- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #61.941
Canim yazcam ayrintisiyla.ameliyt ani güzeldi hc bsy hissetmedm gülerek ciktm hatta.snra ağrılarım oldu bugün de oldu ama dayanilmicak gini değil tabi. Sutum de var çok şükür.emziriyorum ama acıyor uçlarıAyşem nasılsın kuzucum bebisimiz nasıl ağrın sızın ne durumda hastanede misiniz hala? ? Annem tarafından yoğun bakıma alındım:) ) doğru düzgün giremiyorum buraya da
Hakkında hayırlısı şeker her an gelebilir artık bekle :) )
Daha 13 günün var canım hayırlısıyla Zamanında gelir inşallah sen stres yapma yeterki benim doktorum da az ye kilo alma doğumun kolay olsun dedi az yemek pek mümkün değil bakalım artık..
Selam canım şükür sizlere yazabiliyorum.Çok fazla telefon trafiği yaşadım.Yarın sabah saat 11 de Sezeryan oluyorum.Bebeğin suyu çok azalmış.Risk atmak istemedik.Ayrıca açılmam 1 cmde kalmış normal deneyecek durum pek kalmadı. .....yarın 38+4 de 2 kasımda annemin dogumgununde evladım dünyaya gelecek inşallah. Benim için çok anlamlı bir gün olan 2 Kasım daha da anlam kazanacak.BegumBB tahlil sonuclarin ne cikti doktor ne diyor canim.
Hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah canım. Bu gece heyecan olsada uyumaya çalış bol enerji istiyor bebekler:))Selam canım şükür sizlere yazabiliyorum.Çok fazla telefon trafiği yaşadım.Yarın sabah saat 11 de Sezeryan oluyorum.Bebeğin suyu çok azalmış.Risk atmak istemedik.Ayrıca açılmam 1 cmde kalmış normal deneyecek durum pek kalmadı. .....yarın 38+4 de 2 kasımda annemin dogumgununde evladım dünyaya gelecek inşallah. Benim için çok anlamlı bir gün olan 2 Kasım daha da anlam kazanacak.
çoook sevindim herşeyin olumlu olmasına canım benim.. emzirmeye alışınca o ağrı da gider sanırım yani inşallah.. bakalım ben neler yaşıcamCanim yazcam ayrintisiyla.ameliyt ani güzeldi hc bsy hissetmedm gülerek ciktm hatta.snra ağrılarım oldu bugün de oldu ama dayanilmicak gini değil tabi. Sutum de var çok şükür.emziriyorum ama acıyor uçlarısen nasilsin
canımmm kaçırmışım ben arada bugün bişey mi oldu ki tahliller falan diyosunuz?? ha gerçi bugün sizin randevu vardı doğru yaSelam canım şükür sizlere yazabiliyorum.Çok fazla telefon trafiği yaşadım.Yarın sabah saat 11 de Sezeryan oluyorum.Bebeğin suyu çok azalmış.Risk atmak istemedik.Ayrıca açılmam 1 cmde kalmış normal deneyecek durum pek kalmadı. .....yarın 38+4 de 2 kasımda annemin dogumgununde evladım dünyaya gelecek inşallah. Benim için çok anlamlı bir gün olan 2 Kasım daha da anlam kazanacak.
o ağlama şeklini falan okurken benim burda gözlerim doldu aydedem napıcam ben kendi bebeğimle yaÇok güzel anlatmışsın canım. Sanki yanında gibi hissettim duygularınıçok şükür kızlarında sende iyisiniz şimdi. İkizler en fazla 36 da doğuyor zaten 35+ 4 iyi bekledi prensesler annesi. Şimdi kiloları falan nasıl sütün ikisinide idare edebiliyor mu? Gaz sancıları nasıl? Gece ne düzende uyuyorlar? Ben dün gece hiç uyumadım. Sabaha kadar bağırdı oğlum sabah annemi aradım o geldi sağolsun azcık dinlendim. Yarında doktora gidicez inşallah. Bacakları karnına çekiyor eller kulakların yanında bağırıyor emziriyorum bazen emzirmekte bile zorlanıyorum zorla alıyor bazen yetemiyorum diye ağlıyorum dün banyodan sonra 3_4 saat uyudu tmm o kadar. Bu sabahtan beride 20 dk da falan uyandı geceleri tamamen ayaktayız Allâh yardım etsin inşallah bize güç versin onlarada sağlık ve güzel uykular
allah yardımcın olsun arkadaşım kolaycacık doğur inşallah da kavuşun ipek kızınlaŞu an 7 cm açıklık ama epidural bağlı ağrımı pek hissetmiyorum canım. Suni yi daha yeni bağladılar süreç hızlansın diye
oyyy kurban olsunlar onun geğirmesine ya küçük erkek mıncık mıncık edilir kız o yavrum benimCanım bizim antre de gece led var sadece onun ışığı ile emzirip altını temizliyorum. Aguline damla verdi doktor 3 kere günde. Birde ben rezene veriyorum. Bazende anason bir çay kaşığı kadar. Karnını susam yağı yada zeytinyağı ile ovuyorum ama yok illa bağıra bağıra sabahlıcaz. Bende ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Sütten sonra gazını ağzından geğirerek çıkarıyor ama bu gaz nasıl oluyor anlamadım
Canim benim 2 gun 2 ay gibi gelio nasil kotuyym aklim kafamda degil yerde miyim goktemiyim hic bilmiomAh kuzum bilmemmi beklemekten tansiyon yükselmesi oldu bende stresten.sabırrrrr
kız ne rahatsın allah canını almıyaDoğuruyorum
Cumartesi benimde kontrolüm.Sorim bende mutlaka.Fazla önemsemedim açıkçası.Randevun yakın zamandadir umarım bunu ihmal etme sor mutlaka doktora benim cuma günü kontrolum soyliycem bakalım inş kötü birşey değildir
Öle böle geçecek bu günler canım,herkesin nasıl geçti bizimde geçecek hayırlısı ileCanim benim 2 gun 2 ay gibi gelio nasil kotuyym aklim kafamda degil yerde miyim goktemiyim hic bilmiom
Bende aynı kafadan istiom doğumumdaakız ne rahatsın allah canını almıyabu cool tavırdan ikinci doğumumda mümkünse ben de istiyorum rabbim amin
Sen doktoruna guven canim.herkesin ameliyati agri esigi vs farklidir.acı hissetmiyorsun nede olsa.ha spinal he epidural rahat ol canim ameliyatta da zamanin nasil gectiginide anlamiycaksin ameliyathanede 40 dk kaliniyor iceride ama sanki 5 dk gibi gelcek sna yavruna kavusma anina beklerken.Saol canımm sen spinalcisin biliom :) Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin
Sen de sters yapma cnim az kaldi seninde bebisinle kavusmana.inanki ameliyathande 5 dk duruyormussun gibi gelcek sanada.hersey gonlunce olsun.kız ne rahatsın allah canını almıyabu cool tavırdan ikinci doğumumda mümkünse ben de istiyorum rabbim amin
mübarek sanki doğurmuyo da bi elinde kahve bardağı kulağında telefon trençkotunu savurarak new york sokaklarında fink atıyoBende aynı kafadan istiom doğumumdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?