• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
:olamaz: ayy demeyin öyle adım çıkacak 1 kasımlı diye :KK70: duygu hali olarak çok tuhaf ya doğum sonrasını düşünüyorum odada bebeğimle olduğumuzu falan çok güzel çok heyecanlı ama öncesi duygusuz bi hal. sanki yeni hamile kalmışım gibi geliyor
Kızım sen çıkardın adını 1 Kasım benim kimse doğurmasın diye:) herkesi eleye eleye geldin bu güne:KK70: sabaha kadar sık dişini 1 Kasım senindir senin kalacak:KK70:
Hayırlısıyla sabah mis kokulu kucağını dolduracak sakın uykusuz kalma bu gece doya doya uyu son kez:)

:olamaz: ayy demeyin öyle adım çıkacak 1 kasımlı diye :KK70: duygu hali olarak çok tuhaf ya doğum sonrasını düşünüyorum odada bebeğimle olduğumuzu falan çok güzel çok heyecanlı ama öncesi duygusuz bi hal. sanki yeni hamile kalmışım gibi geliyor
Adın çoktan çıktı :KK48: şimdiden Yusuf sırasını kimseye kaptırmıyor tek ve özel olmak istiyor sağlıkla gelsin:süslü:

@Yagmur8991 Kızlarr daha yeni geldim eve ,1.5saat yol yemekti vs anca eve girdim.bebişimiz iyi 3450gram çıktı.7 kasım sezeryan için belge falan doldurduk o gün beklememek için.epidural anestezi olcam nasipse.heyecan korku sevinç mutluluk hepsi biar arada..
Masallah bebisine :)))
Allah kolaylastrsin canim benim

Kızım sen çıkardın adını 1 Kasım benim kimse doğurmasın diye:) herkesi eleye eleye geldin bu güne:KK70: sabaha kadar sık dişini 1 Kasım senindir senin kalacak:KK70:
Hayırlısıyla sabah mis kokulu kucağını dolduracak sakın uykusuz kalma bu gece doya doya uyu son kez:)

Ben o günün tek gündemi olmak istiyorum dedim ama mübarek ana baba günü gibi herkese de 1 Kasım verildi. bence doktorlar yanlış hesap yaptılar ondan erken oldu doğumlar benimle alakası yok bence :olamaz:
ayy hayalim uyumak yoksa yemek yemek isterim aç hiç duramam ama bu gece gece demiyim de sabah 7e geliyordu uyuduğumda :KK12:

Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah

Çok şükür canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Hayırlı akşamlar canlar. Dun akşam 3 cm açıklıkla sancisiz hastaneye yatışım yapıldı. saat gece 1 itibariyle suni sancı takıldı. Sabah 8.55 te çok zor bir normal doğumla oğlum dünyaya geldi. 3kg 51cm dünyalar güzeli bir oglusum oldu. Şu an emzirmeye calisiyoruz göğüs ucum yok ve hiç sütum yok. Biz de durumlar böyle Allah hepinizi tez zamanda kurtarsın ins
Hayırlı olsun canım.allah analı babalı büyütsün inşallah...

Kızlar 12.30 gini doğum oldu ağrılarım smdi gcti şükür iyiym oglusum da iyi.doktor miyomu alamadı ameliyatin zor geçti dedi bi daha sezeryan olursan işin çok zor dedi kısmet sağ salim aldık ya kucagımıza darısı sizlere insallah
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..

:KK23:
Bi ara gayret etti tutuyo gibi oldu ama sonra rabıtadan düştü galiba :KK56: gerçi geçen gün de anneme ben gelmeden doğurmasın demiş. az önce geldi :olamaz: 1 kasıma daha var doğurmam galiba :sus:
hiç sanmıyorum doğuracağını :kahve: deseydin rahat olsun kvciğim :KK59:keyfine bak bugün yarın Paşanı al kucağına:spor:

Back
X