- 10 Şubat 2016
- 753
- 747
- 103
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #60.781
Hahaha inşallah öyledir kuzum iyice açılırminnak olması önemli diil ne kadar açıldığı önemli papatyam yasaat 12ye yaklaştı mı sapığa bağlıyorum otomatikman
Cokkk heyecanlııı yawwww unutma beniii sakınnn hıkayenı dort gozlerlee falan bekliyorum uyuyamam o gece yemınleeyok canım benimki perşembe inşallah ama evet kombine olucak
ne güzel anlatmışsın canım benim allah razı olsun insan rahatlıyo bunları duyunca.. o kadarcık ağrı sancı olur zaten.. yeter ki sağlıkla kavuşayım da balığımaAmeliyatini spinal ol yaoabiliyorlarsa kombine ypsinlar rahat gecir ameliyatini.
Spinal de cok rahat olursun.ameliyat zamani hic birsey hissetmiyceksin.bebegini hemen gorebilceksin.cok konforlu bi ameliyat olur ins.sonrasindada biraz agrin olur elbet ilk gunu gecirdinmi gerisi daha kolay.gazini cikartinca daha da kolay.ameliyat acisida dayanilmiycak bir aci hic degil.yatip kalkarken biraz zorlancaksin.bebegin kucagindayken kokusunu icine cekince emzirince hic bir acin kalmaz unutursun o an ilac gibi gelcek sana bebegin canim.
Evet cnm bazen bi ateş basıyor yüzüm beynim hakkaten beynimde hissediyorum. Artık 3 gündür geceleri bıçak saplanma çıktı bi de alttan alttan.büyük ihtimal bnm sancım da bu hrhlde.pzrtsi sabaha kadar dayanır bebis inşallah gece gece yollara düşmek istemiyorm.Kızlarr sizinde bana olan gibi oluyomu acaba????
Kalbim boğazımda atıyo sanki sonra yüzüme ve beynime kadar bi ateş basıyo, tam anlatamıyo olabilirim ama nefesim kesiliyo sanki. Bunu yaşayan varmıı kiiii
bi alıyım kuzumu kucağıma ilk iş size anlatıcam inşallahCokkk heyecanlııı yawwww unutma beniii sakınnn hıkayenı dort gozlerlee falan bekliyorum uyuyamam o gece yemınlee
iviiiiittttbecause of you tatlım perşembe mi kavuşuyosun balığınaaa ayy hadi bakalımmm bende heycan yaptım şimdik
Canım şu 2-3 gündür oluyodu da bugün artık 10dk bir olmaya başladı. Korktum açıkçasıEvet cnm bazen bi ateş basıyor yüzüm beynim hakkaten beynimde hissediyorum. Artık 3 gündür geceleri bıçak saplanma çıktı bi de alttan alttan.büyük ihtimal bnm sancım da bu hrhlde.pzrtsi sabaha kadar dayanır bebis inşallah gece gece yollara düşmek istemiyorm.
Bn de ilk bi fragman yayinlicam çok güzel geçti diye (inşallah).artık hikayeyi de ne zamn musait olursam:)bi alıyım kuzumu kucağıma ilk iş size anlatıcam inşallah
Ben aynısını yaşıyorum canım.Kızlarr sizinde bana olan gibi oluyomu acaba????
Kalbim boğazımda atıyo sanki sonra yüzüme ve beynime kadar bi ateş basıyo, tam anlatamıyo olabilirim ama nefesim kesiliyo sanki. Bunu yaşayan varmıı kiiii
sen edebiyatçısın canısı senden uzuuuunn uzun bekliyoruzBn de ilk bi fragman yayinlicam çok güzel geçti diye (inşallah).artık hikayeyi de ne zamn musait olursam:)
Bana bu beyne kadar giden ateş neredeyse her gün oluyor ama gündüz bir kere fln oluyor.bel ağrım hiç yok bu bıçak saplanma da hakkaten çok rahatsız ediyor ah uh dedirtiyor yani eşim de korkuyor.vajinadan sanki bsy batiriyolar gibi.yatağıma yatınca geçiyor şu an geçtiCanım şu 2-3 gündür oluyodu da bugün artık 10dk bir olmaya başladı. Korktum açıkçasısormak istedim. Benimde bi gün bel ağrım var, bir gün bıçak saplanması var anlamadım gitti.
Ayyy hadi bakalım inşallah yolunda giderr de yazarsın yaşadığın tüüüümmm olaylarıııiviiiiittttdua edin bize kuzucuklar bi çıngar çıkarmadan hastanede normal bi doğum gerçekleşsin yani normal bi doğum derken sezeryan normal sezeryan amaaaann anladınız muhtemelen
Valla uzun anlatıcam tatlisim:)bugün oğluma günlük yazayım dedim ilk günden 16 sayfa yazmisim:) en ince ayrintisina kadar anlatıcam geri kalan annis ler için.inşallah güzel olur da herkesi de rahatlatirimsen edebiyatçısın canısı senden uzuuuunn uzun bekliyoruz
KızlAr sez olacaklar kacıncı haftada oluyor Benımkı 38.oluyor erken gıbı geldıde
canım sen nerelerdesin yavrucum okuyorum okuyorum geçmişi aha da yeni rastladım sana.. iyisin dimi?? kız banu senin bu ana sigortaya bağlı manyak kaynanana o kadar laf ettim benimki şahlandı iyi miOlsun canim sagliklisi nasilsa bunyemizde o en dogrusu.. bana cati kontrolu vs. De yapilmadi. Alttan da bakmadi henuz dogum zamani bakicam dedi doktor belki beni de uygun gormeyip o an sezeryana alabilir hic belli olma ama her iki turlu de suyun gelmesini beklicem
Bana bu beyne kadar giden ateş neredeyse her gün oluyor ama gündüz bir kere fln oluyor.bel ağrım hiç yok bu bıçak saplanma da hakkaten çok rahatsız ediyor ah uh dedirtiyor yani eşim de korkuyor.vajinadan sanki bsy batiriyolar gibi.yatağıma yatınca geçiyor şu an geçti
ay süper hem çok sade hem çok tatlıKızlar annişimin yapmış olduğu hastane çıkışı battaniye,yelek,şapkalı takımımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?