bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ishal kusma ve bel agrim var çok fazla usuttum mü acaba ne oluyor

gozdefat26 yok canım ilaç vermedi sonra tekrar sonuç göstermek için yanına gittim benim nst de sancım mı çıkmış dedim sancın çıksa böyle sakin soramazsın filan gibi esprili bi şey söyledi because of you ben pek sancı filan hissetmiyorum canım oluyo ama arada çatı ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı kasılma oluyo ama hemen geçiyo zaten su da içilmiyo sanırım

Aynen doktor daha zaman var falan dedi ama bence de her an gelebilir...yani Rabbim bilir.
Ya valla benim de günüm belli olsa ben de leyla leyla dolanirdim bambaşka birsey bu.Anneme bugün dedim ki sanki gelin olur gibi heyecanlıyım hatta daha fazlası. .. Hakkımızda hayırlısı ve en güzeli bizimle ve evlatlarimizla olsun insallah.

İnşallah canım. 3 haftadir nstye giriyorum bu hafta çıktı ritm bozukluğu
Üzülme tatlım nst de hareket çok Olunca benim 180 190 bile buldu kalp atışı çok saçma ama başıma geldi yani... doktor da şüphe etti nst tekrarladı falan yani o an heyecanlaniyorlar yavrularımız herhalde Kıyamam. İçini ferah tut.

Ya kızlar bu karnımdan gelen çıt sesi beni deli edecek hiç bir açıklaması da bulamadım internette

Kızlar ishal kusma falan demişsniz. Cumartesi günü oldu bende su içsem cıkardım. Gün boyu kustum halsizlik bulantı forever dı enfeksiyon kapmışım sonum acil oldu. Kan tahlilleri serumlar belirtileriniz sürüyorsa doktorunuza görünün müthiş bi enfeksiyon salgını varmış. Dışrda asla yemek yemeyin dedi doktorum bu süreçte normale göre daha dikkatli olmak gerekiyor

bugünde doğurmadım anne. Bugunde sancı yok anneeeeeeeeee
Ahh senin yerinde olmayı o kadarrrrr çok isterdim ki ...:))) Dursun diye içerde sanki faydası olacakmış gibi bacaklarımı kenetliyorum birbirine :)) azıcık ağrı gelse nefesim kesiliyor korkudan doğacak diye :))) günü saati mutlaka vardır Can'ım Ateş beyin birde sen sürekli spor yaptın ya beden eski zamanlardaki kadınlar gibi sağlıklı maşallah vaktin gelince hemencecik çıkacak inşallah

Kuzum dursun dursunda 40. Hafta oldu :) bir haftası kaldı cıkmazsd doktor alıcak ben kendi kendine gelsin, hazırım ben anne desin beni dürtsün istiyorum ..

Senin keratayq da söyle feyz alsın Ateşten gelmek yok öylee!! Naza çeksin az kendini şaka bi yana dualarıma ekliyorum hemen seni kuzucum ...

Aynen canım kimseye tahammül edemiyorum hele arayıp doğmadı mi diyenlere hic

Ben 36 .hafayı görmüş olduğuma hala inanamıyorum 2 hafta daha dayansın inşallah :)))) valla ateşi örnek alması lazım...ama 42 ye kadar bile doğabilir Aslı'nda ama doktorlar acele ediyorlar adet tarihi baz alınıyor ama 15 günlük geç döllenme oluyor ..doğum yapmak için uğraşanlar halı koltuk filan siliyorlardı sıcak duş alıp sıcak suya oturuyorlardı yanlış hatırlamıyorsam eğer tabi..ama onun Mutlaka Zaman'ı var ve sağlıkla kolaycacık gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…