bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mrb kizlar yine hastane icin hazirlaniyorum artik teleferik filan mi kurdurtsak evden hastaneye bakalim bugun oglumuz neler yapiyo buyumus mu 3 gunde

Canım hayırlı haberlerle dön inş Dr dan benimde akşam 5 de randevu bakalım bizim bıdık nasilmis 37 olduk bugün

Birde arkadaşlar ben suan 37+5 oldum doktor beni 10 gün sonra çağırdı. Uzun değil mi süre.
Beni de 37+4 iken iki hafta sonra gel dedi, tam 15 gün sonra yani.. Ama saydı tabii, bebeğin hareketleri azalırsa, nişan gelirse, suyun gelirse, kasılmalar olur ve sıklaşırsa mutlaka ara, diye tembihledi.

Kızlar bişey sorucam size, akıntısı olan var mı?
Ohooo, 3. aydan beri benim, mantar mı acaba diye örnek bile alındı, ama değilmiş,gebelikle ilgili olduğu çıktı. Son zamanlarda iyice arttı.( Beklenen durum) Çamaşır dayanmıyor. Endişe etme yani normal bir durum.Yine de doktora sor için rahat etsin.

disikartal87 oglumu her ay ozel bi dr ye goturdum 10 gun sonra kontrol derdi yine goturdum.dusunjyorumda suan gereksizmis bence.ilk cocuk diye belki goturduk.
Bi problem olmadan gotrumk gereksiz gibi geliyor bana.saglik ocagi kilo vs olcumu yapiyor zaten.
Yinede sana kalmis.tecrube olunca gerek yokmus gibi geliyor.

Gerek yoksa goturmem de hani biseyi eksik kalmasin die dedim olcumdur tahlildir fln

Asi oldugu zaman aratip soyluolar dimi asisi var die
Hayır hastenede yaptırırsan arayıp söylemiyorlar. Zaten bi aşı defteri, aşı kartı gibi birşey veriyorlar sana ya da vermişlerdir büyük ihtimalle çünkü doğar doğmaz aşılıyorlar bebekleri. Orda yazıyor aşı yapılması gereken aylar. Sen kendin takip edebilirsin.

Canim cok sukur gayet sağlıklı bir bebeğin varmış. Allah muhtaç etmesinde sende gitme bebegin ile 2 a
Allah'a şükür bebegin gayet sağlıklı ki doktor çağırmamis inşallah hiç ihtiyacın olmaz. Bebeginin hiçbir sağlık problemi olmasa bile bu zaman diliminde 2 ayında yeniden git kalça kemiği ölçüsünü yapsınlar önemli bir test benim ilk cocugumda sıkıntı vardı çok şükür atlattık erken tedavi çok önemli. Himm birde tabi bebegin için herseyin en iyisini sen bilirsin ama 1 numara büyük bez kullanırsan kalça kemiği çıkıntılı için önlem almış olursun. Saglicakla büyüt insallahh.

@ayseankara doğuruyor sıra yaren92 ye geliyorr ikinizede güzel doğumlar canlarım benim.

@Nilke doğurdu mu bilen varmı? Merak ediyorum. Hiç ses etmedi.

Nilkeyi bende merak ediyorum
Bugün de doğuramadım biz yine uslu uslu günümüzde doğacaz artık zoraki hep erken doğum derken bi ümit bekledim gelir diye gelmedi

Merhaba hanimlar, bizde kontrolden geldik. nst de en fazla 30 a vurdu sancılar, haftaya tekrar gel dedi. suyumuz gelidimimiz normalmis . sonrada emzirme eğitimi verdiler, bıcok şey söylediler, aklım karıştı. mesela memenize hiç bir bişey surmeyin her defasında sutunuzle temizleyin, emzirirken temas çok önemli kundak yapmayın, elduvenini çıkarın size dokunmasina izin verin dedi . böyle yani.

Ahh kuzum ya sona geldikçe artık birikenler bi şekilde yansıyor dışarıya. dünden beri bende de sinir harbii halleri. Gece rüyamda bile artık bağıra bağıra ağladığımı sancılar girdiğini gördüm. içe ata ata dolup taşar hale geldik. Allah yardımcımız olsun inşallah insanlardan anlayış beklemek mucize halini aldı.

Beni de 37+4 iken iki hafta sonra gel dedi, tam 15 gün sonra yani.. Ama saydı tabii, bebeğin hareketleri azalırsa, nişan gelirse, suyun gelirse, kasılmalar olur ve sıklaşırsa mutlaka ara, diye tembihledi.

Cnm bana da doktorum aynen Sana dediklrni söylemişti ama kan ve idrar sonucuna bakcm Ona göre 2 hafta sonra Gel diyeblrm demişti.Sonra kanda bi değer yüksek çıkınca haftaya geliosn dedi.
singer Yani cnm duruma göre doktorlar Bu süreyi ayarliolar zannediyrm Sende de bi terslik Yoksa gününü Ona göre ayarlamstr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…