- 30 Temmuz 2012
- 1.962
- 2.144
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #59.921
Aynen 10 gündür kafaya takıyordum şimdi de dikkat et dedikız bu bebişlerin de bi ortası yok yaayrıca drların yorumları da değişik değişik.. maşallah kuzuna sağlıklıymış tatlım gözün aydın
Bende de var canim ya ozellikle aksamlari basliyor sabaha kadar devam ediyor.kizimda hic belirtim olmamisti hamile gibi değildim ama bunda cok agirlastim kafasi asagida baya ondan mi acabaAygonulll ateş basıyor beni.güya tecrübeliyim ama yok yani.sana da oluyor muydu batmalar
Ayy canım benim çok sevindim ne varki 3 kasim a 1 hafta kaldı şaka gibi desene bakalım benim ne zaman gelmek isteyecek oğlan.selamlar herkese kızlarBegumBB @yaren92 @Enfal97 gonulll canlar dün günümüzü aldık büyük günn 3 kasım inşallah sağlıcakla kavuşurum kuzuma boyu 47-48 cm olmuş 3kilo da ağırlığımız..görseniz nasıl büyümüş kolları yumuk yumuktu elleri ayı pençesi gibi olmuştu küçük dayısı kılıklı yaaa yalnız bana sadece kan testi yapıldı hiç ekgye falan almadılar.. kombine anestezi yapılıcak.. aklıma gelenler bunlar şimdilik ha bi de gece heyecandan uyuyamadım uyanıp uyanıp durdum düşünün 2 kasım gecesi nasıl olucam
saol canımm sizinkine de maşallah annesibecause of you gözün aydın, insallah güzel geçer dogumun. Bebegin de maşallah kilosu çok iyi. Bugün bizim de kontrolümüz vardı kilomuz 2800 boy 48 cm. Benimki minnak olacak :)
Senin gününde belli olmuş hayırlı olsunBnmki uzun sure 2 kiloydu snra 2750 snra 2950 smdik de 3300 olms tosunum.pzrtsi doğuruyorum artkkkkk:) senin de günün hayırlı olsun canisiii:)
Maşallah canım senin gününde yaklaşmış. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBnmki uzun sure 2 kiloydu snra 2750 snra 2950 smdik de 3300 olms tosunum.pzrtsi doğuruyorum artkkkkk:) senin de günün hayırlı olsun canisiii:)
ayy sorma bitaneeemm hem de nasıl heyecanlıyım var ya ağlıyorum falan o anı düşündükçeAyy canım benim çok sevindim ne varki 3 kasim a 1 hafta kaldı şaka gibi desene bakalım benim ne zaman gelmek isteyecek oğlan.
Rabbim sağlık versin ikinize de şimdi bu 1 hafta geçmez sana kuzum.
onunki elektriklydi tatlim bende oyle aldm oyuzdnManuel cnm. Ablanin ki nasildi cnm
bünyen çökmüş bebişim dikkat et kendine :/2 haftada 1 grip olan ben miyim bu dunyada ya vallahi biktim
ayyyy inşallah inşallahMaşallah canım senin günde yaklaşmış. Doğur mehmet emre yi senlede emzirme kaka muhabbetleri yapalım:) sağlıkla kavuş inşallah
dogurdunmu yoksaaaa"."Bebekle uğraşıyoruz bizde canım. Kolay gelsin sanada.
Hava degisimiiiiay gördüm kuzu hiç başlığa bakmadan gittim etiketlediğin yere bi baktım okullardan falan bahsediliyo nerdeyim lan ben bura niree derken bi baktım 2014 kasım annelerindeyimolsun bana da bi hava değişimi oldu inşallah yıllar sonra biz de hala muhabbet ediyo oluruz
Benim de ilkimde böyle şeyler hiç olmamıştı.bugün kontrolde başı iyice aşağın doğru basmış dedi.seninde ondandır canımBende de var canim ya ozellikle aksamlari basliyor sabaha kadar devam ediyor.kizimda hic belirtim olmamisti hamile gibi değildim ama bunda cok agirlastim kafasi asagida baya ondan mi acaba
Yaaaaa yapmasınlar spinal kombine yapsınlarİnşallah cnm 3 gün olcak bebişlerimiz in arasnda:) inşallah erken gelmezler. hadi yine iyisin kombi olacakmissin :) Bzm hastane spinal yapiyor sanırım ama hrks çok memnun insallah sağlıkla dogururuz
yaparmı dersin :) heyecan yaptım. Ayyyyy. Senin için iyi bir seçim olmuş pambıkım nasıl rahat edeceksen onu tercih etmen daha doğru olmuş. Ben hala normalciyim macera arıyorum :) bakalım neler olacak. Eğer normal doğurabilşrsem Doğum hikayemi paylaşacağım tüm çıplaklığı ile :)şöyle ki bende zaten vajinal varis gibi bişey var sanırım kuzucum şeyim vücudumun merkezi haline geldi geceleri dönemiyorum falan ağustos ayından beriben de dedim ki bu bahaneyle benim dr un ebesini bi kontrol ediyim anaaammmm teyzem yarmadan bozma eller kollar hem kemikli hem etli.. tabii bu noktada benim kendi korkularım yüzünden çok kasıldım ve daha çatı muayenesine varamadan kaçarak uzaklaştım ordan.. çatala oturmadım hiç demicem en azından her ne kadar ayakların konulucağı yere ben ellerimi koysam da bu da böyle bi maceraydı bebişim baktım çok kasıcam kendimi sezeryanı ben istedim yani :/ senin niye hala olmadı çatı muayenen datlım bu hafta yaparlar herhalde
canım kendini şartlama illa yakında doğucak diye gerçi bi yavrun daha var zor seenin için biliyorum ama hep yatmaya çalışsan bu ara?? olabildiğince tutmuş olursun içinde..gerçi 3 kiloya da az kalmış zaten..Slm kızlar nst sırası bekliyırum. 2.700 olmuş kuzum.aşırı sık dirara çıktığımı ve alttan iğne battığını söyledüm.bunlar doğumun çok yaklaştığını gösterir dedi.ultrasonla da bakınca bebeğin başının iyice aşağı geldiğini ve bastığını aetık her an bekliyoruz dedi.ebelerle konuşuyorum şimdi dedim düzensiz de olsa kasılmalarım var ve alttan iğne batıyor sanki dedim.başı aşağı basmış mı dediler.evet dedim.yakında suyun da gelir doğurursun dediler.anammm bi ağlama geldi bana.bir anda bişeyler oldu ne bilim.ateş basıyor her yanımı.midem de bulanıyor.kızlar bende hissediyorum çok sürmez doğar bu resmen çıkmaya çalışıyor çünkü.ama zayıf daha ya 2.700 az değil mi
tabii ki normalci ol canım benim bu macera aramak diil ki adı üstünde normal olan buyaparmı dersin :) heyecan yaptım. Ayyyyy. Senin için iyi bir seçim olmuş pambıkım nasıl rahat edeceksen onu tercih etmen daha doğru olmuş. Ben hala normalciyim macera arıyorum :) bakalım neler olacak. Eğer normal doğurabilşrsem Doğum hikayemi paylaşacağım tüm çıplaklığı ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?