bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm sikma canini duzelir ins rahat olmaya calis biraz belki hastaydin kizinda hastaydi ondan biraz stres yapmissindir

Canım sıkma kendını bu kdr bebegin gayet saglıklı dogacak allahın izniyle dualarım senınle

Sağol canım. Normal doğuma engel bu durum dedi o kadar. Doğru söylüyorsun çok ciddi birşey olsaydı haftaya gel demezdi.

Canım ağlayıp üzme kendini inşallah doğunca sıkıntısı olmaz yavrunun bizimdr kontrol bugündü nst ye girdim doktorum ameliyata gitti onu bekliyorum..Allah kimseyi yavrusuyla
sınamasın sağlık sıhhatli doğsun kuzucuklar

Canım sıkma kendını bu kdr bebegin gayet saglıklı dogacak allahın izniyle dualarım senınle

Sağolun kızlar bu bir hafta geçmez bana artık. Rabbim herkese hayırlısını göstersin

Sağol canım. Normal doğuma engel bu durum dedi o kadar. Doğru söylüyorsun çok ciddi birşey olsaydı haftaya gel demezdi.

Sağlıkla doğsun da sezaryen olsun canım oraya hiç takılma. Muhtemelen bir sebepten strese girdi kuzucuk o yüzden çarpıntısı oldu. Konuş miniğinle seni duyuyor biliyorsun. İkinize de iyi gelecektir birbirinizi hissetmek

Haftaya alirsa erken olmazmi canim.
Canım plesantada yaşlanma baya ilerlemiş olduğu için 37.haftayı görsek iyi diyo dr. Evet baya erken oluyo ama en azından sağlıklı olması daha iyi olacak. Yoksa plesantadan dolayı oksijen ve ya kan gitmezse allah korusun kötü sonuçlar olabilirmiş. 31. Haftadan beri bu yaşlanma var perinatoloğum söylemişti bayada açıklamasını yapmıştı. İnşallah sağ salim alırım kucağıma :)

Yok canım sezaryene hiç takılmıyorum. Neden strese girdi ona üzülüyorum kendimi de yormuyorum kızım da sağolsun çok yaramaz bi çocuk değil. Kızımı konuşturuyorum kardeşiyle seviyo öpüyo göbeğimi :) babası kızımla oynarken o da karnımda coşuyo yavrum...

Hiç düşünme arkadaşım kabul eden bir doktor varsa git görün ..kendi doktoruna da daha erken alırmısınız diyede sorarsın bir ara gidince ...dediğim gibi biz psikolojik olarak iyi olmazsak bebeğin 1 günün bence önemi yok..düşünsene ben ağlıyorum stres yapıyorum filan oda karnımda herşeyi hissedip geriliyor o Zaman ne anladım ben 1 günlük faydadan ki ben sana bu çocuk gelişimi öğretmeni olarak söylüyorum önce anne sonra Bebek

Kizlar ben dogum yaptim gece 3 te suni sanci verilmesiyle 10:35 itibariyle normal dogum olarak bebisimizi kucagimiza aldik mukemmel bi duyguydu bi daha olsun bi daha normal yaparim hic korkcak bisey yok 2 cm aciklikla geldim 7-8 saatte bitti hersey ve ben yuruyerek ciktim dogumhaneden

Ne güzel işte canım :) Kontrole kadar düşünmemeye çalış bu konuyu ne kadar mümkün olursa. Eğer bir sonraki kontrolde yine aynı çıkarsa o zaman doktorla sebepleri hakkında detaylı konuşursunuz.

Maşallah canım gözünüz aydın:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bebişini darısı başımıza

Hayırlı olsun canım

Hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah

Ne güzel işte canım :) Kontrole kadar düşünmemeye çalış bu konuyu ne kadar mümkün olursa. Eğer bir sonraki kontrolde yine aynı çıkarsa o zaman doktorla sebepleri hakkında detaylı konuşursunuz.
Sağol canım moral verdiğin için; ) inşallah bu haftayı sağ salim atlatırız, haftaya da bi sorun çıkmaz; )

Maşallah canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…