla bir evlat bahsetmişken bize , lütfen şimdiden 2.nin hesabını planını yapma.1 evlada iki tüple sahip olamayanlar var.nasipte varsa aynı şimdi olduğu gibi bir bebeğimiz daha olacak.korkular unutulacak.benim arkadaşım ilk doğumunda doktor hatasından ölümden döndü,ağrılar acılar çekti(korkmasın kimse kesinlikle nadir denk gelen aptal bilgisiz bir dktora düştüğü için) asla doğurmam ölsem doğurmam diyordu.şimdi 3.ye hamile :) lütfen sürekli içinden ya sabır çek.hepsi bitip gidecek...
o sertleşme doğum belirtisi mi hakkatennnAnamm kız senin doğum da yaklaştı o zmn:) bnm aksamlari arada sertleşiyor bnm oglusumun hc gelmeye niyeti yok ağrı sanci hc bsy yok:)
Sizde minikmissiniz.bizimde nerdeyse 1 ay olcak ama dogum kilosunu pek gecmedi sayilir zaten 12-13 gun hep serumla beslendi.1890 gr di simdi 1830 gr canim...cok saol 10 gun oldu tam
Haklisin cnmCan'ım benimm deme öyle çok şükür kurtulduk çok şükür bebeklerimizi sağlıkla aldık kucağımıza kiloda alır inşallah.karnımızdayken daha zordu hareket ettiği etmedimi,sağlıklımı değilmi,ya bişey olursa,Doğum nasıl geçecek ooo bir sürü sıkıntı şimdi kucağında kokla mis gibi izle uyurken doyamıyorum onu izlemeye koklamaya kızıyor annem bana çocuğu alıştırcaksın diye olsun alışsın tadını çıkarcam bu günlerin Şen'de öyle yap depresyondan uzak dur ki boool bol sütün olsun :)
canım nasıl oldun evde yatıyosun dimi?? aman hareket etme beklesin denizcik biraz dahaKizlar bu nidilat ise yariyomu nidilat verdilerde
Aayy insallah cabuk gecer sarilik canim 2 ayi atlattikmi birazda olsa gaz sanci sorunu azaliyor ..benimkilerde iyi sukur canim mevhibe sariligi atlatti meyrada sanki biraz var cok az ama iyiler biraz yorucu geciyor iki bebek cok zormus canim uykusuz kaliyorum gunluk 4 -5 saat uyku ile dolasiyorum yorgunlukta var tabi biri uyusa digeri ayakta biri uyansa 10 dkk sonra digeri uyaniyor biraz ugrasacagiz galiba :)) bizden bu kadar cnmŞimdi daha iyi sanki ama sürekli ağlama halindeyiz:))) ya mama ya gaz ya mızmızlaması:)) hafif sarılığımız var ama doktor bol emzir geçer inşallah dedi. Seninkiler nasıl? Geçtimi sarılığınız? İnşallah iyisinizdir canım.
Ahahaha aynen sana da böyle atraksiyonlu bi doğum hikayesi yaraşır zaten:)merakla bekliyrz topikcek:)inşallah Güle oynaya gecti çok güzeldi diye anlatriz bn kndimi böyle bi doğum hikayesine hazrladim öyle rahatım ki polyanna gibiyim sakinleştirdim kndimi yine:)o sertleşme doğum belirtisi mi hakkatennnama hiç ağrım sancım yok aboooooooooo nerelere gideeeemmm dostlaaaarr sezeryan sezeryan derken evde normal doğuruyomuşum bi de anlatıyomuşum burda size daşla kestim çocuğun göbeğini falan hayır evde bıçak kalmadı ya sanki türkan şorayın köylü kadınlarını oynadığı filmlerdeki gibi de böyle burun deliklerimi falan şişirerek mağrur mağrur anlatırım burda alimallah 10sene doğum hikayemi
İnşallah benimde kötü anılarım var ama burda hiç açmadım konuyu çünkü doktor hatası değil öyle denk geldi diyelim . Benim nedense son 3 gündür hiç ağrım yok odemlerim hatta indi çok rahatım ama genel olarak ilk hamileliğim gibi rahat değilim dahasancili ağrılı geçiyorinşallah gönlümüze göre yaparız dogumlari mizi..ben konu sezeryan olunca bayağı hararetle konuşuyorum da benimki hiç iyi geçmemişti çünkükorkutmak anlamında söyledim.senin söylediğin bir şeyden değil.senin hiç agrin var mi.bu arada çok şanslısın ssvd yapacak dr bulana kadar çok uğraştım ben
Hadi hayırlısı hatırlıyorum catin musait değildi senin bakalım ne olucak bi dahaki kontrolünde hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallah çok sancı çekmeden bebislerimize kavusuruzçatına kuvvet annesi
Bizim geçen hafta ki çatı muayenesinde doktor uygun değil başı daha yukarı da bir de başı büyük demişti bakalım haftaya tekrar değerlendiririz dedi
Çatı geçit verirse geçecekler de olmadı artık diğer çıkış alternatiflerini değerlendirmeye alınır
Teşekkür ederim tatlım inşallah canım amin@Yagmur899
Canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere eşinle bebeginle ins
Kizlar surekli adet sancisi gibi sancim var bugun doktor 2 cm acilma var demisti nisanim gelmedi hala doktora gitmelimiyim evde mi beklemeliyim sizce
Ayy Zeynoooooo nst de birlikte girip göbiş de açicaz mi....Birlikte orda olcaz desene
Ahhahahahahaah koptum burda gece gece Allah seni de güldürsn.Eşim uyandi diyor kime gülüyoro sertleşme doğum belirtisi mi hakkatennnama hiç ağrım sancım yok aboooooooooo nerelere gideeeemmm dostlaaaarr sezeryan sezeryan derken evde normal doğuruyomuşum bi de anlatıyomuşum burda size daşla kestim çocuğun göbeğini falan hayır evde bıçak kalmadı ya sanki türkan şorayın köylü kadınlarını oynadığı filmlerdeki gibi de böyle burun deliklerimi falan şişirerek mağrur mağrur anlatırım burda alimallah 10sene doğum hikayemi
Tatlım sancılarının sıklığı nasıl süre tut.Duş almayi dene ılık bir duş.Genelde duş sonrası geçenler yalancı ağrılar oluyor.Nişan herkesde gelecek diye bir şey yok.2 cm açılma oldu ise sen o evresi zaten atlattın bence.Kendini iyice bi dinle.Olmadı doktora git.Genelde su 4 5 cm den sonra geliyor diye okumuştum.Kizlar surekli adet sancisi gibi sancim var bugun doktor 2 cm acilma var demisti nisanim gelmedi hala doktora gitmelimiyim evde mi beklemeliyim sizce
Ayy Zeynoooooo nst de birlikte girip göbiş de açicaz mi....
Tam 8 de orda oluyorum ben nst sırasına giriyorum genelde ilk veya ikinci kişi oluyorum. Nstde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?