bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ya hamilelere özel pastil mi varmış?? daha bugün düşündüm acaba zararlı mı bize diye?? adı ne canım ya ben telef oldum hastalıktan boğaz ağrısından 2 gündür

Yirim o ayakları aynen benimkininde midemin üstünde hep :) bende korktm işte sebepsiz sanki bi sıkıntısı varda ondan debelenio gibi geldi
2 gündür aşağıdaydı ay nasıl rahattım anlatamam. Bu akşam yine çıktı yukarı nefesimi kesmeye başladı. Allahım hayırlısıyla bi doğuraydım şöyle bir ağız dolusu nefes alsam bi doya doya yemek yesem

Ay canim kiyamam sana..asil mesele dogumdan sonra basliyor

Ben bide baya ağır nezleyim şuanda, inan herşey iki kat zorlaştı.sürekli yaşlı insanlar gibi ahlayıp vahlıyorum.dayanamadım minoset içtim artık.hapşurmaktan bebeğim sersem oldu içerde:) geçecek canım hepsi geçecek Allahın izniyle

benimki çok çakal keşke biraz tersime gitse diyorum bazen.. yapacağını yapıp beni övüp duruyo eşime benim söylediklerim havada kalıyo işte.. bilmiyorum bakalım neler yaşıcaz

Ay canim kiyamam sana..asil mesele dogumdan sonra basliyor
En azından doya doya nefes alabilirim. 1 saatcik de olsa uyanmadan uyuma ihtimalim var. Şöyle yatsam bebeğe bişey olur mu şunu yesem dokunur mu bunu yapsam zarar verir miyim olmuyor. Başka bir insanın mesuliyetini de taşıyo insan.

ben emzirme sütyeni ve atletini e bebekten aldım pijamaları da dagide indirim vardı ordan aldım.. internetten cesaret edemedim açıkçası :/

kuzum bu duygular hepimize ara ara geliyo sanırım ama birbirimizi motive edelim lütfen.. doğumdan sonra da toparlanıcaz inşallah inanıyorum ben.. hatta ben doğumdan önceki kilomun altına inmek istiyorum inşallah.. emin ol kendileri taşısalar bu yavruları bizden kat kat beter durumda olurlardı haspalar

maşşşallah yavruya canım benim ne mutlu size bi ara müsait olduğunda uyku gaz durumlarından da bahsetsene bize canısı fikir sahibi olak

Yap valla her ayrıntıya ihtiyacımız var gönülüm :) )
Ameliyatini spinal ol yaoabiliyorlarsa kombine ypsinlar rahat gecir ameliyatini.
Spinal de cok rahat olursun.ameliyat zamani hic birsey hissetmiyceksin.bebegini hemen gorebilceksin.cok konforlu bi ameliyat olur ins.sonrasindada biraz agrin olur elbet ilk gunu gecirdinmi gerisi daha kolay.gazini cikartinca daha da kolay.ameliyat acisida dayanilmiycak bir aci hic degil.yatip kalkarken biraz zorlancaksin.bebegin kucagindayken kokusunu icine cekince emzirince hic bir acin kalmaz unutursun o an ilac gibi gelcek sana bebegin canim.

İyi geceler kızlar bunun günler ne zormuş bugunmu yarinmi diye beklemek bu aksam çok rahatım nedense normalde aksamlari çok rahatsız oluyodum zor nefes alıyodum bugün acayip rahatım ruh halimse çok tuaf bi sinirliyim bi sakin saf gibiyim çok dusunceliyim sitresliyim hayirlsiiyla kucağımiza bi alsak ta oh desek

Bende buyuk kizimda senin gibi dusunuyordum wc ye gitmeden birax uyusam derdim suan yasadgmz sorunlar dogum sonrasina alistirma oluyor

kuzucum çok geçmiş olsun iyi misin şimdi bitti mi kanama?? biraz ağır olmuş ama için temizlenmiş resmen.. yalnız ben aynısını yaşasam korkmak bi yana bi de bebek var naparım acaba bilemedim

offff o horlamayı hiç sorma ben bi yandan diğerine çin işkencesiyle dönerken yanımda biri öyle yük treni gibi sesler çıkarınca tepiyorum yani uykumun arasında farkında olmadan

dur bakalım ben ne zaman yazıcam buraya doğum hikayemi ama benim başım en azından hastanede pek kalabalık olmıcak yani inşallah bunlar son sözlerim olmaz ben hemen o gece yazarım gibi geliyo

Canım benimkide aynı resmen takla atıyo dicemde dr salı günü ters dönmüş artık dedi. Doğum kanalına girmişş. Yalnız garip bi durum var sadece sağ tarafımda hareketleri.

Ben internetten aldım minicik birşey geldi inşallah sahte değildir deneyip görecem bende. günlerimiz aynı normal doğumu bekliyoruz hayırlısı olsun hakkımızda canım
minnak olması önemli diil ne kadar açıldığı önemli papatyam ya saat 12ye yaklaştı mı sapığa bağlıyorum otomatikman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…