- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.541
Doktorum izin verir cumaya kadar beklerse cuma dogurayım diyorum kızlargeldi geldi gelmezse sezercik diyorum. Fazka riske etmenin manası yok sonuçta. Siz ne dersiniz?
Bide ben varımbende dogurucam 1 kasımda
Canım bebişler iyidir umarım. Ben bile yoruluyorum sen iyi dayanıyorsun maşallah ben ikiz olsa dayanamazdım diyorum geceleri. İnşalah yardım eden biri vardır. Aşınız da yaklaşmış sarılığınız nasıl oldu? Bu arada beni listeye 37+4 yazmışsın 37+5 yazarmısın müsait olunca. Önemli bişey değil ama taktım işte tuhaf bi şekildeMerhaba canlar nasilsiniz ikizler firsat vermiyor fazla giremiyorum sizlerden haber alamiyorum ..uyuduklari zamanda ben yorgun oluyorum vucudum cok yoruldu 24 gunluk olduk cok sukur doguran varmi ilk listemize ekleyim doguran annelerimizi ...hayirli dogumlar nasip etsin rabbim insallah.. ecmain
Hastanede asisini yapmislar zaten burda aile hekimine de gittik ordaki ebe ben gunleri gelince ararim dediSaglik ocagi takip ederse ariyorlar seni birde asi kartinda su tarihte gelceksin diye de yaziyorlar.9.ayda kan tahlili var baska da bir tahlil yok.
Maşallah canım bebis büyümüş günde alınmış Allah kurtarsin kuzum az kaldı doğuma :)Yagmur8991 Kızlarr daha yeni geldim eve ,1.5saat yol yemekti vs anca eve girdim.bebişimiz iyi 3450gram çıktı.7 kasım sezeryan için belge falan doldurduk o gün beklememek için.epidural anestezi olcam nasipse.heyecan korku sevinç mutluluk hepsi biar arada..
Berbat birşey bugünlerde sıvı olarak baya çoğaldı iç çamaşırı yetistiremiyorum doktor günlük ped te kullanma dedi napicam bilmemBenimki de sarımtırak bir akıntı.Sürekli çamaşır değiştiriyorum.Sanirim doğum yapana kadar devam edecek ve çok kötü bir durum.
Senin bünye çok sevdi oğlanı bırakmıyorbi çok Kasım annesi Kasım görünümlü Ekim annesi oldu sen Ekim görünümlü Kasım annesi olucin galiba sayılı saatler kaldı Kasıma doktorun suni sancı denicek mi? gelmeye niyeti yoksa riske atmanın anlamı da yok canım zaten gününde doldu. doktorunla son bi konuşup kararı verirsiniz artık
Canim senin normal dogummuyduCanım bebişler iyidir umarım. Ben bile yoruluyorum sen iyi dayanıyorsun maşallah ben ikiz olsa dayanamazdım diyorum geceleri. İnşalah yardım eden biri vardır. Aşınız da yaklaşmış sarılığınız nasıl oldu? Bu arada beni listeye 37+4 yazmışsın 37+5 yazarmısın müsait olunca. Önemli bişey değil ama taktım işte tuhaf bi şekilderuh halim pek iyi değil bu aralar
Canım bize 28 günden önce gelin dedi. Çocuk doktoru. Kontrol için ve kalça usg için. Bu hafta da böbrek usg miz var. İlk 28 gün ücretsiz bütün kontrol ve tetkikler diye kalça usg 26_27 de gel dedi galiba. Sonrada ayda bir kontroller olacakmış 3. Ay rota aşısı yapılacakmış. Ayrıca sağlık ocağıda gün veriyor aşı ve kontrol için.Kizlar bisey sorcam dogumun ertesi gunu odaya cocuk doktoru geldi kontrol etti hersey normal dedi 6 gun sonra kontrole gel dedi. Gittik yine bi sikinti cikmadi hersey normal dedi. Olctu tartti fln sikinti yokmus. Sonra da eve geri donduk. Yine su gun gel bugun gel fln bisey demedi. Bidaha gun verilmio mu artik sizde de oyle mi oldu. Topuk kani asi fln isitme testi fln oldu zaten. Asi gunu zaten aile hekimi cagirio. Cocuk doktoruna ihtiyac halinde mi gitcez yani artik
Günlük ped bende kullanmamaya çalışıyorum.Sadece dışarı çıkarken mecbur koyuyorum.Çünkü çamaşırdan geçtim pantolonuma çıkıyor ve rezil ediyor beni.Berbat birşey bugünlerde sıvı olarak baya çoğaldı iç çamaşırı yetistiremiyorum doktor günlük ped te kullanma dedi napicam bilmem
Ayy yok artık kız anam ciddi misininanın bişi etmedim şaka yapıyodum ben kardeş kardeş doğururduk 1 Kasım da sağlıkla gelsin inşallah
Biz ne diyelim canısı hayırlısı olsun senin ve bebiş için. Sağlıkla al kucağına inşallah.Doktorum izin verir cumaya kadar beklerse cuma dogurayım diyorum kızlargeldi geldi gelmezse sezercik diyorum. Fazka riske etmenin manası yok sonuçta. Siz ne dersiniz?
