bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ohh iyi yapmışsın canım kafan rahatlamıştır. Pırtlatma önerilerin var mı?? Ben de anneme kayısı hoşafı ısmarladım bakalım bu gaz olayından nedense tırstım
Bnm çok kolay çıktı gaz. Az yürüdüğüm halde.yatarken cikti hem de.bi de gazım cikmadan katı şeyler de yedim yiyebilirsiniz dediler

Dün kontrolümüz vardı çok şükür kilosu boyu normal her şey yolundaymış. Yalnız yüzünü tamamen saklamış minik cadı kenarından bile göremedik :) Gününü bekleyecek gibi duruyor dedi doktorumuz çok şükür korkuyordum erken erken gelmesinden daha işler bitmedi

@yasemn2014 canim bebeginin durumu nasil bugun birsey dedimi doktoru.antibiyotik duzeltir canim endiselenme.sana emzirmen icin verdilermi.yoksa saondayla mi besleniyor daha.

Arkadaşlar özellikle öğretmen olanlar hani daha önce de sormuştum ücretsiz izin hizmet süresinden sayılır mı diye hatta sanki Enfal97 yeni torba yasayla geçecek falan demişti. . Şimdi netten araştırıyorum sanki geçen şubatta geçmiş böyle bişey ama tam anlamadım eğer hizmet süresinden sayılıyosa ben direk ücretsiz izne ayrılıcam ya annemleri de göndericem olmuyo böyle iki tarafın arasında sıkışıp kalıyo insan. .

Doktorum normal.dogumdan yana genel olarak özel hastane olmasına rağmen. Son ana kar normal düşüncez doğum anında gerekirse Sezeryan yapıcaz dedi. Ve kesin net konuştu tecrübesiz de olduğum. İçin bişi diyemedim. Sen normal bebek.hareket takibi yap sadece dedi. Belirtilerin olunca da gelixeksin ztn dedi

Ikınmak çok önemli . Oğlumda ıkınamadım ama bu sefer tekniği kaptım. O yüzden dikiş fazla olmadı bebeğin çıkışı kısa sürdü.
Gozun aydın canım oncelikle yeni gordum ben Alllah analı babalı sağlıkla buyutmeyı nasip etsinyaa teknik nasıl olcak peki sancı geldikçe mi ıkıncan ? Normal istiyorum ben de ama gerekli gereksiz ıkınırsam hemoroidlerim sorun cıkartacak dıye de kokruyorum kanarlarsa sezeryan demesinler son anda

Benimki de aynı kafada ozel hastane ama doktorum normal diyor hep Facebookta bebişlerimiz haftasına gore aynı kiloda olmasına ragmen cogunun doktoru ırı bebek olacak sezeryan gunu belirleyelim demişler benim doktorumsa 3700 dogar 4.5un altı ırı bebek değil diyor normalde hemfikiriz şimdilikinşallah bir sorun olmaz da rahat rahat dogururuz

Kızlar sabah 6.30 da suyum geldi. 7.30da hastanedeydim. Muayenede bebegin basi 1 parmak yukaridaydi. Bebek de düz bir pozisyonda duruyormus. Hala da degisiklik yok. Böyle devam ederse sezeryana alacaklar. Dualarinizi bekliyorum
Canım dualarımız senle inşallah rahat bir şekilde herşey istediğin gibi gerçekleşir Tez zamanda bebişini kucaklarsın canım sağlıkla

Gunaydin kizlar sabah 10 da dr um aradi urolog ile sonuclarimi degerlendirmisler...
Bebegi cuma gunu almak istememisler hem 37+0 oldugu icin hemde biraz daha dayanabilecegime karar vermisler pazartesi esinle birlikte gelirsen hep birlikte ortak bir karar verelim tarihe dedi fakat 14 ünü de beklemek istemiyorum dedi hayirlisi olsun ben yinedee hazirlikli bir sekilde gitmeyi dusunuorum agdami filan yaptircam bu hafta umarim benim icin de oglum icinde hakkimizda hayirlisi olsun

Kızlar bebeğimin cigerlerinde enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisi alıyo dua edin lütfen
Tez zamanda toparlar ınsallah bebişin canım antibiyotik tedavisis goruyorsa basta iki gun sorunları bıraz artar gibi olur antibiyotiğin genel etkisidir panikleme canım sonra gittikçe azalır ve yok olur

Hayırlısı olsun canım haftan da iyi zaten canım bebişin için de boylesi uygunsa bu olacak kavusacaksın Denizine
Yarın da ben gidicem ürologa bakalım benim bobrekler ne almede olmus Normal istiyorum ya umarım engel bir duurm teskil etmez

Kuzum Allah sizin için en hayırlısını versin , Merak etme sağlıkla kavuşcaz bebiklerimize inşAllah

Sanmiyorum normal doguma engel oldugunu ama cok buyumemis olsun brnim ki gibi insallah hani erken almak zorunda kalmasinlar hayirlisi kuzu az ksldi ama bobrekleri bitirdi sipalar

Sanmiyorum normal doguma engel oldugunu ama cok buyumemis olsun brnim ki gibi insallah hani erken almak zorunda kalmasinlar hayirlisi kuzu az ksldi ama bobrekleri bitirdi sipalar
Aynen sen de ihmal etme canım dogumdan sonra goster böbreklerini muhakak küçülmesine bakılsın normale donene kadar aksatma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…