bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim cok sevindim gozun aydin.bebisin nasil.Allah anali babali buyutsun ins.

Ay cnm cook guzel darisi bize ins saglikla buyut yavrunu

Ay gonulll ateş basıyor beni.güya tecrübeliyim ama yok yani.sana da oluyor muydu batmalar
Oluyordu igne batmasi.diger cocuklarda boyle dogum sancisi yasamamistim.
Dogum zamani sureli olmaya baslayinca anladimki meger igne batmalari bicak saplanmasi dogum sancisiymis.ara ara igne batmalari olmaya baslayinca bi kac haftaya dogum oldu.bilsem bunlarin sanci oldigunu ilac alirdim erken dogum olmasin diye.her dogum cok farklo o yuzden her dogumda insan bi cahil oluyor bi heyecan oluyor.

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah

Kizlar aranizda tecrübeli olanlara birsey sormak istiyorum. Bebegim 35 haftalık gelmişti şükür kuvezde kalmadı ama emmek çok eziyet agzi küçük kendi küçük bebek küçük olunca eziyetli oluyor. Bir de benim göğüs çok küçük olduğu için silikon uç ile veriyorum. Yanimda biri yokken emme pozisyonu yakalamak zor oluyor. Sezeryan dikiş yeri aciyor bebegi kaldırırken. Emzirme yastigi bazen yardimci oluyor ama bazen pozisyon tutturmak zor oluyor. Özellikle geceleri uykumun arasinda kalkip emzirme mücadelesi vermek çok yipratici oluyor
Eczaneden göğüs pompası aldım sağıp minik biberona koyup zorlandığım zamanlarda veriyorum çok kurtarici oluyor ama benim merak ettiğim pompa ile çekmek sütü azaltir mi? İlk pompayi kullandığım zamanlar süt çok geliyordu pompanin icine fışkırarak çıkıyordu simdi damla damla çıkıyor acaba süt salımını miktarini etkileyeblr mi pompa?

Merhabalar kızlar nasilsnz.
Bugün bizimde kontrolmz vardı.
Genel olarak güzel geçti çok şükür.sıkıntılı bi durumumuz yok şuanda.
Nst de biraz sancı çıktı gibi.hissetmio Msn dedi doktorum.ben hareketlrdn başka bişey hissetmiyrm yani.
Acilmam hiç yokmuş
1 hafta da 80 90 gr almışız.Onu pek beğenmedi doktorumz.haftaya da böyle alırsan yine dopler e gonderrm dedi.2903 gr msz.İyi kötü değil ama 3100 falan olsa çok iyi dedi.haftada 300 gr almasını bekliyrm dedi.et çerez meyve ye.günde 200 gr et yiicksn dedi.Sonra da sol tarafına yatcksn. istirahat etcksn bol bol çok hareket etme dedi.
Arada bi de inşallah alttan gelir dedi doktorm.Eve gelince kafama takıldı.acaba haftaya da az kilo alırsa sezeryanla alma ihtimali olur mu ya.gelişimi durunca falan aliolarms ya.bu haftadan sonra olablr mi öyle bişey.
yoksa acilmam yok die mi İnşallah alttan gelir dedi doktrmz bilemedm

Canım o iğne batması bıçak saplanması şu 3-4 gündür sıklaştı. Şeyi merak ediyorum bu bıçak saplanması olduğında belinde ağrı varmıydı. Benim sadece aşağı bölgemde oluyo ve geceleri daha sıklaşıyo hareketsiz kaldığım içinmi bilemiyorum. Annem ve kv belden kasıklara doğru inmesi gerek ağrının diyolar ama bel ağrısı olmuyo.

Canım ben tecrübeli değilim ama ablamdan biliyorum onda tam tersi olmuştu pompa ile sütü arttı. manuel mi aldın elektrkli mi?

Zevkle emzirmek istiorum ben ya
Bendeeeeee gonulll ben bebeğe kahverengi yerin hepsini veremiyorum. Zaten zorla alıyor alıncada zor bırakıyor ve geviyor damaklarıyla. Nasıl yapıcaz bu emzirme işini acısız yaa küçücük ağıza ucunu hafif geçiyorum ancak. Kızım bu kadar acıtmazdı bu resmen eziyor göğüs ucunu

Maşallah canım darısı başımıza inş en çok istediğim o ameliyathane den yürüyerek çıkmak valla , Allah analı babalı büyütsün bebisini

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin basına

balmey canım üzülme, allahın izniyle bişey olmaz. sağlıcakla kucaklarsin yavrunu, bu günleri uzuntulerini unutursun inşaallah

Merhabaa canm doktorun bence gelişimi yavaşladı diye değilde süren malum az kaldığı için çocuk biraz kilo alsın diye söylemiştir. 80 90 gr mda fena dğeil çünkü . Sen iletttiği gibi yediklerine dikkat et artık biz elimizden geleni yapalımda sonrası Allaha kalmış

The_new kuzum doktorun abarttığı kadar kilo da bi anormallik yok bence sıkma canını doktorun talimatlarına uy ihmal etme ye dedigi şeyleri inş bebisin toparlanir güçlenir sen istediğin doğum şekliyle doğum yaparsın canım

oy oyy maşalaah canım ne mutlu sana :) çok seviniyorum normal doğum hikayelerinin böyle güzel olmasına inşallah bizlerede nasip olur. Rahat ederiz sonrasında. Bebişiniz hayırlı ugurlu olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…