bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Birsey sorucam kızlar bebegı hastaneden cıkarırken portbebemi yoksa anakucagımı goturcez oto koltugu olanı yanı ne bılıyım sankı o yenıdogan için uygun dgl gıbı tam yatmıyor sonucta bilemedim
canım ben portbebe aldım çünkü travel set şeklinde olan şeyi bahara doğru almayı düşündüm.. dediğin gibi o oto koltuğu gibi olan ana kucakları tam yatmıyo maalesef..

Birsey sorucam kızlar bebegı hastaneden cıkarırken portbebemi yoksa anakucagımı goturcez oto koltugu olanı yanı ne bılıyım sankı o yenıdogan için uygun dgl gıbı tam yatmıyor sonucta bilemedim
Canım ben puset götürmeyi düşünüyodum ama görümcem de normal doğum yaparsan bebeğinle beraber çıkarken onu bırakmak istemiceksin zaten kalın battaniyeyle kesin kucağında çıkarsın dedi :)) inşallah normal olurda oğluşumu kucağımla kimseye vermeden çıkarım :)

Kızlar niye hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz benım doğumum 7 kasım haftaya gelcem deyip duruyor ben evimi temizletip sakin bir şekilde evden çıkarak doğuma gitmek istiyorum ve eşimden nefret ediyorum sürekli kavga halindeyiz bu konu yüzünden hakkımıda asla ona helal etmiyorum ve ne kötüdürki bu çocuğuda sevip sahiplenemedim onlar yüzünden..

Bn portbebe aldm cnm kış günü o daha iyi gibi geldi hem de tam yatiyor

Günaydın cnm hayrli haberlerle gel insallah

Girdi kuzum girdi henüz cıkmadı bekliyorum kalbimiz ağzımızda Efecik i

Ayy cnm Allah yardmcn olsun.Bizim.kv yle annemler görüşmüo.Şuan seni görünce iyiki gorusmuolar diyrm.Yoksa naapardm yani.annemi bile dusunuyrm Bazen çok alıngan olur azıcık sesimi yukseltsem küser.inşallah şimdi anlayışlı gelir yani.kv de sağolsun işine gelince çok anlayışlı olabilio.anneni istersen yanında ben gelmeyym istersen ben geleyim doğuma dedi.annenle daha rahat edersin diye düşündüm dedi.aynen Sağol anne dedim bende.mesele uzamadı.baştan annen gelmesin ben geleyim diodu.Kız annelerine zor oluo.İşte kızını acı çekerken görmek falan diodu.bişey diyememstm o zaman.Nasıl annem gelsin daha iyi derim Die düşünürken sağolsun kendi dedi.herzaman olan şey zaten iş ciddiye bindi mi Yan cizerler :) hamileligmde de Kaç kere yardıma gelcekti.ramazanda özellikle eşim çağırdı gel die.hep geliodu da gelemedi.Ama biz hariç her şehre her yere gitti.bende canıma minnet zaten :)

Cnm benim koyduğum takım altüst şeklinde.kendi penye battaniyesi var.ince tek üst zıbın normal iç zıbın alt üst takım battaniye şapka bi de bez koydum.eldiven koymadım.kendinden eldivenli oluolar ya ondan.yanıma ekstra tulumlu takımda aldım tabi odaya gelince onlardn. Da giydireblrz diye.kalın battaniye ekstra koydum ama dogumhaneye vermiicm.Daha pratik olsun diye normal kalkmaktan penyeyi koydum

Çok fenayım çoooookkk. Sanırım şu PUPP denen illete yakalandım. Karnımda on yüz bin milyon kırmızı kabarcık, kaşıntıdan duramıyorum. Aglamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…