bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ne güzelmiş kız doğum hikayen maşallah size.. darısı bizlere olsun inşallah canım

Bu yavaş gidiyor yaaa..oğlan bu zamana 3 kg olmuştu nerdeyse.valla bi tıkaç olsa koycam aşağı.şöyle 2 hafta daha dursun diye.

canım en yakınlarımız bile olsa kimsenin akıl vermesini isytemiyoruz şu dönem.. zaten sen o söylenenlerin hepsini düşünüyosun kendi içinde eee dr da hep kontrol altında tutuyosa bi sıkıntı olmaz allahın izniyle..

aaaaaaaaa bak bu msjını yeni okuyorum kırarım o dunkofun kafasını ne demek karnı burnunda hastaya soğuk davranmak yok anestezi şeklini benle konuşmayın falan babamla mı konuşcam afedersin bence araştırın kuzum durumunuzu izah ederseniz başka bi dr da kabul eder diye düşünüyorrum

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı nstde sancım çıkmış 80 60 40 arasında kalp atışı gibi hareketli bi yerde 100 bile çıkmış ama doktor normal dedi bakmadı sanırım :) haftaya salı günü sabah aç karnına gel ameliyat olacak gibi hocaya danışcam belki sezeryana alıcam dedi nelere dikkat etmem gerek kızlar sabah 6 da ilaç içiyorum ondan bi şey olur mu

Sancın baya cıkmıs nasıl eve yolladı ki ilaç alıyormusun benim 35de sancım 40.60çıktığında adalat die ılaç vermısti 2gune bir nstye girmiştim salı gününe kadar cagırmadımı

sen sancı falan hissetmiyodun ama sanırım dimi?? bana da saat 10 a kadar bişeyler yiyebilşrsin dedi öğleden sonra 4 buçuk gibi alıcaklar inşallah.. ben de su içebiliyo muyuz acaba diye merak ediyorum??

Canim bebegin suyunun icilen suya bagli olmadigini soyledi dr. Ama ben yine de ictigim su miktarini artiricam her ihtimale karsi. Bi de saracoglu havuc suyu oneriyo, havuc suyu iciyorum.
allah allaaahhh benim dr da sıvı alımına dikkat edelim demişti bi ara suyum azalmış sonra hakkaten ben suyu artırınca çocuğun suyu da arttı.. bu drların hepsi ayrı bişey söylüyo bacım çıldıriciiimm

Amin.benim kvalide de iyidir ama 3 dogumumda da yanimda yoktu.o yolculuga cikiyo benim cocuklarda cikmaya kalkisiyor cok garip
kız hakket bak o konu kaynadı arada göstermiyeydin bebişi ilk etapta illa çıktı o yolculuğa bebişler de hazır babaanne yokken çıkış işlemlerine başlıyalım mı diyolar ne diyolar anlamadım ki

Cok az kalmış kuzum :)) bebisine de maşallah tosun olmuş yirim ya

Emzirme den çok sorun yaşayan biri olarak yardimci olmak istedim. Ben de silikon üç ile emzirdim ve süt sağdim uzun süre. Sagdigin makina önemli. İyice boşaltmak sut üretimini arttırır. biraz da yorgunluktan azalmış olabilir. Bol sıvı al. Bebek uyudukça uyumaya çalış. Çok farkedecek. Bebeği emzirdikten sona sağ. Bebek uyarsın. Biraz daha guclenince silikonsüz da emzirmeyı denemen iyi olabilir.
YouTube da video var emzirme destekleyici sistem montaji diye. İncecik bir boru ile sut veriliyor bebek anneyi emerken. Çok akıllıca. Çünkü çabuk yorulduklari için memede uyuyorlar hemen. Bu biraz kolaylaştırıyor işi gibi.
Bir ay sonra bile çok farkedecek. Güçlenecek annesi bak gör.

Biliyorum canımm. Çok şükür hareketli yavrum ama inan elimde değil moralim alt üst oldu ve ben de daralmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…