bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay noluyor bize.dün gece başladı benim de.az önce kuzenim aradı o da öyle olmuş.salgın var galiba canım.topikye bu şekilde bir sürü kişi var.
Evet olabilir. Nasıl koruycaz kendimizi bilmiyorum ki. Çabucak atlatiriz inşallah

Son zamanlarda insan iyice skliyo.. Hem merak hem heyecan hem.korku hepsi birbirine karisiyo. Dusa gircem simdi hurmam da bitti yarin aldiriyim. Gelsin gorkemim

Yaaaaa yapmasınlar spinal kombine yapsınlar (( sana güveniyorum açılışı sen yapıca. Kombine yaparlarsa bende gelicem :))
Disikartal87 ye spinal yapms lar cnm bilmyrm ki kombine olur mu yatış olunca bi sorarim. nurettin bey anestezi doktoruyla görüş dedi. Ama disikartal87 çok memnundu spinalden.

Canım bende oğlumu 41. Haftada sezeryana Doğum yaptım ama şuan benim iki düştüğüm olduğu için kan pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum hergün ameliyattan önce bu iğnenin kesilmesi gerekiyor zaten bende kalp problemi de var yani ilkinde Doğum sancısıyla kalbim durma noktasına geldi acil sezeryan oldum şşmdinyibe aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum yoksa haftaya takılmadım ben özel durumum düşündürüyor

Himm öyle mi, ben de daha cok su iceyim o zamann. Simdi gideyim de iceyim hemen :) Etkisi olabilir bence yaa.

Bende bugun ishal olmusum topikce ishal olduk sicak su banyolarina basladim bugun itibariyle. Acilmam yok. Gunde 7 9 hurmada yiyorum. Havalar soguk cok soguk yuruyus yapamiyorum malesef. Baska onerilerde alabilirim acilma nasil yapiciz ya.
biraz ayıpçı bi öneri olucek ama en iyi açılmayı eşinle sağlarsın kuzucum

Kızlar ishal kusma ve bel agrim var çok fazla usuttum mü acaba ne oluyor
Dün gece aniden kusma ve ishal başladı sabah kdr sürdü. Hiç uyuyamadim. Öğlen biraz hafifledi ama bu seferde kaşık ve bel ağrım başladı aralıksız devam ediyor.

Kızlar bugün sabah okumustum. Bu haftalarda ishal olabiliyormuş. Bebek aşagı inince bağırsaklar rahatliyormuş. Onunla alakali olabilir sizin durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…