bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm haklisin. Ben bugun biraz daha iyiyim galiba gun gun alışıyorum. sızı yüzünden bebegimle ilgilenemiyorum diye biraz böyle oldum sanrm ama dikis acilari azaldkca psikojim de duzeliyor sanki

Haklisin cnm. Dikis acısı yuzunden biraz boyle oldum sanırım. Bugün daha iyiyim.bebeğmle ilgilenp temas kurdukca psikolojim duzeliyor.

Soyledklerinde çok haklisin. Ağrılar yüzünden evet ama cevremde sezeryan olup ayni gun ayaga kalkanlar olunca ben neden hala böyleyim bebegimle ilgilenemiyorum diye üzülüyorum ama sukur bugun daha iyiyim yaralar iyi okdukca psikolojimde iyilesiyor. Evet erken doğumda bi hayir vardir bunu bende düşündüm. Evet 2 tüple çocuk sahibi olmayanlarda var herşey nasip kismet

Anamm kız senin doğum da yaklaştı o zmn:) bnm aksamlari arada sertleşiyor bnm oglusumun hc gelmeye niyeti yok ağrı sanci hc bsy yok:)
o sertleşme doğum belirtisi mi hakkatennn ama hiç ağrım sancım yok aboooooooooo nerelere gideeeemmm dostlaaaarr sezeryan sezeryan derken evde normal doğuruyomuşum bi de anlatıyomuşum burda size daşla kestim çocuğun göbeğini falan hayır evde bıçak kalmadı ya sanki türkan şorayın köylü kadınlarını oynadığı filmlerdeki gibi de böyle burun deliklerimi falan şişirerek mağrur mağrur anlatırım burda alimallah 10sene doğum hikayemi

1890 gr di simdi 1830 gr canim...cok saol 10 gun oldu tam
Sizde minikmissiniz.bizimde nerdeyse 1 ay olcak ama dogum kilosunu pek gecmedi sayilir zaten 12-13 gun hep serumla beslendi.
Tek derdim suan saglikli olmasi ve hemen kilo almasi.ins kilo almakta bizi zorlamaz yavrucuklar.

Haklisin cnm , bugun daha iyiyim onu kokladıkça onunla vakit grcirdikce daha iyi oluyorum

Bu arada kaka doydugunu gosterir demisti bana çocuk doktoru. Dogduktan sonra bütün bebekler kilo veriyormus

Aayy insallah cabuk gecer sarilik canim 2 ayi atlattikmi birazda olsa gaz sanci sorunu azaliyor ..benimkilerde iyi sukur canim mevhibe sariligi atlatti meyrada sanki biraz var cok az ama iyiler biraz yorucu geciyor iki bebek cok zormus canim uykusuz kaliyorum gunluk 4 -5 saat uyku ile dolasiyorum yorgunlukta var tabi biri uyusa digeri ayakta biri uyansa 10 dkk sonra digeri uyaniyor biraz ugrasacagiz galiba :)) bizden bu kadar cnm

Ahahaha aynen sana da böyle atraksiyonlu bi doğum hikayesi yaraşır zaten:)merakla bekliyrz topikcek:)inşallah Güle oynaya gecti çok güzeldi diye anlatriz bn kndimi böyle bi doğum hikayesine hazrladim öyle rahatım ki polyanna gibiyim sakinleştirdim kndimi yine:)

İnşallah benimde kötü anılarım var ama burda hiç açmadım konuyu çünkü doktor hatası değil öyle denk geldi diyelim . Benim nedense son 3 gündür hiç ağrım yok odemlerim hatta indi çok rahatım ama genel olarak ilk hamileliğim gibi rahat değilim dahasancili ağrılı geçiyor

Hadi hayırlısı hatırlıyorum catin musait değildi senin bakalım ne olucak bi dahaki kontrolünde hepimiz için hayırlısı olsun canım inşallah çok sancı çekmeden bebislerimize kavusuruz

Ahhahahahahaah koptum burda gece gece Allah seni de güldürsn.Eşim uyandi diyor kime gülüyorsun falan diye zıpladi yataktan.Hayır o değil de adam uyku sersemi töbe töbe kıskançlık tribine girip AlimAllah çakiverirdi ağzıma.İyi yapmadı. ...Çünkü baya bi güldüm. ....

Kizlar surekli adet sancisi gibi sancim var bugun doktor 2 cm acilma var demisti nisanim gelmedi hala doktora gitmelimiyim evde mi beklemeliyim sizce
Tatlım sancılarının sıklığı nasıl süre tut.Duş almayi dene ılık bir duş.Genelde duş sonrası geçenler yalancı ağrılar oluyor.Nişan herkesde gelecek diye bir şey yok.2 cm açılma oldu ise sen o evresi zaten atlattın bence.Kendini iyice bi dinle.Olmadı doktora git.Genelde su 4 5 cm den sonra geliyor diye okumuştum.

Ayy Zeynoooooo nst de birlikte girip göbiş de açicaz mi....
Tam 8 de orda oluyorum ben nst sırasına giriyorum genelde ilk veya ikinci kişi oluyorum. Nstde.

Aynen cnm bende 1.giriodm ama okşan Hnm geçen atarlandi biraz :)
8.30 gibi hastanede oluyrm bende.
Bu sefer baya birlktyz desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…