bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızım sen çıkardın adını 1 Kasım benim kimse doğurmasın diye:) herkesi eleye eleye geldin bu güne sabaha kadar sık dişini 1 Kasım senindir senin kalacak
Hayırlısıyla sabah mis kokulu kucağını dolduracak sakın uykusuz kalma bu gece doya doya uyu son kez:)

Adın çoktan çıktı şimdiden Yusuf sırasını kimseye kaptırmıyor tek ve özel olmak istiyor sağlıkla gelsin

Masallah bebisine :)))
Allah kolaylastrsin canim benim

Ben o günün tek gündemi olmak istiyorum dedim ama mübarek ana baba günü gibi herkese de 1 Kasım verildi. bence doktorlar yanlış hesap yaptılar ondan erken oldu doğumlar benimle alakası yok bence
ayy hayalim uyumak yoksa yemek yemek isterim aç hiç duramam ama bu gece gece demiyim de sabah 7e geliyordu uyuduğumda

Çok şükür canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah...

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

Bi ara gayret etti tutuyo gibi oldu ama sonra rabıtadan düştü galiba gerçi geçen gün de anneme ben gelmeden doğurmasın demiş. az önce geldi 1 kasıma daha var doğurmam galiba
hiç sanmıyorum doğuracağını deseydin rahat olsun kvciğim keyfine bak bugün yarın Paşanı al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…