Hayırlısı olsun inşallah canım epidurali doktorun mu önerdi? Hemen çıkarmasınlar bari katateri 24 saat dursun.Yagmur8991 Kızlarr daha yeni geldim eve ,1.5saat yol yemekti vs anca eve girdim.bebişimiz iyi 3450gram çıktı.7 kasım sezeryan için belge falan doldurduk o gün beklememek için.epidural anestezi olcam nasipse.heyecan korku sevinç mutluluk hepsi biar arada..
Bebeğimi kucağıma almama 9gün kaldı diyor ben kucağıma alalı 25gün oldu :) çok şükür bin şükür rüya gibi geçti gitti bitti hamilelik hastalıklar endişeler korkular şimdi farklı korkular tatlı telaşlar bol bol sevgi var aşk var aşığım ben oğluma hep duyardımda bu kadar seveceğimi aklım almazdı doğruymuş şimdi hayata bakışım açım çok daha farklı bambaşka biri oldum ben şimdi büyüdüm Çınar'ımdan önce çocukmuşum bomboş yaşıyormuşum gerçek aşk yokmuş hayatımda kocamı bile daha çok seviyorum artık :) çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese en sağlıklısından en hayırlısından evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın kimse evlat acısıyla sınanmasın :)Valla öyle :) hamileyken bile daha dikkatliydim şimdi saldım ipin ucunu kaçtı :)
Bende o katater durdu ertesi gun cikti ama bi isede yaramadi.ta ertesi gun gordum bu ne diye sonrasida cikardilar.hep bana igne attilar serumdan bacaktan kalcadan.Hayırlısı olsun inşallah canım epidurali doktorun mu önerdi? Hemen çıkarmasınlar bari katateri 24 saat dursun.
Sezeryan canım. Erken oldu biraz ama bebekte böbrek genişlemesi vardı suyu azalmıştıCanim senin normal dogummuydu
Masallah size.zaman ne cabuk geciyor degilmi 1 aylik olmus sayilirsiniz.bebegin nasil gazi varmi canim.Bebeğimi kucağıma almama 9gün kaldı diyor ben kucağıma alalı 25gün oldu :) çok şükür bin şükür rüya gibi geçti gitti bitti hamilelik hastalıklar endişeler korkular şimdi farklı korkular tatlı telaşlar bol bol sevgi var aşk var aşığım ben oğluma hep duyardımda bu kadar seveceğimi aklım almazdı doğruymuş şimdi hayata bakışım açım çok daha farklı bambaşka biri oldum ben şimdi büyüdüm Çınar'ımdan önce çocukmuşum bomboş yaşıyormuşum gerçek aşk yokmuş hayatımda kocamı bile daha çok seviyorum artık :) çok şükür bin şükür rabbim isteyen herkese en sağlıklısından en hayırlısından evlat nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın kimse evlat acısıyla sınanmasın :)
Çok duygusalım bu ara çooookkk birikmiş içimde duygular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?