bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benim ya yirim. Had I bakalim bir sey kalmamis. Sezeryen e karar verdin demek Dr mu dedi sen mi öyle istedin Canım.

Kombine anestezi nasıl oluyor cahilligime verin kızlar ☺

Ah ah cok gec ogrendigim bi aneztezi cessidymis.epidural ve spinal anestezi ayni anda uygulaniyormus cok konforlu ameliyat geciryomussun dogum sonrasida mukemmel oluyormus.
Çok iyiymiş bunu öğrendiğim iyi oldu bende 39+4 haftalık hamileyim ama tık yok daha merakla ve heyecanla bekliyorum kızımı ☺

Kalp kalp kalp. Canımsın ne güzel yazmışsın

Canım benim ya yirim. Had I bakalim bir sey kalmamis. Sezeryen e karar verdin demek Dr mu dedi sen mi öyle istedin Canım.
şöyle ki bende zaten vajinal varis gibi bişey var sanırım kuzucum şeyim vücudumun merkezi haline geldi geceleri dönemiyorum falan ağustos ayından beri ben de dedim ki bu bahaneyle benim dr un ebesini bi kontrol ediyim anaaammmm teyzem yarmadan bozma eller kollar hem kemikli hem etli.. tabii bu noktada benim kendi korkularım yüzünden çok kasıldım ve daha çatı muayenesine varamadan kaçarak uzaklaştım ordan.. çatala oturmadım hiç demicem en azından her ne kadar ayakların konulucağı yere ben ellerimi koysam da bu da böyle bi maceraydı bebişim baktım çok kasıcam kendimi sezeryanı ben istedim yani :/ senin niye hala olmadı çatı muayenen datlım bu hafta yaparlar herhalde

Dualarin ve dileklerin icin cok tesekkur ederim canim Rabbim herkesin gonlune gore versin

Kızlar bebegin biberonunu kaynatacagım çantaya koymak icin lakin internette biberon temizlediginiz tencereyi sadece bu is icin kullanin yaziyor. Gidip yeni bi tencere almalı mıyim bilemedim. Çok mu abartiyorum acaba?

Hayyy maşallah annesi ne güzel bi doğum olmuş. Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin. Bende oglusumu çok merak ediyorum kavuşmak istiyorum artık
Seninki baya sabirliymis canim 8 gunun kalmis hayrlisiyla saglicakla kucagina al insallah

Canım benim bebişde küçük ama sağlıklı olsun kilo alıyor merak etme. İnsan elbette çok heyecan yapıyor ama sakin olmaya çalış. Sağlıkla kavuş inşallah bebeğine.

because of you az once seni baska yere etiketlemisim
ay gördüm kuzu hiç başlığa bakmadan gittim etiketlediğin yere bi baktım okullardan falan bahsediliyo nerdeyim lan ben bura niree derken bi baktım 2014 kasım annelerindeyim olsun bana da bi hava değişimi oldu inşallah yıllar sonra biz de hala muhabbet ediyo oluruz

Geçmiş olsun canım. İnşallah yanlış görmüşlerdir bebek hareketli oluncada kalp ritmi hızlı çıkıyor üzme kendini.

canım bence de bebişinin kilosu az diil normal haftasına göre benimki de dün 2996 çıktı bak yuvarlamadım sırf senin için gayet normal yani ha bir haftada daha fazla kilo alsa iyi olurdu demek istemiştir.. geçende burdan bi arkadaşın daha öyle oldu da bebiş sonraki hafta kapatmıştı arayı hatırlıyo musun @ayseankara ayşem sen miydin o??

maşşallah ne güzel kavuşmuşsun yavruna allah sağlık sıhhat versin bundan sonrası için de..

canımmm yazdın da görmedim mi acaba kontrolünüz nasıl geçti bebiş nasıl??

Bnmki uzun sure 2 kiloydu snra 2750 snra 2950 smdik de 3300 olms tosunum.pzrtsi doğuruyorum artkkkkk:) senin de günün hayırlı olsun canisiii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…