- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #61.621
Olsun göz koymuştun.o da sayılır
![]()
Üzgünüm beybi saylanmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun göz koymuştun.o da sayılır
![]()
Kızım sen çıkardın adını 1 Kasım benim kimse doğurmasın diye:) herkesi eleye eleye geldin bu güneayy demeyin öyle adım çıkacak 1 kasımlı diye
duygu hali olarak çok tuhaf ya doğum sonrasını düşünüyorum odada bebeğimle olduğumuzu falan çok güzel çok heyecanlı ama öncesi duygusuz bi hal. sanki yeni hamile kalmışım gibi geliyor
Adın çoktan çıktıayy demeyin öyle adım çıkacak 1 kasımlı diye
duygu hali olarak çok tuhaf ya doğum sonrasını düşünüyorum odada bebeğimle olduğumuzu falan çok güzel çok heyecanlı ama öncesi duygusuz bi hal. sanki yeni hamile kalmışım gibi geliyor

Masallah bebisine :)))@Yagmur8991 Kızlarr daha yeni geldim eve ,1.5saat yol yemekti vs anca eve girdim.bebişimiz iyi 3450gram çıktı.7 kasım sezeryan için belge falan doldurduk o gün beklememek için.epidural anestezi olcam nasipse.heyecan korku sevinç mutluluk hepsi biar arada..
Üzgünüm beybi saylanmazben son 10 gündür her güne göz koyuyorum cünkü hahaha
![]()

Kızım sen çıkardın adını 1 Kasım benim kimse doğurmasın diye:) herkesi eleye eleye geldin bu günesabaha kadar sık dişini 1 Kasım senindir senin kalacak
Hayırlısıyla sabah mis kokulu kucağını dolduracak sakın uykusuz kalma bu gece doya doya uyu son kez:)

Adın çoktan çıktışimdiden Yusuf sırasını kimseye kaptırmıyor tek ve özel olmak istiyor sağlıkla gelsin
![]()
doktor madalya takıcak zaten bu gidişle He heAma o dedi 1 Kasım düşünüyorum dedi. bak ona etki etmedi demek ki benden kaynaklı değil![]()

Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah...Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Vallahi helal olsundoktor madalya takıcak zaten bu gidişle
her kontrolde erken doğum belirtisi gösterip 1 kasıma gün aldık gün alanları da erken doğumla eledik
![]()
yalnız senin kv nin duaları tutmadı bu konuda 
Vallahi helal olsunyalnız senin kv nin duaları tutmadı bu konuda
![]()
1 kasıma daha var doğurmam galiba 
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
hiç sanmıyorum doğuracağınıBi ara gayret etti tutuyo gibi oldu ama sonra rabıtadan düştü galibagerçi geçen gün de anneme ben gelmeden doğurmasın demiş. az önce geldi
1 kasıma daha var doğurmam galiba
![]()
deseydin rahat olsun kvciğim 
hiç sanmıyorum doğuracağınıdeseydin rahat olsun kvciğim
keyfine bak bugün yarın Paşanı al kucağına
![]()