- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.841
Canim cok sevindim gozun aydin.bebisin nasil.Allah anali babali buyutsun ins.Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Ay cnm cook guzel darisi bize ins saglikla buyut yavrunuKizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
AyHaftasina gore iyi canim kilosu.dunde birune demistim igne batmasi dogumun yaklastigini gosteriyor gozun aydin.
Oluyordu igne batmasi.diger cocuklarda boyle dogum sancisi yasamamistim.Aygonulll ateş basıyor beni.güya tecrübeliyim ama yok yani.sana da oluyor muydu batmalar
Bizim seninle ayniydi bi de gunlerimiz.hakkinda hayirlisi canim.36.4 sun dimi.benim kizimda suan oyle daha dogum zamani gelmeden premature olarak 36.4 uzAygonulll ateş basıyor beni.güya tecrübeliyim ama yok yani.sana da oluyor muydu batmalar
Canım bu arada doğum tarıhımız aynı farkettınmıbenım 7 kasıma gün verdi sezeryan içinDoğuma yakın egoları kabarıyo allahın belalarının
Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Evet canım.oğlum bu zamana doğmuştu.kız çok bile durdu :)Bizim seninle ayniydi bi de gunlerimiz.hakkinda hayirlisi canim.36.4 sun dimi.benim kizimda suan oyle daha dogum zamani gelmeden premature olarak 36.4 uz
Canım o iğne batması bıçak saplanması şu 3-4 gündür sıklaştı. Şeyi merak ediyorum bu bıçak saplanması olduğında belinde ağrı varmıydı. Benim sadece aşağı bölgemde oluyo ve geceleri daha sıklaşıyo hareketsiz kaldığım içinmi bilemiyorum. Annem ve kv belden kasıklara doğru inmesi gerek ağrının diyolar ama bel ağrısı olmuyo.Oluyordu igne batmasi.diger cocuklarda boyle dogum sancisi yasamamistim.
Dogum zamani sureli olmaya baslayinca anladimki meger igne batmalari bicak saplanmasi dogum sancisiymis.ara ara igne batmalari olmaya baslayinca bi kac haftaya dogum oldu.bilsem bunlarin sanci oldigunu ilac alirdim erken dogum olmasin diye.her dogum cok farklo o yuzden her dogumda insan bi cahil oluyor bi heyecan oluyor.
Kizlar aranizda tecrübeli olanlara birsey sormak istiyorum. Bebegim 35 haftalık gelmişti şükür kuvezde kalmadı ama emmek çok eziyet agzi küçük kendi küçükbebek küçük olunca eziyetli oluyor. Bir de benim göğüs çok küçük olduğu için silikon uç ile veriyorum. Yanimda biri yokken emme pozisyonu yakalamak zor oluyor. Sezeryan dikiş yeri aciyor bebegi kaldırırken. Emzirme yastigi bazen yardimci oluyor ama bazen pozisyon tutturmak zor oluyor. Özellikle geceleri uykumun arasinda kalkip emzirme mücadelesi vermek çok yipratici oluyor
Eczaneden göğüs pompası aldım sağıp minik biberona koyup zorlandığım zamanlarda veriyorum çok kurtarici oluyor ama benim merak ettiğim pompa ile çekmek sütü azaltir mi? İlk pompayi kullandığım zamanlar süt çok geliyordu pompanin icine fışkırarak çıkıyordu simdi damla damla çıkıyor acaba süt salımını miktarini etkileyeblr mi pompa?
BendeeeeeeZevkle emzirmek istiorum ben ya
Maşallah canım darısı başımıza inş en çok istediğim o ameliyathane den yürüyerek çıkmak valla , Allah analı babalı büyütsün bebisiniKizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin basınaKizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
Merhabalar kızlar nasilsnz.
Bugün bizimde kontrolmz vardı.
Genel olarak güzel geçti çok şükür.sıkıntılı bi durumumuz yok şuanda.
Nst de biraz sancı çıktı gibi.hissetmio Msn dedi doktorum.ben hareketlrdn başka bişey hissetmiyrm yani.
Acilmam hiç yokmuş
1 hafta da 80 90 gr almışız.Onu pek beğenmedi doktorumz.haftaya da böyle alırsan yine dopler e gonderrm dedi.2903 gr msz.İyi kötü değil ama 3100 falan olsa çok iyi dedi.haftada 300 gr almasını bekliyrm dedi.et çerez meyve ye.günde 200 gr et yiicksn dedi.Sonra da sol tarafına yatcksn. istirahat etcksn bol bol çok hareket etme dedi.
Arada bi de inşallah alttan gelir dedi doktorm.Eve gelince kafama takıldı.acaba haftaya da az kilo alırsa sezeryanla alma ihtimali olur mu ya.gelişimi durunca falan aliolarms ya.bu haftadan sonra olablr mi öyle bişey.
yoksa acilmam yok die mi İnşallah alttan gelir dedi doktrmz bilemedm
Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?