- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #62.121
Bnm çok kolay çıktı gaz. Az yürüdüğüm halde.yatarken cikti hem de.bi de gazım cikmadan katı şeyler de yedim yiyebilirsiniz dedilerOhh iyi yapmışsın canım kafan rahatlamıştır. Pırtlatma önerilerin var mı?? Ben de anneme kayısı hoşafı ısmarladım bakalım bu gaz olayından nedense tırstım
Sağlıkla büyür inşallah tekniği nasıl canım ya lütfen anlatımısınIkınmak çok önemli . Oğlumda ıkınamadım ama bu sefer tekniği kaptım. O yüzden dikiş fazla olmadı bebeğin çıkışı kısa sürdü.
Doktorum normal.dogumdan yana genel olarak özel hastane olmasına rağmen. Son ana kar normal düşüncez doğum anında gerekirse Sezeryan yapıcaz dedi. Ve kesin net konuştu tecrübesiz de olduğum. İçin bişi diyemedim. Sen normal bebek.hareket takibi yap sadece dedi. Belirtilerin olunca da gelixeksin ztn dediBende yanlizim kuzum sanırım sancim olursa esimi arayıp gel diycem yada taksi çağırıp gidicem eşim ancak 20 dk ya gelicektir bizim Allah yardımcımız olsun inş ters bi durum olmaz, senin çatı olayin sezeryan a daha yakın bence çocuğu hiç riske sokmayip direkt sezeryan a gün verseydi keşke madem sıkıntılı kemik durumu var ilginç yanı
Hemen olmaz zaten canım ilaçsız cok zorahh cano yapmadığım kalmadı mandalina nanelimon bal ballı süt ballı ıhlamur sağlıklı yiyecek içecek kaynağı gibi oldum ama pek de bi değişim yok sanki
Gozun aydın canım oncelikle yeni gordum benIkınmak çok önemli . Oğlumda ıkınamadım ama bu sefer tekniği kaptım. O yüzden dikiş fazla olmadı bebeğin çıkışı kısa sürdü.
Benimki de aynı kafada ozel hastane ama doktorum normal diyor hep Facebookta bebişlerimiz haftasına gore aynı kiloda olmasına ragmen cogunun doktoru ırı bebek olacak sezeryan gunu belirleyelim demişler benim doktorumsa 3700 dogar 4.5un altı ırı bebek değil diyor normalde hemfikiriz şimdilikinşallah bir sorun olmaz da rahat rahat dogururuzDoktorum normal.dogumdan yana genel olarak özel hastane olmasına rağmen. Son ana kar normal düşüncez doğum anında gerekirse Sezeryan yapıcaz dedi. Ve kesin net konuştu tecrübesiz de olduğum. İçin bişi diyemedim. Sen normal bebek.hareket takibi yap sadece dedi. Belirtilerin olunca da gelixeksin ztn dedi
Canım dualarımız senle inşallah rahat bir şekilde herşey istediğin gibi gerçekleşir Tez zamanda bebişini kucaklarsın canım sağlıklaKızlar sabah 6.30 da suyum geldi. 7.30da hastanedeydim. Muayenede bebegin basi 1 parmak yukaridaydi. Bebek de düz bir pozisyonda duruyormus. Hala da degisiklik yok. Böyle devam ederse sezeryana alacaklar. Dualarinizi bekliyorum
Ayy gozun aydın canımBnm çok kolay çıktı gaz. Az yürüdüğüm halde.yatarken cikti hem de.bi de gazım cikmadan katı şeyler de yedim yiyebilirsiniz dediler
Tez zamanda toparlar ınsallah bebişin canım antibiyotik tedavisis goruyorsa basta iki gun sorunları bıraz artar gibi olur antibiyotiğin genel etkisidir panikleme canım sonra gittikçe azalır ve yok olurKızlar bebeğimin cigerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi alıyo dua edin lütfen
Hayırlısı olsun canım haftan da iyi zaten canım bebişin için de boylesi uygunsa bu olacak kavusacaksın DenizineGunaydin kizlar sabah 10 da dr um aradi urolog ile sonuclarimi degerlendirmisler...
Bebegi cuma gunu almak istememisler hem 37+0 oldugu icin hemde biraz daha dayanabilecegime karar vermisler pazartesi esinle birlikte gelirsen hep birlikte ortak bir karar verelim tarihe dedi fakat 14 ünü de beklemek istemiyorum dedi hayirlisi olsun ben yinedee hazirlikli bir sekilde gitmeyi dusunuorum agdami filan yaptircam bu hafta umarim benim icin de oglum icinde hakkimizda hayirlisi olsun
Kuzum Allah sizin için en hayırlısını versin , Merak etme sağlıkla kavuşcaz bebiklerimize inşAllahGunaydin kizlar sabah 10 da dr um aradi urolog ile sonuclarimi degerlendirmisler...
Bebegi cuma gunu almak istememisler hem 37+0 oldugu icin hemde biraz daha dayanabilecegime karar vermisler pazartesi esinle birlikte gelirsen hep birlikte ortak bir karar verelim tarihe dedi fakat 14 ünü de beklemek istemiyorum dedi hayirlisi olsun ben yinedee hazirlikli bir sekilde gitmeyi dusunuorum agdami filan yaptircam bu hafta umarim benim icin de oglum icinde hakkimizda hayirlisi olsun
Sanmiyorum normal doguma engel oldugunu ama cok buyumemis olsun brnim ki gibi insallah hani erken almak zorunda kalmasinlar hayirlisi kuzu az ksldi ama bobrekleri bitirdi sipalarHayırlısı olsun canım haftan da iyi zaten canım bebişin için de boylesi uygunsa bu olacak kavusacaksın Denizine
Yarın da ben gidicem ürologa bakalım benim bobrekler ne almede olmusNormal istiyorum ya umarım engel bir duurm teskil etmez
Insallah kuzum en azindan cumaya kadar beni ikilemde koymadi dr um bugunden bildirdi belki uyurum bu gece ne dersinKuzum Allah sizin için en hayırlısını versin , Merak etme sağlıkla kavuşcaz bebiklerimize inşAllah
Aynen sen de ihmal etme canım dogumdan sonra goster böbreklerini muhakak küçülmesine bakılsın normale donene kadar aksatma sakın..Sanmiyorum normal doguma engel oldugunu ama cok buyumemis olsun brnim ki gibi insallah hani erken almak zorunda kalmasinlar hayirlisi kuzu az ksldi ama bobrekleri bitirdi sipalar
Uyu tabikide , bak tehlikeli bişe olsa doktorun bekleyelim demez.pazartesi nasipse doğumda dua edicem sana ve doğuma girecek tüm arkadaşlaraInsallah kuzum en azindan cumaya kadar beni ikilemde koymadi dr um bugunden bildirdi belki uyurum bu gece ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?